Merhabalar Kız Arkadaşım la Cinsel İlişki Yaşadık Ve Sonra Ayrıldı Benden Nedenini Sorduğumda İstemediğim Halde Zorla Yapiyorsun Beni Dedi Halbuki Kendisi İstiyor Benden Çok Ve Yalancı Durumuna Beni Koyuyor Napicam Bilmiyorum İlki Ben Oldum Bu Arada 2 Senedir Birlikteyiz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
üstüne düşme başına bela alırsın rahatsız olursa
Ya bana resmen zorla yapıyorsun diyor kimse kimseye zorla bişi yapamaz kendisi istiyor bende istiyorum yapıyoruz 2 senedir birlikteyiz tamam bazen sert yapıyorum canı acıyor olabilir ama yani böyle demesi normal mi?
işin altında ne var bilemem belki duygusuzsundur veya çok ısrarcısındır böyle düşünmüştür ancak şu saatten sonra birlikte olmak istemiyorsa sakın zorlama kız kendini güvende hissetmez rahatsız olur sonra sana uzaklaşman için iftira atarsa olan senin hayatına olur
Sekste rahat 1-2 saat boyunca yapıyoruz elimden geldikçe zevk almasını sağlıyorum oda bende rahatlıyoruz ama sonra birden parlıyor bana zorla beni yapıyosun istemiyorum diyor dengesiz mi bu kız anlamadım çok üstüne düşünce Şikayet ederim seni diyor 🥺
benim daha önce böyle bir ilişkim olmadığı için anlayabilmem mümkün değil sana vereceğim tek tavsiye ayrılmak istiyorsa ayrıl sana iftira attığında geri dönüşü olmaz. hayatımızın her yerinde kadınlara veya erkeklere sırf cinsiyetinden dolayı ayrımcılık yapılıyorken senin üzerine iftira atılırsa kimse inanmaz
Haklısın cani seks yapmak isteyince arıyor gidiyorum yapıyoruz seks sonrası değişiyor sanki tanıdığıim kişi değil de başkası hemen değişiyor ayrılmali miuim sence yaşı 19 bu arada
ben hiç 19 olmadım bilmiyorum ama bu yaşlarda genelde kişi kendisinin ve ilişkisinin farkında olamayabiliyor ve dengesizlik tutabiliyor ☺️ kızdırmadan ayrılmaya bak bence seni birde tehdit ediyorsa uzatmanın anlamı yok zaten
Çok erken kızlığını kaybetti ondan dolayı mı bana karşı böyle farklı oluyor sanki zorla ona sahip olup yapıyor musun gibi hissettiriyor o ne zmaan isterse o zaman seks yapıyoruz zaten onun haricinde yapmıyoruz 19 olmadım derken yaş kaç ki senin canım 🙂
18 daha canısı ☺️ bence komple ilişkiyi bitirin inceldiği yerden kopsun başına da iş çıkarmamış olursun erken yaşta falan filan biraz bahane kızın karakteri bu
Hmm tam çağındasin canım 🙂 asiri kıskanç varya görsen çıldırıyor 🙈 haklısın ayrilmak en doğrusu desene ama istediği zaman yapayım mı yoksa başıma yine bela aldirabilir dengesiz zaten
ben olsam kırmadan incitmeden ayrılırdım eğer sinirlenirse ani bir duyguyla sana zarar vermek isteyebilir çünkü
Yanlış anlama ama zaten seks esnasında zarar veriyor bilerek penisimi ısırıyor vücudumu cirmaliyor onu Mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum ama o işte biraz değişik
ayrıl o zaman daha sağlıklı bir ilişkin olur belki işeride
Haklısın en doğrusu bu istediğini yapmazsam şayet o zaman basım belaya girmez mi sence şikayet etse beni zorla yaptı bozdu dese naparım
suyuna gidip yavaş yavaş uzaklaşabilirsin veya yeni birinden hoşlanırsa o seni bırakmak isteyebilir
Keşke başkasından hoşlansada beni bıraksa başıma iş Alacam diye korkuyorum açıkçası mecburen isteğini yapıyorum napim başıma bela almayım diye oda
umarım bir sıkıntı çıkmadan kurtulursun 😕
Umarım dua et bana keşke sevgilim sen olsaydın 😔
hahahhaha sen ilk önce bir ayrıl sonra bakarız
Valla mi 🥰🥰🥰
O iş oldu bil sen istedikten sonra seve seve ♥️
Bakireliğini mi aldin
Evet aldım 2 yıldır sevgiliyiz
Evlenicek misiniz
Yani düşünüyoruz ama benden aksine ayrilmayi düşünüyor zorla yapiyorsun beni diyor Napicami bilmiyorum illa başkasıyla mi yapayım diyorum başkasıyla yaparsan bir daha beni göremezsin diyor Napicami bilmiyorum
Bence pişman olmuş yaptığına vicdan azabı çekiyor bende sevgilime bakireliğimi verdim pişmanlık yaşadım ayrıldım
Hmm biz 2 yıldır birlikteyiz ama sürekli yapıyoruz pişman olsa istiyorum deyip yapar mı sence seks sonrası birden değişiyor anlamıyorum
Bu arada yaş kaç senin?
19 yaşındayım ben bakireliğimi bozdurduktan 2ay sonra ayrıldım pişmanım hiç yapmadım sonrasinds
Hmm ama zevk almışsındir eminim almayan pek yok çünkü karar senin ister yaparsın ister yapmazsin sonuçta seksin nasıl bişi olduğunu öğrenmis görmüş oldun yani keşke bozdurmasaydin
Sen niye bozdun o zaman kızı
İkimizde istedik yapmayı ünlü
Tecavüz mü ettin
Hayır ya sevgilim kendisi