Uzun süredir ilişkiye girmiyorduk... Neyse 3 gündür onda kalıyoruz. İstekli gayet ama benim başlatmamı istiyor gibi yavaştan aldığı için sevişme esnasında geri durduğu için ben üstüne gittim her seferinde ve yaptık. Dün sabah uyanınca yaptık sadece, akşam da çok yorgunduk ve bugün işe erkenden gideceği için saat geç olmuş uyumamız lazım diyerek girdi yatağa rahat dur dedi yani ahahahs ama dayanamadım gerçekten ve öpmeye başladım öptü ve hadi şimdi uyuyoruz felan yaptı. Ama çok yükseldiğim için durmak istemedim gözüne bakarak gerçekten istiyorum felan dedim neyse sen istemiyorsun uyuyalım iyi geceler deyince sen görürsün istemiyorsunu diyip başladı ve yaptık. O arada konuşurken seninle yatarken bu hep böyle mi olacak gibi bir şey dedim, şaşırdı durdu, galiba istemediğini ima ettiğimi düşündü ama ben onu görünce dayanamamamdan sürekli arzulamamdan bahsediyordum. Doyumsuz aşkım felan dedi. Sonrasında baya baskın ve sert davrandı normaldekinden farklı olarak. Acaba yanlış mı anladı yetemeyecegini felan mi düşündü yoksa bunda bir şey yok mu :((
(Yaştan dolayı öyle mi düşündü acaba diye takıldı kafama, baya büyük benden ve ilerde ne yapacaz gibisinden konuşmuştu daha önce. ben ilk iliskimi onla yaşadım)
(Yaştan dolayı öyle mi düşündü acaba diye takıldı kafama, baya büyük benden ve ilerde ne yapacaz gibisinden konuşmuştu daha önce. ben ilk iliskimi onla yaşadım)
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada normalde ortamımız uygun olduğu anda öpüp sarılıp başlatan o olurdu. Yani istekli gayet normalde
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer