Sekse zaafım var tabiki sürekli olsa isterim ama bu istenen şeye göre değişir herşeye de evet diyemem
Hem ben eşimin isteklerinin %95 ine kadar yapmak için gayret ederim mesela gazete de bulmaca olmasına rağmen ona özellikle bulmaca kitabı almıştım telefonu varken sıfır telefon almıştım sırf öncekinde rahat oyun oynayamıyor ekranı arada tutukluk yapıyor diye
Deli gibi seveceksin vereceksin cömert olacaksın ama bazı prensiplerinde olmalı
Bence yapılmaması gereken bir şey. Cinsellik silah olarak işte ödül ya da ceza olarak kullanıldığında olmuyor. Araya soğukluk giriyor. zaten o tarz kadunları hayatımdan uzak tutarım hep. Cinsellikle herşeyi elde edebileceğini ya da yaptırabileceğini sanuyorsa basit değersiz bir kadındır. O kadar görüyordur kendini.
Parasal veya kişisel tercihler ile ilgili fikrim bellidir. Beni zekasıyla ikna edemediyse, özellikle ben haklıysam beklentisiz oral bile yeterli olmaz, ki en sevdiğim durum.
Kadının istediğine göre değişir yapabileceği bir şeyse seks teklifi esnadında kesinlikle isteğine evet der ama yerine getiremeyeci bir istekse hayır diyebilir ya da anı kurtarmak için yalandan evet söyleyebilir.. O esnada verilen sözlerede çokta güvenmemek gerek ))
Eski sevgilim öyle ikna edeceğini düşünüyordu. Ama bu çok çirkef ve iğrenç bir yaklaşım seks bir araç olmamalı sevdiğin ve zevk aldığın için yapmalısın. Haliyle öyle yapınca soğutuyor kendinden reddediyordum kısaca.
Ufak tefek konular ise ediliriz. Fakat ciddi konularda en azından kendisini bilen erkek bunu kabul etmez. Atıyorum stresliyim sinirliyim seks meks işe yaramaz uzaklaşıp kendi halime bırakılmam lazım
Seksin silah olarak kullanılmasını tasvip etmiyorum. Seks ceza veya ödül değildir. Kadın ve erkek için bir lütuftur. Evet, erkekler olarak bunu çok önemseriz ama kullanılmak herkesi üzer.
Genel olarak hayır diyen biri değilim zaten partnerimde hayır demeyeceğim şeyleri teklif etmez. Kısacası seks ile ikna edemez zaten edeceğim vardır kıvrandırıyorumdur :) Tabi ikna etmek istediği konu da önemli.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
vallahıde ındırır bıllahıde ındırır ev desın ev araba desın araba yeterkı doyursun ama benı
Aile ile ilgili konular kırmızı çizgimiz. Konu aileyse fikir değişmez ama onun dışındaki konularda erkeğin sekse düşkünlüğüne ve konuya göre böyle bir teklifle verim alınabilir