Sevgilimin evine gideceğim. İçime jartiyer giymeyi düşünüyorum ama ne giysem?

(ilk ilişkimi onla yaşadım) Bugün yine ona gideceğiz illaki sonunda ilişki de olur. Ben normalde dışarıda çok düz giyinirim.
Jean+ sweat felan giyip düz siyah iç çamaşırı giyerim o kadar.
Ama sevgilimin yanında gecelik veya bralet, dantelli takımlar, tanga vs farklı iç çamaşırları giymeye başladım. Hoşuna da gidiyor böyle görmek biliyorum. İnternette ve burada genelde jartiyerden hoşlandıklarını gördüm erkeklerin. Siyah jartiyer takımı aldım. Ama nasıl giysem bilmiyorum. Etek altına giyeyim desem, yani ilk dışarıda yemek yiyip ona geçeriz ve dışarı etekle çıkmayı felan çok sevmem ki o da laf eder biliyorum 😂 Ya da normal şekilde gidip ona gidince giyineyim desem saçma olur. Tecrübesizim bu konularda. Sizce bu iş nasıl yapılmalı. Ne tavsiye edersiniz bu konuda 😄
Güncellemeler
+1 yıl
Normal giyindim yanıma aldım giderken takımı. Sonradan giyecektim. Saatlerdir adamın evindeyiz beraber yemek yaptık tatlı yaptık yedik ilgisinde sıkıntı yok ama sürekli öpmeye çalıştım kucağına bile oturdum ama dün çok yordun bugün sadece öpücük felan diyip geçiştirdi. Şimdi bıraktı beni ve elde var sıfır aahahaahah o öpmeye çalışınca bile karşılık vermesem kıyamet kopar burnundan getireceğim yarın o isteyince. d sinirliyim gerçekten çünkü istiyordum bugün...
Sevgilimin evine gideceğim. İçime jartiyer giymeyi düşünüyorum ama ne giysem?