Sevişirken arkadaşa yakalandık utanıyorum. Ne yapmalı?

Evliyim. esimle ortak erkek arkadasimiz ve kiz kardesi bize kalmaya geldiler. Daha dogrusu oldugumuz şehre taşiniyorlar.

Abisi de iş buldu ev tuttular beraber yasayacaklar, kız da bu sene okula başlayacak. Birkac esyalari gelecek yeni evlerine. esyalar gelene kadar evde kuru tahtanin uzerinde yatacak halleri yok evimize davet ettik.

Bugun de oyle aksam sohbet ederken arkadaş taşinma işi zor biraz yoruldum izninizle yatayim dedi. Kiz kardesi de kalkti. Esimle yalniz kaldık. Saat 22.00 civari falan. Ama ikimizde istekliyiz. Regl döneminden çıkmışım. Haftaici zaten çalışıyoruz bayadir yapamadik. Ikimizde de doluluk fena. Haftasonu tatili dürtüyor hormonlar. Eşim yanasti pek hayir da diyemedim, karsi gelemedim.

Biraz öpüştük, odaya gecelim dedim. Geceriz dedi kucagina aldi.5-10 sn ye o sekilde öpüştük kalkacaktık derken pat diye arkadaş geldi. Yani bu olaylarin olmasi en fazla 4-5 dk her sey bir anda oldu. Bizi oyle gordu sonra gozlerini yere indirdi. pardon telefonumu unutmuşum, almaya geldim kusura bakmayin dedi.

Bizde bir sey diyemedik. Telefonunu aldi gitti. Pozisyon da iyi degildi. Kucaktayken hemen duzelmekte zor oluyor ama duzelmeye calistik onu görünce. Yan yana olsaydık cabuk ayrılırdık. Baya utaniyorum yarin yuz yuze gelecegiz simdi. Utanctan odaya gecip sevismeye devam bile edemedik öyle yerin dibine girdik yani😊
Sevişirken arkadaşa yakalandık utanıyorum. Ne yapmalı?