Bakireyim bir gün evlenirsem Kızlık zarım esnek ve kanamam olmasa diye çok endişe ediyorum hata evlenmek bile istemem çünkü eğer kanamam olmasa herkes hakkımda kötü şeyler düşünür o yüzden kanaması için bir yöntem var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu millet illa bakire olsun bakire oldun falan diye seni nssil korkutmuş ya sen benim gibi sorum yapmayacak jüriye evlen ve sorun yapma yani illa kız olacak diyen bit değilse zaten hiçbir problem kalmadı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa knk siz kizlari bazen cidden anlamiyom, kendi kendinize neden boyle dert ediniyorsunuz kafaniza boyle degisik degisik seyler takiyorsunuz. Ya niye kanamasin, kanamazsa da esin okuz degildir herhalde zaten evlenmeden once bunlari konusmuyormusunuz yasantilariniz oldu mu olmadi mi diye falan hani ona gore o da az cok biliyordur bu esnek zar olayini, hani bilmese bile anlatirsin okutursun internetten. Sanki ozellikle boyle arayis pesindesiniz acaba neye uzulurum neye takarim kafami diyorsunuz. Kac erkek gordun boyle birden bire siz gibi yok organim soyle boyle ufak ince vs diyip kendisini boyle uzeni, valla kirkta bir falan...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHymen zarlarla ilgili bilgili biriyle evlen o zaman ilk iliskide kanama ihtimali zor bir kac iliskiden sonra kanayabilir o da cok fazla degil cok cok az gelir gibi detaylari bilen biri olursa hic sorun olmaz ama asiret kafasi gibi bakan illaki o carsafta kan olacak falan derse o kisiden hic bir sey olmaz
00 Yorumla
+1 yılKendini niye uzuyorsun partnerine anlatir konuyu aciklwrsin hanzo degiliz anlariz yani.. ha illa actiriyim diyorsan o farkli ona gore islem uygulanir patlamicak anlamina gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesi ilgilendiren bir durum değil eşinde seni sevip değer veriyorsa inan hiç sorun etmez... ki erkekler biriyle birşeyler yaşayıp yaşamadığını az buçuk anlıyorlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı senin gibi korkuyorum bu yüzden hayatıma birini bile almaya çekiniyorum
26 Yorumla- +1 yıl
Esnek olma ihtimali o kadar yüksek değil ki? Ayrıca zaten size in anmayacak bir erkekle evlenmeyin de
Soran+1 yılMesela Ailen evlenmen için baskı yapıyorsa Ne yapmayı düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılBazen konu açılıyor onlara istemediğimi söylüyorum evlenirsem boşanırım çünkü istemediğim için evlenicem bu yüzden boşanır dönerim falan diyorum öyle biraz da abartı da var tabi işin içinde 😂
- +1 yıl
Eee hiç mi evlenmeyeceksin? 😅😅
Cevap sahibi+1 yılKorkum geçene kadar bu bahane en azından kurtarır
- +1 yıl
Korkularla yüzleşmeden nasıl geçecek ki? Sevdiğin biri olsa aslında yersiz olduğunu bu korkunun anlatır size
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. İstersen esnek mi değilmi diye bakabilirim bunun dersini Almanya’da gördüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkanar merak etme penis boyuylada çok alakalı 5-6cm bişy değilse kanar illaki ama kanamayan var tabi de biri vardı öyle anlatıyım diyeceğimde neyse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye öyle düşünüyorsun ki? Bence fazla kasmamaya calıs. Bu tarz endişeler ilk geceyi daha zor yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenecegin erkek anlar ilk girdiği an kanama olmasa bile bakire oldugunu
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlar ki
Cevap sahibi+1 yılBunu burdan anlatmak gerçekten zor
Yuh. 😂😂😂 Bu kadar abartılı bir durum değil o
07 Yorumla
Soran+1 yılKeşke benim ailemde ve evleneceğim eşimin aileside öyle desede bende rahatlasam 🙂
Soran+1 yılDeğilim ama bir gün olabilirim
Soran+1 yılÇok kolaymış ya vay be
Soran+1 yılHaha cok komik
+1 yılEsnek olduğunu nasıl biliyorsun acaba?
12 Yorumla- +1 yıl
Esnekse kanamam olmazsa demek istemiş ama anlatamamış düzgün
- +1 yıl
Niye sen anlamiyormusun
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Uzun bileyin girmesi lazım
01 YorumlaBakire olan belli olur görüntüsü belli ediyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu mu sorun
04 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli bir soru
- +1 yıl
Değil, adam seni sevsin inansın, inanmıyor sevmiyor ise ne anlamı var
Soran+1 yılO sevsede kabul etsede Ailesi bakire kız ister yoksa kabul etmiyorlar
- +1 yıl
Bakiresin zaten, buna inanacak
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBenim kanamadı
13 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
+1 yılbakayım esnek mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert yapmak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi