Bekar kızları mı yoksa evli kadınları mı yatağa atmak daha kolaydır sizce?

Buradan olsun sosyal medyadan olsun hatta Tinder da bile sürekli evli barklı kadınlar yazıyor bekar kızlar kaçarken sadece evli kadınlar seks teklifimi kabul etti hatta ilk adım karşıdan geldi onlar sevişmeyi teklif ettiler.

Bu yaşıma kadar iki sevgilim oldu onlar da bakireydi oral anal yapabildim sadece. Milli olduğum kadın dahil diğer yattığım beş kadın da evliydi hatta birinin eşi de biliyordu altı yedi ay birlikte olduk diğerleriyle de arada sırada birlikte oluyorum hiç biriyle tek gecelik olmadık güvendiler memnun kaldılar.

Bekar kızlar yatağa gelmezken nedense evli kadınlar daha istekli kocaları olmasına rağmen. Evli kadınları mı yoksa bekar kızları mı yatağa atmak daha kolay sizce?
Evli kadınlar daha fazla çapkınlık yapıyor onları düşürmesi kolaydır
Bekar kızlar arayıştalar daha istekliler onları düşürmesi kolaydır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Haftasonu mekanda iki kızla tanıştım biri bekar diğeri evliydi şehir dışından gezmeye gelmişler bu gece evli olan yazdı salı günü dönecem gitmeden görüşelim otelde yer ayarlayabilir misin demiş😄 evli kadınlar neden böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu gecede evli bir hanımı daha memnun ettik kocasıyla bir sorunu yokmuş eşi çapkın biri de değilmiş garip geldi

Diğer yattığım kadınların kimi aldatılmış misilleme yapıyorum demişti kimisi de eşim yetmiyor azgınım mecburiyetten demişti bir diğeri de kocamın haberi var birbirimize karışmayız demişti

Bu hatun tamamen fantezi amacıyla kaçamak yaparım hayata heyecan katmak lazım diyor çok cesur biri

Bekar kızlar bu kadar cesur değil ve olaya duygusal yaklaşıyorlar galiba bu nedenle düşmüyorlar