Bu ve benzerlerini giyen erkek libidoyu düşürür mü yoksa yükseltir mi?
Ben almayim😃
#tutku 🖤

Bu ne iğrenç, bu ne komik ve heves kaçırıcı bir şey böyle 😂 daha karizmatik bir şey vardır mutlaka 😂
Kadınlara yakışıyor. Ama erkekler için bula bula bunu buldularsa olmamış hiç 😂
Ne bileyim kovboy cosplayi gibi bir şey olabilirdi veya savaşçı kıyafeti.
Bu tür giysiler erkeği karizmatik, kadını ise şirin veya sinsi göstermeli 😂 örnekler çoğaltılabilir tabi 😂
Baya anlıyor gibisin sende 😃
Asla! 🙄 Ne bu ya hu, başka çeşitleri de şöyle bir hayal ettim de yok yok olmaz olmamalı, tabi başkası giyebilir ayrı mesele ama ben asla ve katiyen tercih etmezdim. Palyaço benzeri güldürü öğesine dönüşür idim bunlarla. 😬
Bende aynı fikirdeyim😃
Bil bakalım ben kimim 🤣 Lütfen ifşa etme 🙄
Seni seniiii 🤣
Zevk sahibi eşsiz ruhlara sahip erkekler tercih eder ama resimdeki de komik dürüst olmak gerekirse, şahsen ben giymem böyle bir şey. Daha güzel ve seksi hissettiren alternatifler var.
Farklı versiyonları giyebilirsin yani?
İlgili resimdeki türden değil, fakat evet giyerim, zaten çıplak olma fikri benim pek hoşuma gitmiyor sadeliği sevmiyorum.
Anladım 😊
Komik yani beni etkilemez böyle bir kostüm amaa eger biz cift olarak eglenceli bir cift isek herseye deneyip gülecek olsak bile cinsellik aninda gayette birden ciddi olabiliriz cünkü bizim cinsel iliskimiz sadece bir kostüme bakmiyor.. bence zamamen iliskinin boyutu karakterine bagli bisey :) binsüre sonra cok azdirici bile gelebilir belli olmaz bu isler 😅
Olabilir tabi çiftlere göre değişir 😃
Cevap
33Cevap
3500 parçaya bölünsemde tercih etmem.
😃
Edenler vardır
Naz işve cilve ve tahrik oyunları kadına yakışır😏 erkeklerde bu kıyafet bana ancak kahkaha artırır
Katılıyorum
Bize hiç fantezi kıyafet yakışmıyor ya baktımda simdi hepsi igrenç
Sesli güldüm New🤣🤣
Kostümler çok doğru gelmiyor bana ya bu konuda. Kombin yapmak bence daha farklı. Hemşire kostümü desem ne giyeceğini bilirim. Polis, sekreter bunlar hep bilindik kombinler oluyor. O yüzden farklı kombinler daha iyi kostüm dışında.
Buneya biskolatadamı oynuyacagız ancak rüyada ya da reklamda böyle giyilir😂😂
😃
Gecen aklima takildi nette bakındım da hic çekici gelmedi aksine komikler sanki
Bana da komik geldi.
Libidomu yerle bir eder soğurum 🤢 tercih etmesinler
Bendede etmesinler 😃
*bence de
Erkek için pek iç açıcı olmuyor bence böyle fantezi kıyafetler. Kadınlara çok güzel oluyor ama..
Katılıyorum
Aldınız da gitmediler mi? Cinsellik için alınan oyuncak, kostüm bs. Gibi şeyler hem fantezi dünyasına hem ilişkinin kalitesine etki eder. Çok normal yani.
Bazen kadinlar olarak erkeklerde ne buluyoruz anlamiyorum. Yani kas, genis omuzlar falan hosuma gider ama bu kostümle bile kaslar igrenc durmus. Erkege boxer yakisiyor. Bir de bakım. Bu kil tuy islerini resimdeki gibi puruzsuz halledenler guzel oluyor. Onun disinda boyle fantezi kiyafet falan olmuyor.
Ben giyiyorum km saten gecelik kırmızı sütyen fileli çorap topuklu kırmızı ayakkabı ve makyaj yapmayı çok seviyorum
Şık bir boxer harici hepsi komik. Hic gerek yok. Erkegin fantezi giyimi vucudu spor yapsin kendine baksin kaafii
Fantezi olarak erkeğe tanga çok yakışıyor.
Erkekler tanga tercih etmeli fantezide
Hayır hiç denemedim, bir kadından böyle bir talepte gelmedi☺️
yok tercih etmem. Ben benim, yatakta, cosplay yapmam.
Çok kötü🙈 etmesinler lütfen
Siyah boxer her zaman en mükemmel seçimdir
Kadınlarda libido falan kalmaz böyle giyinen olursa 😄
Bi gülme gelir 😃
Kadına yakışır da bizde gitmez 😄
3-5 değişik erkek kostümü aldım ve denedim. yok ya bize hiç yakışmıyor. hele bir tanesi var askılı maskılı "aman tanrım didim' ben bunu nasıl gicem didim?"
sen tomb raider ol bende flash olayım? rp yaparız :)
Yoohhhh a... k daha neler🤣
🤣
Filli bir boxerım vardı bir zamanlar 🤭…
O sayılmaz bence 😃
Sayılmalı 🫣 Eski sevgilim getirmişti yurt dışından gelirken, bayağı fantazik bir şeydi 🤫
O adamdaki fizik yok bizde
😃😃
Peki ya benim gibi jartiyer giyen erkek?
Hiç görmedim.
Görmek ister misin
Hayır 😃
Çok şey kaçırıyorsun 🤪😂
yeminle midem bulandı 🤮
😃
Daha neler neler var
Türkiye şartlarında kadınlar bile tercih etmiyor
Sende haklısın 😬
Evet sen kadın olarak bu tarz şey severmisin kesinlikle hayır
Hayır 😃
Ee bak ben demiştim ee herhalde malımı tanıyorum türk kızlarının ne sevip sevmeyeceğini biliyorum 😂
😃
🙂🙂
Kadın tahrik eder erken ona bunun bedelini ödetir doğanın dengesi budur
Bu ne ya böyle tavşan kostümü gibi
Resmi görünce benim libido yerlere düştü :D
Giymesinler çok kötü
Sahsen giymek istemem ya kotu bence
Benim direk düşürür 😂
Ben gitmiyorum... Partnerlerime alıyorum.
Iyyy bu ne boyle yaaa
Ne olur al
#tutku.
Keşke etseler 😅
Beğendin mi? 😬
Bayaa 😅
Peki 🤣
Yok be hafız 😅
🤣
adam fenaaaaa :D
Konumuz üstündeki 😃
Ben de almayayım😂
Bu ne be topik
Edenler vardır
Yok etmiyorum
Yok ben almayım sağol 😂
İğrenç
Resimdeki gibi taşıyabilirse neden olmasın.
Hayır, iğrenç
Hic almim
Düşürür bu
yok ya :)
hiç güzel durmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?