Cinsel Yaşam Yaz gelince neden libido atıyo? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Sevgilisi olmayana hayat çok zor. Yaz gelince neden libido atıyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o zaman dilini ustaca kullanan kadından hem anatomik hem ruhen anlayan birisini bul 2 0 Yorumla
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Sevgili yaomakta zor istedigin gibi biri cikmiyooo ki 🙂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla senbennn34 +1 yıl Sansim yok bu konuda senindemi oyle Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla senbennn34 +1 yıl Cok skici bi durumm hep kullanilmak iyi niyetli olmak hep Yorumla
Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Libido kışın kış uykusunda olmamalı 😊👍 Kişiden kişiye değişir ama libido her an yükselebilir bence 😊👍 0 0 Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cok acilip saciliyorsunuz, ondan. Bazen yolda giderken taytiniz nerdeyse seyinizin icinde geziyorsunuz, haliyle istek artiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilemiyorum bendede yaz değil tam tersi kışın artıyor 5 6 Yorumla mami6138 +1 yıl Birde yağmurlu hava da ıslak ıslak falan 😂😂 Yorumla Kibar4154 +1 yıl Bende de yaz kış farketmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazın sıcaktan bir şey yapasim gelmiyor ki benim Yorumla Bladeruner +1 yıl Yazin kokar bee😅😂 Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl @Bladeruner demekbgelince ortada birsey kalmıyor yaşanıyor herksle Yorumla kanka35 +1 yıl ilginçsin Yorumla
evliamauygun Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Neden atıyo, hormonlar iklime göre sıcakliga gore degiskenlik gosteriyo işte. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. herkes rahat free takılınca dışarda insan görünce de ici gidiyor 0 0 Yorumla
Turkuaz88 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Sevgili olmasa da para karşılığı kiralama yapariz bisey olmaz yorma kafanı hahhahaha 0 0 Yorumla
Gökhan52_Unye Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Artiyo valla. Kizlar civil civil. Erkeklerde etkiye tepki yapiyor. 0 0 Yorumla
KadinSevgilisı Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Fark etmedin mi 2-3 hafta oldu aşk sezona girdik, o yüzden libidonuz artiyor 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Geldi yaz ayları gevşedi gönül yayları mı diyorsunuz? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle Yorumla technocrates +1 yıl Mevsimsel olaylar, hepimizin başına geliyor. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yazı kışı yok ki bunun ne zaman tatlı yesem küçük mert ayakta sabahları zaten hiç demiyorum 0 0 Yorumla
zambor Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl etraftan dolayı. dekolteli mini etekli kızlar falan 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl sevgili yap kanka yokmu hoşlaştığın birisi 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyı Yorumla axiakrep +1 yıl neden olmuyo sanki hiç mi olmadı Yorumla Soran +1 yıl Ayrıldık sevgilimle Yorumla axiakrep +1 yıl ne zaman ayrıldınız Yorumla Soran +1 yıl 3 ay oldu Yorumla axiakrep +1 yıl özlemiyo mu yok mu bsrışma imkanınız senin libidonun faekında değil mi Yorumla Soran +1 yıl Yok barışmayız artık Yorumla axiakrep +1 yıl taam ben susayım dövecek gibi yazıyosun:) Yorumla Soran +1 yıl Ghhgghh Yorumla axiakrep +1 yıl tek kelime buz gibi ckfk iki kafanı dağıtayım istedim fmfkc Yorumla Soran +1 yıl Eski sevgiliden nşye bahsediyorsun jgghj Yorumla axiakrep +1 yıl ne bileyim nyenisi olmaz dedin diye fkfkf sen bana ulaşsana bi 😅😅 Yorumla axiakrep +1 yıl noldu öldün mü flld Yorumla
Sarhosmuolsak0008gs Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Sevgilimi bulamazsan f*ck boddy bulursun 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. olup da olmayana daha da zor 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Yalnızlıktan 🤭varlik icinde yokluk cekmekten 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ısıdan ısınınca kadında istek artar. 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. aradığım kız işte <3 :) 0 0 Yorumla
objektifadam Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Evet zor ama sevgili bulabilirsin. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kolay değil işte Yorumla objektifadam +1 yıl Sen kadınsın neden kolay değil. Ortalık kızlara yazan erkek dolu. Birine 2 kaş göz etsen bulursun neresi zor? Yorumla Soran +1 yıl İçime sinen duygusal hissedebileceğim biri olmalı aynu zamanda o da bana hissetmeli o yüzden zor. Yorumla objektifadam +1 yıl Biraz denersen bulursun kadınlar için daha kolay bence. Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kan artıyor ve hızlı pompalanıyor diye 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Benim hic olmadi... 1 2 Yorumla Nilsisa +1 yıl Abi şimdi yanlış anlama ama fotoğrafın reel mi merak ettiğim için soruyorum fake gibi geldi biraz Yorumla samedjackson +1 yıl Fake fake reel olsa duramazsin 😂😂 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sevgili yapmak lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
o zaman dilini ustaca kullanan kadından hem anatomik hem ruhen anlayan birisini bul
Sevgili yaomakta zor istedigin gibi biri cikmiyooo ki 🙂
Öyle
Sansim yok bu konuda senindemi oyle
Evt
Cok skici bi durumm hep kullanilmak iyi niyetli olmak hep
Libido kışın kış uykusunda olmamalı 😊👍
Kişiden kişiye değişir ama libido her an yükselebilir bence 😊👍
Cok acilip saciliyorsunuz, ondan. Bazen yolda giderken taytiniz nerdeyse seyinizin icinde geziyorsunuz, haliyle istek artiyor
Bilemiyorum bendede yaz değil tam tersi kışın artıyor
Birde yağmurlu hava da ıslak ıslak falan 😂😂
Bende de yaz kış farketmiyor
Yazın sıcaktan bir şey yapasim gelmiyor ki benim
Yazin kokar bee😅😂
@Bladeruner demekbgelince ortada birsey kalmıyor yaşanıyor herksle
ilginçsin
Neden atıyo, hormonlar iklime göre sıcakliga gore degiskenlik gosteriyo işte.
herkes rahat free takılınca dışarda insan görünce de ici gidiyor
Sevgili olmasa da para karşılığı kiralama yapariz bisey olmaz yorma kafanı hahhahaha
Artiyo valla. Kizlar civil civil. Erkeklerde etkiye tepki yapiyor.
Fark etmedin mi 2-3 hafta oldu aşk sezona girdik, o yüzden libidonuz artiyor
Geldi yaz ayları gevşedi gönül yayları mı diyorsunuz?
Aynen öyle
Mevsimsel olaylar, hepimizin başına geliyor.
Yazı kışı yok ki bunun ne zaman tatlı yesem küçük mert ayakta sabahları zaten hiç demiyorum
etraftan dolayı. dekolteli mini etekli kızlar falan
sevgili yap kanka yokmu hoşlaştığın birisi
Olmuyı
neden olmuyo sanki hiç mi olmadı
Ayrıldık sevgilimle
ne zaman ayrıldınız
3 ay oldu
özlemiyo mu yok mu bsrışma imkanınız senin libidonun faekında değil mi
Yok barışmayız artık
taam ben susayım dövecek gibi yazıyosun:)
Ghhgghh
tek kelime buz gibi ckfk iki kafanı dağıtayım istedim fmfkc
Eski sevgiliden nşye bahsediyorsun jgghj
ne bileyim nyenisi olmaz dedin diye fkfkf sen bana ulaşsana bi 😅😅
noldu öldün mü flld
Bu işin sanalı da var canım
Birileri kudurmuş durumda
Sevgilimi bulamazsan f*ck boddy bulursun
olup da olmayana daha da zor
Büyütmeyin bu kadar bu olayları
yaz kış aynı bende hashda
Boşanmış olana daha daha zor 😰😭
@carpediem-bebegim 😜😈
mastürbasyon yap sekstjng yap
Yalnızlıktan 🤭varlik icinde yokluk cekmekten
ahh sen şimdi burada olsan
Yazın bende düşüyor mk
ısıdan ısınınca kadında istek artar.
aradığım kız işte <3 :)
Aynen öyle demek ne kadar basit bir durum
Evet zor ama sevgili bulabilirsin.
Kolay değil işte
Sen kadınsın neden kolay değil. Ortalık kızlara yazan erkek dolu. Birine 2 kaş göz etsen bulursun neresi zor?
İçime sinen duygusal hissedebileceğim biri olmalı aynu zamanda o da bana hissetmeli o yüzden zor.
Biraz denersen bulursun kadınlar için daha kolay bence.
Yazı kışı mı var hep aynı değil mi
Evet çok zor hayat...
Kan artıyor ve hızlı pompalanıyor diye
sıcağın verdiği enerji
Sevgilin yokmu
Benim hic olmadi...
Abi şimdi yanlış anlama ama fotoğrafın reel mi merak ettiğim için soruyorum fake gibi geldi biraz
Fake fake reel olsa duramazsin 😂😂
Yaşa kız 😉
Hava sıcadı diye
bende de oldu ya neden bilmiyorum
sevgili yapmak lazım
Ben olurum yavrum
Gel o zmn
Sicaktandir