Erkekler f*ck. buddysine bağlanmaz. Ya zaten bağlandığı bir kız ile mecburiyetten f*ck. buddy olmuştur ya da senin ona bağlanman için sana bağlanmış gibi yapıyordur. Gerçekten f*ck. buddy amacıyla yaklaşan hiçbir erkek bağlanmaz da aşık da olmaz.
Güzel oluyorsa bende bağlanırim normal yani bu durum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
7 senedir görüştüğüm 2 kadın var birbirlerinden habersizler sadece f.. buddy ikisiylede ama hiç bağlanmadım sadece ihtiyaç duyduğumuzda haftada 2 defa buluşuyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Erkekler f*ck. buddysine bağlanmaz. Ya zaten bağlandığı bir kız ile mecburiyetten f*ck. buddy olmuştur ya da senin ona bağlanman için sana bağlanmış gibi yapıyordur. Gerçekten f*ck. buddy amacıyla yaklaşan hiçbir erkek bağlanmaz da aşık da olmaz.
Kadınlarda da bağlanan var, o an ki ruhsal durumuna ve karşısındaki insanın ona hissettirdiklerine bağlı bir durum.
Baglayici etkisi oluyor ondan birde su fb yi nerden bulunuyor onuda soylesene bende alayim ya herkesin var mubarek 😂
Güzel oluyorsa bende bağlanırim normal yani bu durum
7 senedir görüştüğüm 2 kadın var birbirlerinden habersizler sadece f.. buddy ikisiylede ama hiç bağlanmadım sadece ihtiyaç duyduğumuzda haftada 2 defa buluşuyoruz
Genelde cinsellik iyiyse kadınlar bağlanma eğilimi içindedir
Erkekler birlikte oldugunu bırakmak ıstmemz baska nerde yenisi bulacak 😂
Bağlanmaz aslında kıza öyle gösterir ki sürekli çaksın
Ten uyumu fikir uyumu istekli sevişme bu bağlanma hissiyatı vermiş olabilir
Knka insan s1ktigi kıza baglanır nokta bide analdan veriyorsa taparım ona.
Genelde anal oluyor zaten de bide çok iyi oral yaptıgımı söyler kendinden geçiyor ben yaparken
Eee tapar tabi sana evlenin bence analdan veriyosan cansın tam evlenilcek hatunsun vidden ben olsam yüzügü takardım sana
Tam tersi aslında. O erkek bağlanmaz sadece bedava seks yaptığı kadını elinden kaçırmak istemez. O yüzden sana ayak yapıyor
Nerden tanıştınız bende Fb istiyorum ya yakışıklıyım da ama nereden bulacağım
Kendini kandırma. Asla bağlanmaz. Seninle olup olup bırakır
Demeki senden cok mutlular
Baban gelse bağlanmama
Onu kirbacla oyle ise
güzel muamele yapıyorsundur :) ten uyumu vardır
Tekrar s**KS yapmak için.
bende bağlanmak istedim şu an
Ham bağı kuruluyor herhalde😆😆😆
Bağlanmaktan kastın nedir?
Hiç olmadı ama bağlanırım ben
Bağlanmazz