+1 yılBenimsin istediğimi yapacağım mı? Bu lafa tepkisiz mi kaldın cidden? Sorunun cevabı açık, fantezi adı altında erkeklere seks kölesi oluyorsunuz ve sizi obje gibi gördüğü için tenezzül etmiyor. Biraz dik durun artık kızlar, size obje muamelesi yapanlara ağızlarının payını verin. Böyle kızları görmekten yoruldum gerçekten.
11 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim ona istediğini yapamassın dedim ama böyle konuşmaya devam etti sevgilimi ilk defa böyle gördüm
En İyi Cevaplar
Her şey karşılıklı. Sen ona ne istiyorsa yapacaksın ama o senin istediğini yapmayacak öyle mi? Olmaz öyle şey. Net kullanıyor seni, sen onun malı değilsin kullandırma kendini.
110 Yorumla
Soran+1 yılEskiden böyle değildi simdide ondan ne istiyosam yapıyor sadece oral yapmıyor nedense
Soran+1 yılYa sordum dedimki tiskiniyo olabilirsin gayet doğal bişey söyle bana dedim hayır tiskinmiyorum ben senden bidaki buluştuğumuzda ne istiyosam yapcam dedi yalamadı tiskiniyosa bunu anlayışla karşılarım zaten
Soran+1 yılÖyle tabi merak ediyorum simdi yapmaması dert değil sadece merak ettim tiskiniyo mu diye falan ne diyebilirim nasıl sorabilirim ona doğruyu merak ediyorum
Soran+1 yılAsla değiştirmem sevgilimi çok seviyorum
Soran+1 yılYa çok uyumluyuz tanımadığın için böyle düşünüyosun sevgilim oral dışında ne istesem yapar bende o ne istese yaparız mükemmel uyuma sahibiz sadece son zamanlarda böyle oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılTemiz ve pisle alakasi yok yalamayi sevmiyor aeni alistira kadar bir iki defa yapti simdi sen alisinca yapmiyor agzina bosalmak bir erkek icin vajinadan analdan daha zevkli benim icin sen bunuda yapiyon daha ne olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılAskere gitmeden önce çok yapıyodu askerden yeni geldi geldiği zamanda yaptı bide geçen buluşmamızda yaptı ona yaptı denilmez o kadar şimdi yala desemde yapmıyo ama ağzıma bosalıyo
- +1 yıl
Simdi bir iki detaya var konusmak gereken ama yorumdanda olmaz aklima gelen o birtek
Soran+1 yılBurdan soyliyebilirsiniz
+1 yılBelki en son yaptığında bir şey olmuştur bir his kalmıştır tekrar aynı şey olmaması için istemiyordur çok darlama çekiniyor olabilir de
12 Yorumla
Soran+1 yılBende onu yakarken bazen gerçekten zor geliyo ağzıma boşalması ama ben onu sevdiğim için yapıyorum yani ona bişey belli etmiyorum ve yanına hep temiz gidiyorum
- +1 yıl
Sen duyguya bakıyorsun kızlar genelde o düşünce ile yapar zevk almasa bile erkeği sevdiği için bundan zevk duyar ama erkekte durum tersidir partnerim zevk aldı diye değil ben zevk alıyorum diye düşünür evet yanlış bir düşünce ama ne yazık ki durum böyle 😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılİgrnecsn ya bu kadar basit sizin için her şey, popodan vermişsin ağzına bosalt. mssn daha ne olacaktı
İleriyi düşünmeyip hareket ediyosinz Cidden mide bulandiricisinz kadın diyemiyorum size13 Yorumla- +1 yıl
şimdi bu kadar sınırsız olan bir kızı neden dikkate alsın böyle bir erkek? Sevgi numarası altında kullanabildiği kadar kullanır. İlerisi falan da yok olayın. Sadece kız sevdiğinden gözü görmüyor
Soran+1 yıl@HinchAmarillo çok uzun süredir birlikteyiz ailelerimiz felan biliyo dün hem benimle böyle konuşurken hemre evlenmekten bahsetti ipk defa sevgilimi böyle gördüm yani normalde böyle biri değil
Cevap sahibi+1 yılYavrum kesin mi de. Ailelerin bilmesi birşeyi değiştirmez. her şey olabiliyor son ana kadar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam yalar emerdim ya sonucta hem istedigim bir sey
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSana saygısı olmayan bir erkekle bu ilişkiyi devam ettirmemelisin bence
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimi çok seviyorum bana olan sevgisinden eminim ama canımı sıktı bu durum biraz
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibilerden hala var ve kıymetini bilmiyorlar yazık, bırak sende başka erkek mi yok
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimi çok seviyorum bırakmak aklımın ucundan bile geçmiyor sadece kafama taktım pis değilim ama öyle hissediyorum o nerde buluşursak buluşalım benim ağzıma bosalıyo bu kadar şey yapiliyosa bana oral yapabilir yapmasın ama bana bie açılma yapmasını bekliyorum kafama çok taktım
- +1 yıl
Ayrıca da sertleşmeye başlamış sana karşı, hiç hoş değil öyle yapması bu işler karşılıklı olduğu zaman daha zevkli olur aslında ama artık sen onun her istediğini yapıyorsun diye öyle davranıyor galiba
Soran+1 yılBencede dediğiniz gibi olabilir bugün anal yapmak istedi bende istemiyorum dedim yalvardı hayır dedim o zaman yalıcan dedi çok sert davrandı bana
- +1 yıl
Belkide nasıl olsa her istediğimi yapıyor diye artık üstünde her şeyi denemek istiyor seven birişi böyle davranmaz, sen onu seviyorsun diye her istediğimi yaptırırım düşüncesi var galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam abaza mavinin hayalleri, üyeliigin asli mavi, soruda troll
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞeklini felan mı beğenmiyor acaba enginar çiçeği gibi duruyorsa normal yani 🙄
00 Yorumla
+1 yılBen yalamak için can atıyorum. kiz bulmuş yapmıyor. Kaç yaşındasin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkoku veya kıl olabilir i biraz iğrenç oldu kb
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kuzey_Alp bilemem
Soran+1 yılGerçekten Yok öyle bir durum çünkü yanına giderken çok özenli davraniyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGerek görmeyip, bencillik yapıyor
00 Yorumla
+1 yılKokuyor olabilir sogutuyor biraz kokması
00 YorumlaEme eme yalamasi lazım
00 Yorumla
+1 yılHiç yalamış mıydı daha önce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNiyesini biliyo olmalısın
00 Yorumla
+1 yılSen yalama olmuşsun ondan yalamak istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemekki kelimelerin uzmanı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni kandırmıs tiksinmese yalardı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİğ*renç*si*niz.. A.*M.*K!*
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılYalamasa verme bir daha
00 Yorumla Yalatan kiz bulmuş bir de naz yapıyor
00 YorumlaSende yapma öyleyse
10 Yorumla
+1 yılSoğumuş olabilir
00 YorumlaSoğumuş senden
01 Yorumla
Soran+1 yılYa soğusa bu kadar ilgili davranmaz vücuduma benden soğumadığına eminim yalamıyo ama ne kadar hayran olduğunu söyleyip duruyo soğusa böyle yapmaz
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. O zaman yala de
00 Yorumla
+1 yılYapmaz artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkılmis senden
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım