- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan şey aslında sadece cinsel çekim çünkü seks yapacaksın hani dergi kapak çekimi değil karşı tarafın vücut hatların ne kadar güzel olması ya da olmaması yüzünün ne kadar güzel olması ya da olmaması çok önemli değil çünkü zevk bunlar ile alakalı bir şey değil
21 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
https://youtu.be/m2lcZBEGpjw
Şaraplı yıllar dilerim
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsel ilişki yaşarken, beden güzelliği yüz güzelliği önemlidir, belkide cinsel ilişki de en büyük zevki güzellik ve fizik verir. Ama bu bir kadına fiziği güzel yüzü güzel denilerek cinsellik malzemesi hakkı vermemesi gerekiyor. Ne yazık ki bu zihniyet içinde olan karakteri bozuk insanlar özellikle de erkeklerin çok fazla var ☺️
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İnsan beğenir sonrada bir şeyler yaşar. Hiç bir şey beğenmeden ilişki yaşaması zordur.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani buna eskiden olsa evet çok önemli derdim. Ama beni sesiyle çıldırtan bi flörtüm oldu. Sesi o kadar güzeldi ki onla beraber olmak için can atıyordum. Bana yaklaşımı çok güzeldi kendimi özel hissettiriyordu sağolsun. Özel sebeplerden ötürü beraber olamadık ama olsun. Demek istediğim "ses, uslup, yaklaşım" tipi döver 😂
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSekste fizik güzelliği daha çok önemli
10 Yorumla
+1 yılÇiftin durumunu iyi kavramışsın, hintliler dana eti yemiyor ya ondan mı acaba, az otlandığımdan sıfatım daha güzel kaldı yapacak bir şey yok..
10 Yorumla
+1 yılBiraz onemli. Bu fotodaki deep throatcı kadınla hintli erkeğin ilişkisi de hintli izleyici cekmek icin yapılmıs bisi. Bizim erkekler gorup at hırsızı tiplerine boyle kadını ozenmesin. Cıkarı yoksa sumugunuzu atmaz bu kadın size
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılResimden anladığım kadarıyla değilmiş
Seksi sanat yapan ruhunda iliklerinde yaşatan önemlidir istekli ateşli şehvetli zımba gibi kadın olacak bak sen ne yüz güzelliği ne başka bişey uçurur seni00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın içine sindiği, beğendiği ve duygusal bağlar hissettiği biri ile cinsellik yaşaması çok daha üst düzey anlar yaşatır. Doğru ilişki de bana göre budur.
00 Yorumla seks ile güzel bir yemek tabagı yer gibi oluyorsun, seks yapacağın kişinin yüzüde güzelse o sunum tabağı gayet güzel estetik görünecek şekilde süslenmiş yemek tabağı gibi olur ve insanın iştahını acar
00 YorumlaYuz guzelligine genelde bakir ve bakire insanlar dikkat eder. cinsel deneyimi olan kimseler icin en onemli vucut hatlari ve vucut guzelligidir
00 YorumlaKalin dudak ve guzel bir meme ucuna hayir demem 😂 uzun ince parmaklariyla nispeten uzun parlak ojeli tirnaklariyla sirtimi kasisin o sirada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İş birlikte yatağa girecek kadar ilerlediyse yüz güzelliğinin önemi yoktur, ya da güzel bulunuyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok da değil. Güzel vücut mu, güzel yüz mü diye sorarsan güzel vücut derim. Sevişirken aldığı şekillerle o yüz zaten güzelleşir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılgörsele bak sen :)
kobrayı beyaz tenliye salmış valla arkadan indo abimiz.
kese kağıdı förmülü geçerli.00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yüz güzelliği değil ama dudak güzelliği baya fark ettiriyor seks de.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılbüyük bir kese kağıdın var mı varsa sıkıntı olmayabilir
00 Yorumla
+1 yılGörselde o kadar da önemli olmadığını gösteriyor zaten
00 Yorumla
+1 yılBu görsel "önemsiz" olduğunu ispat için sanırsam 😊
00 Yorumla
+1 yılvay mk görseldeki kanka ile kıza bak hahaha bu kızın aklına edeyim:P
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şöyle zaten onunla seks yaşayacak kadar ılerledıysem o kız guzeldır
00 Yorumla
+1 yılBunlar nasıl bitlikte oluyorun cevabı : paranın gücü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTen uyumu kadar önemli değil bence ama çirkin birini de öpmek istemez insan o raddeye getirmez
35 Yorumla- +1 yıl
Ten uyumu nedir yaa tam olarak?
Cevap sahibi+1 yılHaz duyduğun bir bedeb bence bana göre hissettiren. Karşı cins vardır hiç keyif almazsın olsun bitsin kafası bidahs da bununla olmam gibi bazısı vardır her şeyi öpmesi dokunmasi güzel gelir gibi 🙄
- +1 yıl
Farklı fikirler var bu konuda, herkes birşeyler söylüyor
Fotoyu görünce nerde hata yaptığımı sorgulamaya başladım
00 Yorumla
+1 yılBu kadını kimdir bittim resmen yavv ismini bgislarmisiniz
00 Yorumla
+1 yılsennn gibi
12 Yorumla- +1 yıl
senn işte..
+1 yılMedyadaki hanımefendiye düştüm kaldıramadılar
20 Yorumla
+1 yılÖnemli herkesin zevkine göre
20 Yorumla
+1 yılönemli
30 Yorumla
+1 yılKız güzelmiş bana uyar😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil neden önemli olsun
10 Yorumla Ben daha çok fiziğe bakıyorum sekste
10 YorumlaBen önem veriyorum hshsh
00 Yorumla
+1 yılEvet önemli tabii fizik yüz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Önemli olan iç güzelliği, yüz güzelliği geçicidir.
00 Yorumla
+1 yılGöresele bak şaka gibi...
00 Yorumla
+1 yılBence büyü daha çok önemli şu tiplere bakarsak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Elbette misyonerde duvara bakıcak degiliz
00 Yorumlabu adam bu kadını daha parcalayamadı mı ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Yok ya essek * ayni hesap onmli tabi
00 YorumlaŞu görseldeki kızı kıskanan kaç erkek vardır 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. bunları bu konu mu bir araya getirdi diyorsun :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılalet işlevi daha çok önemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılEsktra motive sebebi önemli tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes manken olmalı o zaman
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbir yere kadar evet...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için çok önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHİÇ Bİ YAKIŞIR YANLARI var mı BAKIN HELE Bİ.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısmen önemli bence fizik ve şehvet daha önemli
00 YorumlaVücut daha önemli
02 Yorumla
+1 yılYa önemli ya cidden önemli
00 YorumlaBenim için evet
10 Yorumla
+1 yılHangi büyü bu
10 Yorumlakalpde olmalı ama böyle de mide maaşallah
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHemde cok ama cok
00 Yorumla Kısmen evet
00 YorumlaAlakası yok !
00 YorumlaKız müthiş
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu önemli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılYani önemli elbette
00 Yorumla
+1 yılÖnemli…
00 YorumlaEvet önemli
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası