Siz hiç böyle oldunuz mu?

6 ay önce internetten biriyle tanışmıştım sadece sexting yapıyorduk cinsellik için bir obje olarak görüyordum en başta. Sesimi duyduğu an yumuşuyordu gittikçe çok duygusal bir insan olduğunu anladım küçük de olsa sevmeye başladım hep beni düşünüyordu benimle ilgileniyordu benimle olmak için işe bile gitmedi. 1 ay sonra saçma bi konudan dolayı tartıştık. 2 ay konuşmadık. 3. Ay bana yazdı biraz sohbet ettik beni deli gibi özlediğini farkettim. Söylemeye çekiniyordu ama onu tanıdığım için biliyordum. O yazdığında flörtüm vardı bem onu çoktan unutmuştum. Onun bu hallerini görünce flörtümü bıraktım. Git gide daha çok sevmeye başladım. Onunla sohbet ettiğimizde beni hep güldürüyordu. Baya eğleniyorduk. Birbirimizi düşünüyorduk. Hiçbir zaman onu çok sıkmadım. Morali işi yüzünden çok bozuk olduğunda ona ait özel alan tanıdım. Onu hiç kıskandırmadım. Hep üzmemeye çalıştım. Dikkat ettim. Sabah o uyanmadan önce ona uzun günaydın mesajları bile yazdım çok seviyorum hala. Gözüme çok erkeksi geliyor. Çok tatlı çok düşünceli çok sadık. Ben böyle tatlı bi insan görmedim. Siz uzak mesafe ilişkisinde böyle bişey yaşadınız mı ben sırf bu harika his için yine olsa yine yaparım
Siz hiç böyle oldunuz mu?