Haftada bir duş alıyor. Saçları kokuyor bazen vücudu da kokuyor. Yani onu kırmadan nasıl ikna ederim pis olduğuna ve duş almasına? İnanır mısınız karın kası çalışıyor evde ve haliyle terliyor ama gidip duş almıyor ve ondan sonra kendisiyle sevişmiyorum diye şikayet ediyor. Yani sizce ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım bu saatten sonra o adam değişmez. pis mundar biri ile olmayın. terk edin. devam ederseniz siz üzülür siz huzursuz olursunuz.
huzru kaçmaı mutluluğa engeldir. mutlu olmak için huzurlu olmalısınız. pis mundar biri ile devam edip huzurunuzu kaçırmayın.
temizlik alışkanlığı 7 yaşına kadar öğretilir. ve bu oturur. bu yaşa gelmiş biri asla kata değişmez.01 Yorumla- +1 yıl
bakın bu ülke kolonyayı pandemi de kullanmaya başladı daha önce bazı kesimler bayramdan bayrama kullanırdı
rahmetli annem titiz bir kadındı. bizi banyo yaptıktan sonra vücudumuzu kolonya ile silerdi. kolonyaya ben küçücükken başladım ve vazgeçilemzim olmuştu. günlük 2-3 kez duş alırım. haftada 1-1.5 lt kolonya tüketirim. pandemi başladığında hiç kolonya kullanmayanlar yüzünden kolonyasız kaldım çok acı bir durumdu benim için.
demem o ki. çocuklukta bu alışkanlık yerleşir. pis insan pis devam eder temiz insan temiz devam eder. bu değiştirilemez.
bakın pandemi gevşedi. kolonya tüketimi durdu. kimse artık almıyor. onun bir hijyen ürünü olduğunu hala anlayamadılar. virüsten korunmak için aldılar. sistem hafifledi kolonya görevi bitti bu millete göre.
En İyi Cevaplar
Senin yerinde olsam sevişmeyi bırak yanına bile gitmezdim kırmak istemiyorum hassasiyetleri de boş işler, kırılmadan düzelmez bazı insanlar bazıları kırılsa bile düzelmez umarım onlardan değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle yapıyorum ama sanki umurunda değil
+1 yılkendine saygısı olmayan bu pislik ile bir ömür geçer mi diye sor kendine :D bir insan bu yaşında neyse ileride de bu olacak. yaptıkları yapacaklarının teminatıdır derim ve giderim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSöyle yüzüne küt diye berbat kokuyorsun diye yahu ne tipler var bende eve gelince duş almadan oturtmam çocuklarıma bile dokunmam duş almadan dışarısı pislik içinde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen de onunla birlikte duşa girersen her seferinde zevkle girer
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Böyle yüzsüzlere de biraz açık sözlü olmak lazım kusura bakma da o yaparken utanmıyor sen söylemeye utanıyorsun. Sadece sevgilisi olmandan dolayı değil ki herkese karşı bir sorumluluk bu. Sonra dışarda leş gibi kokuyorlar. Herkes rahatsız oluyor yani. Pis adamla uğraşmak zor bir de onunla yatıyor olmayı düşünemiyorum bile iğrenç. Açık açık söyleyeceksin kokuyorsun pissin niye sevişeyim seninle tiksiniyorum diye gö*t gibi kalacak. Sert dille konuşmazsan asla değişmez böyleleri.
21 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle yapacağım gerçekten. Yatarken bile yanına yaklaşamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılGit yıkan çok kötü kokuyorsun aşkım de, burnuna elini getir yelpaze yap öf de, rahatsız oluyorsan biraz hafif tepkini göstermezsen ileride de daha büyük eziyetlere maruz kalırsın.
00 Yorumla
+1 yılSelamlar bir konu açaraki ima edebilirsin mesela şunun sevgilisi haftada 1-2 defa duş alıyormuş bence insan hergün veya haftada 3-5 defa duş almalı gibi
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun mk sadece görüntüye adamış ama temizlikten eser yok desene. S*kesin onun karın kasını...
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
kokarca ile bir hafta geçirmek adlı belgesel yap bence
11 Yorumla
Soran+1 yılSjxjdjjxjd
Gizli Üye(30-35)+1 yılMidem bulandı nasıl duruyor bunlar böyle. hava sıcak günde bir yıkanmak bile yetmiyor yeri geliyor. trafik sıkışık diye metroya bindim keşke binmeseydim ter kokuyor çok kişi ilk durakta indim dayanamadım
00 Yorumla
+1 yılAçık sözlü ol bırak kırılırsa kırılsın kendi akıl edememiş bu zamana kadar sen üzülmüşsün knun iyiligini istiyorsun diyemi üzülecek
00 YorumlaDüşüncesiz birisine neden katlanıyorsun? Kokuyor muyum acaba demeyen birisi anladığım kadarıyla, sana zerre kadar saygısı yok.
00 YorumlaKesin oyundan fırsat bulamıyor, baş tekmeyi hijyen olmazsa tiksinirsin, bugün yanımda bi kiz ter kokuyordu tiksiniyorum
00 YorumlaÇüş 1 hafta durulur mu ben günlük alıyorum en fazla 2 günde bir gibi oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBende 2 günde bir duş alıyorum spor yapıyorum her günde vücudumu yıkıyorum terliyorum diye belki örnek olur diye çabalıyorum ama hiç umurunda değil
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Böyle pis insanları nasıl sevebiliyorsunuz miğde bulandırıcı
02 Yorumla
Soran+1 yılYa cidden böyle değildi niyeyse son zamanlarda böyle
Yazık, erkeksizlikten ne adamlara kaldılar haftada 1 duş mu olur la dişlerini de fırçalamıyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBunda kırmamak için sebep yok, kırılsın. Pis pis o nedir öyle be
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliğrenç nasıl ayrılmıosn ben bi kere sevglmn arabasına bindm içerisi leş gibi havasızdı tiksindm ve direk ayrıldm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olesiyle sevgili olmak enteresan.
Sole ya kirilirsa kirilsin.
Temiz olmayan insanla olmz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞakayla karışık ter kokuyorsun duş mu alsan de ya da birlikte duş almayı teklif et
00 Yorumla
+1 yılEvde belgesel çekin yıkanmayan mahluklar ve yıkanan mahluklar diye
00 YorumlaMidem bulandı. 🤢🤢🤢
10 Yorumlaödul vericem dus alırsan de
00 Yorumla
+1 yılBeraber duş almayı teklif et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsrarla sevgili olmaya devam etme. Belliki pisin teki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinin akli ile sorunları mi var peki
00 Yorumla
+1 yılYuh o da baya pismis