Yani sexting icin yazabilirdi ama yazmiyorsa o direk baskasini bulmustur derim ben senin yerinde olsam onun icin sozunun de bence cok onemi yok sende yapabiliyorsan baska biriyle sesk yap tabiki istiyorsan ya da sexting yap ona takilirsan bu seni ha seviyor ya da ilgisi var gibi gosterir
yani sexting sevmedigimi biliyor belkide ondan yazmiyodur, ama ben ona baskalariyla sexting yapabilirsin demistim. yani herzaman gidemiyorum diye demistim.
aman nebilim, olmicak zaten arap saci oldu zaten. giderken sahiplenmesi gidince sacma sapan iki üc yorum yapti storilerime, 6 gündürde yazmiyor. yani nebilim. birakicam bir mesajla. önümde okadar tanismak isteyen insan var. onlara firsat veririm.
Yani o daha mantikli olur boyle adam seviyor mu sevmiyor mu belli degil iliskinin adi bile dogru duzgun yok yakinda bu oglan annesiyle tanistirir ama evlenmeyecez der yani soylemedi deme 😂
ne olursun peki? her türlü insan iliskilerinde insan güveni ariyor. yani fb olsun olmasin, sonucta baskasiyla birlikte olup virüs kapabilir, bana bunu söylemesi lazim uyarmasi lazim degilmi? veya benden önce biriyle olmus o nedenlede seks güzel gecmiyor ben bunu bilmem gerekmezmi? yani güven her noktada önemli bence
Hayir şöyle dediklerinde haklisin guvenmedigin kisiyle zaten yan yana da gelmezsin onda sorun yok ben ciddi bir iliski icinde bir guvenden bahsettim ondan oyle bir duygu hissediyorsan fb olmazsin diye dedim yoksa dediklerine katiliyorum
Sen fb dışında birde ilgi istiyorsun sevgilin gibi davranıyorsun
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ilgi degilde, ben burdayim ve gelince görüscez sinyalini vermesi gerekiyor. sonucta bende burada onu bekliyorum. o öyle istedi baskasiyla olma dedi, ve onu beklememi istedi. yani bunu istemisim cokmu sence?
neyse :) yedek olmayi hic bir zaman kendime yakistiramadim. geldiginde bulamicak o ayri :) sirada bekleyen okadar kisi var. zormu, o baksin dalgasina bende bakarim, sadece giderken söz istedi benden baskasiyla olma diye, aslinda tepkim birazda buna
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Çok fazla ilgi bekliyorsun bence
Fb aranmaz haber verilmez ilgi verilmez kiskanilmaz asik olunmaz sevgi beslenmez onun yerine uyudun mu musait misin geliyorum denir
O cumlede fb ye kullanilmaz fb ile sadece yatarsin biter baglaniyorsa seviyorsan o iliski fb iliskisi olmaz
haklisin ama tatilde oldugu icin beni sicak tutmasi gerekmiyormu? yani giderken birde söz istedi, nekadar tuaf bulsamda tamam demis bulundum.
Yani sexting icin yazabilirdi ama yazmiyorsa o direk baskasini bulmustur derim ben senin yerinde olsam onun icin sozunun de bence cok onemi yok sende yapabiliyorsan baska biriyle sesk yap tabiki istiyorsan ya da sexting yap ona takilirsan bu seni ha seviyor ya da ilgisi var gibi gosterir
yani sexting sevmedigimi biliyor belkide ondan yazmiyodur, ama ben ona baskalariyla sexting yapabilirsin demistim. yani herzaman gidemiyorum diye demistim.
Sizinki fb iliskisinden cikmis ki boyle olmaz
aman nebilim, olmicak zaten arap saci oldu zaten. giderken sahiplenmesi gidince sacma sapan iki üc yorum yapti storilerime, 6 gündürde yazmiyor. yani nebilim. birakicam bir mesajla. önümde okadar tanismak isteyen insan var. onlara firsat veririm.
Yani o daha mantikli olur boyle adam seviyor mu sevmiyor mu belli degil iliskinin adi bile dogru duzgun yok yakinda bu oglan annesiyle tanistirir ama evlenmeyecez der yani soylemedi deme 😂
son dedigini anlamadim :) neden tanistirsinki? veya öyle desin
Abartarak dedim adam hem ciddi iliski gibi sahipleniyor ama fb oldugunuzdan uzak gibi de falan ondan dedim bunu yapan onuda yapar diye dedim
tamam anladim :) haklisin zaten cok dengesiz birisi, maymun istahli birisi. yani güvenmemde zor.
Zaten guvenevegin birisiylede fb olmazsin
ne olursun peki? her türlü insan iliskilerinde insan güveni ariyor. yani fb olsun olmasin, sonucta baskasiyla birlikte olup virüs kapabilir, bana bunu söylemesi lazim uyarmasi lazim degilmi? veya benden önce biriyle olmus o nedenlede seks güzel gecmiyor ben bunu bilmem gerekmezmi? yani güven her noktada önemli bence
Hayir şöyle dediklerinde haklisin guvenmedigin kisiyle zaten yan yana da gelmezsin onda sorun yok ben ciddi bir iliski icinde bir guvenden bahsettim ondan oyle bir duygu hissediyorsan fb olmazsin diye dedim yoksa dediklerine katiliyorum
yani bende onu dyorum. öyle bir güvensizligin icerisindeyim ama su an
Guvenmiyorsan olmaz zaten pisman olursun
Haklısın! 1 hafta en azından hal hatır sorar insan. Merak eder iyi mi değil mi diye
yani degilmi, sonucta giderken birde benden baskasiyla olma diye söz istemisti, onu eklemeyi unutmusum, bu yüzdende biraz tepkiliyim su an
He sen sormuştun yine böyle bir şey o da olmam demişti başkasıyla. :) olsun önemli olan bir hal hatır sormak
evet yine ben söylemistim. neyse mesajla ayrilirim. yordu bu fb iliskisi beni :)
:) yani FB den ziyade lovebody daha mantıklı bencede onu dene
Sen fb dışında birde ilgi istiyorsun sevgilin gibi davranıyorsun
ilgi degilde, ben burdayim ve gelince görüscez sinyalini vermesi gerekiyor. sonucta bende burada onu bekliyorum. o öyle istedi baskasiyla olma dedi, ve onu beklememi istedi. yani bunu istemisim cokmu sence?
Başkasıyla olma deyip kıskançlık yapıp o da sevgilin gibi davranıyor. Siz bence fblikten çıkın sevgili olun. Tatile de birlikte gidin.
yahu sevgilisi değilsin. neden yazsın ki. onu sadece yatakta ilgilendiriyorsun. hayatında yerin yok
Bu ne bıcım fb lik. Umurunda olmaz ki kimle yaptığın bir de söz istemıs sende ona karşı bos degılsın belli. Yol yakınken vazgeç asık olacan yoksa
Ne kadar FB de olsa yine de kadınon duuygusal olarak da doyurulması gerekir. Yaptığı yanlış. Hele hele o söylediği şey çok saçma.
Şadece işini görmek için yazıyor bence ilgi veren birisini bul
yani aslinda yeni birsey degil, ama yanlis anlamamasi icin nasil bir mesaj atsam?
Ben artık devam ettirmek istemiyorum demelisiniz zaten sizde böyle düşünüyorsunuz
Size. bir şey sorsam olur mu?
ama neden diycek? olur sorun
Bı yazarmisin
😂😂😂😂 nasıl olsa garantisin niye yazsın ki hem bunladar alıngan olma sonuçta FB siziniz
garanti falan degilim. sadece verdigim sözü tutmaya calisiyorum, giderken kimseyle olmamami istedi beni bekle dedi.
Ya bırak ne sözü sevgili değilsiniz sevmiyorsunuz birde onu neden bekliyorsun ki saçma
beklemicem, ama mesajla nasil ayrilirim, sorumun üstüne fazla soru sormamasi icin?
Ben artık bırakmak istiyorum bir daha görüşmeyelim arama beni de geç maden senden söz alacaktı da seni niye götürmedi denize
benim imkanlarim yoktu zaten, sorumuz o degil. ama yinede mesaj aticam yarin.
Senin imkanın olmasın o öekseydi paranı ben olsam götürürdüm yani hemde her şey dahile hem bedava @исмаил düt hem denize götürmeyecek var mı öyle
ben cok dert etmiyorum :) yani heryerde birlikte olmak zorunda degiliz :)
Olsun ben olsam götürürüm yani
Kaç yaşında eleman
28
şimdi o başkalarına tıklıyodur sende bekliyosun 😂😂
Sevgili değilsiniz takılma
O başkasını bulmuştur
orada başkasını hallediyordur knka
sanirim
gelince sıra sendedir merak etme
neyse :) yedek olmayi hic bir zaman kendime yakistiramadim. geldiginde bulamicak o ayri :) sirada bekleyen okadar kisi var. zormu, o baksin dalgasina bende bakarim, sadece giderken söz istedi benden baskasiyla olma diye, aslinda tepkim birazda buna
vajina senin kanki karar da senin elbette ama fb'nin olayı bu zaten bence
Ben dedim o kadar gs ti seç diye ama bak gördün mu
O nasıl fb mk
yani vazgecmekle dogru karar vermis olurum dimi?
Evet tabi fb dediğin sık sık yazıp aramalı o gün ne yaptığını anlatmalı falan 😄
trolleme kızı sdghaj
@sabah_ereksiyonu yani siz sorunu anlamiyorsunuz, birsey abarttigim yok, giderken benden baskasiyla olma diye söz istedi, birazda tepkim buna
tepkinin sözünü tutmayarak koy o zaman ne diyim
senden 2 yaş küçük olan fb mı?
evet
normalde ilgisiz kalsa neyse de giderken o kadar bastırarak tembihlemesi ve bu durum şaşırtıcı. sende az duygusallık da oluşmuş
boş ver sana başka arkadas mı yok
Dusunursen ben varim
Nerede yaşıyorsun
O sözünde durmamış Ne arıyor ne soruyor ne geliyor bu konuyu bir konuşalım
Parayla mı bu işler
Evet vazgec
Biz olabiliriz
Gelince hakkını verir
Sende başka biriyle ol o zaman
Birşeyler soracağım. Vazgeçmekle alakalı
nasil yani? sor
Normalden sorsam olur mu