Cinsel Yaşam Ya bu istek niye geliyor gitmiyor hemen? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Allahtan erkek değilim qhwhsj. Yazık lan size belli olunca çok gülüyoruz biz size. Neyse ki bizim belli olmuyor qhshjx. Ya bu istek niye geliyor gitmiyor hemen? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Sag ol ya seyiniz kalkti diye bir yargilanmadigimiz kalmisti 0 0 Yorumla
Sokrat_ART Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Soldan sağa yatırmak da bunlara alay konusu oldu ya ben daha bişey diyemiyorum 🤦 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bizimki kalkıyor da sizinki de Alman çeşmesi gibi ipislak oluyor 😅Tek şansınız belli olmuyor :( 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ped kullanıyoruz canısı sıkma canını sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iste biz anlamıyoruz farketmiyoruz ona üzülüyorum 🤣🤣🤣Canımı sıkan oBiz yakalanıyoruz siz yakalanmiyorsunuz. Adil değil Meme ucu sertleşir oda sutyen bariyerine takılıyor 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah burada da bir zahmet biz onde olalim yaaa belli olsa çok komik olurdu qhdwhdh. Sizinkilere gülmek yetiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz zaten öndesiniz kiMultiple Orgasm var daha ne kadar önde olacaksınız 🤣🤣Üstüne bir de erken bosalma gibi dertlerinizi yok Ohhhh miss Yorumla Soran +1 yıl Ahahah erkekliği sevmiyon anlaşılan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yok severim canim🤣🤣 yanlış anlaşılma olmasınYa sokmanın tadı bambaşka, vazgeçilir mi ondan 🤣🤣Birde üstüne göğüsleri okşayıp emme , ohh🤣🤣Kadın olsam yine lez olurdum yani🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Tamam anladık qhdfhwkj. Kudurma 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yok hallettim o işi 1 2 saat önce Şu an gayet yerinde sakın sakin uyuyor kendileri 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Muhabbeti, eğlencesi ve trollugune buradayım ben 🤣 Yorumla
Yusufaras33 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu saate kadar uyutmadıysa kolay gelsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya 10 15 dk önce geldi Yorumla Yusufaras33 +1 yıl Hımmm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kudurup kudurup yazıyon milletle dalga geçiyon sonra beyin iyimis 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kudurmam beni ilgilendirir qhhhxjx. Yorumla Soran +1 yıl Evet dalga geçiyorum komik çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana bol şans eline kuvvet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arayışta ki hiçbir insan çekici degildir Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Isteyince ne yapıyorsun Madem öyle diyorsun da 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayal kuruyom Yorumla dagci29 +1 yıl Beraber olsun Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Allah’ın biz erkeklere bir kazığı daha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ahahah önümüzde bir sopayla geziyoruz hep 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yazık size qhqwjhdh. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahah manyak misin ne yazığı. Kavgada ise yarıyor Yorumla Soran +1 yıl Ne alakaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahah seks kavgasında yaa Yorumla
terenzi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Abazaliktan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Abaza miyim be Yorumla terenzi +1 yıl Öylesin Yorumla Soran +1 yıl Thanx. Yorumla
Oğuz0055 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bizimki bide kalkıyor sizde oylede degil 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahahahaha çok komik valla Yorumla Oğuz0055 +1 yıl Şuanda da kalkik ya gun icinde kalkıyor cok belli oluyor sakliyamiyosumda buyuk 17 cm buarada Yorumla Soran +1 yıl Eeee banane qhqwhxh. Yorumla Oğuz0055 +1 yıl Olani anlatıyorum Yorumla Soran +1 yıl Peki yegenim qjwhdjc. Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. 😁👅🤗 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sag ol ya seyiniz kalkti diye bir yargilanmadigimiz kalmisti
Soldan sağa yatırmak da bunlara alay konusu oldu ya ben daha bişey diyemiyorum 🤦
Bizimki kalkıyor da sizinki de Alman çeşmesi gibi ipislak oluyor
😅
Tek şansınız belli olmuyor :(
Ped kullanıyoruz canısı sıkma canını sen
Iste biz anlamıyoruz farketmiyoruz ona üzülüyorum 🤣🤣🤣
Canımı sıkan o
Biz yakalanıyoruz siz yakalanmiyorsunuz. Adil değil
Meme ucu sertleşir oda sutyen bariyerine takılıyor 😅
Ahahah burada da bir zahmet biz onde olalim yaaa belli olsa çok komik olurdu qhdwhdh. Sizinkilere gülmek yetiyor
Siz zaten öndesiniz ki
Multiple Orgasm var daha ne kadar önde olacaksınız 🤣🤣
Üstüne bir de erken bosalma gibi dertlerinizi yok
Ohhhh miss
Ahahah erkekliği sevmiyon anlaşılan
Yok yok severim canim🤣🤣 yanlış anlaşılma olmasın
Ya sokmanın tadı bambaşka, vazgeçilir mi ondan 🤣🤣
Birde üstüne göğüsleri okşayıp emme
, ohh🤣🤣
Kadın olsam yine lez olurdum yani🤣🤣🤣
Tamam anladık qhdfhwkj. Kudurma 😂
Yok yok hallettim o işi 1 2 saat önce
Şu an gayet yerinde sakın sakin uyuyor kendileri 😅
Muhabbeti, eğlencesi ve trollugune buradayım ben 🤣
Bu saate kadar uyutmadıysa kolay gelsin
Yok ya 10 15 dk önce geldi
Hımmm
Kudurup kudurup yazıyon milletle dalga geçiyon sonra beyin iyimis
Kudurmam beni ilgilendirir qhhhxjx.
Evet dalga geçiyorum komik çünkü
Sana bol şans eline kuvvet
Arayışta ki hiçbir insan çekici degildir
Isteyince ne yapıyorsun Madem öyle diyorsun da
Hayal kuruyom
Beraber olsun
Ağzıma oturmam lazım 😂
Allah’ın biz erkeklere bir kazığı daha
Ahahah önümüzde bir sopayla geziyoruz hep
Yazık size qhqwjhdh.
Ahahah manyak misin ne yazığı. Kavgada ise yarıyor
Ne alakaa
Ahahah seks kavgasında yaa
sizinki kabarmıyor 😂😄
Çok mu geliyor istek😃
biraz gülmek ister misin?
Komik mi ln
Eveeet
Abazaliktan
Abaza miyim be
Öylesin
Thanx.
Bizimki bide kalkıyor sizde oylede degil
Hahahahahahahaha çok komik valla
Şuanda da kalkik ya gun icinde kalkıyor cok belli oluyor sakliyamiyosumda buyuk 17 cm buarada
Eeee banane qhqwhxh.
Olani anlatıyorum
Peki yegenim qjwhdjc.
Yabi ki yazık bize
😁👅🤗
erkek olsan napardın