Arkadaşlar ben bakireyim. Geçen sene erkek arkadaşımla couchsurfing'te tanıştık. (Sadece arkadaş). O koreli ve türkiye'de dolaşıyordu. İlk başta bana hemen seks teklif etti. Ama tüm o "bekaret aile kızlık zarı" korkularım yüzünden bunu hemen kesin bir dille reddettim. Onun yerine sadece öpüştüm. Basit öpüşme bile beni çok etkiledi. Vücudumuz hiç birbirine sürtünmedi baya basit bir öpücüktü ama dudağımdan direkt bacak arama sıcaklık indi. Neyse 'koreli' dediğim için beni kpop hayranı sanmayın çünkü onunla tanışana kadar hiç dinlememiştim. Genellikle couchsurfing'te evimde kalan pek insan olmadı. Birkaç tane kız kaldı. Şili'den falan onlarda. Bu koreli kişide kalmadı çünkü annem erkeklere izin vermiyor. Bu yüzden onu gezdirip ona otel ayarladım. Sonra ülkesine geri döndü. bana whatsapp'tan sürekli yazmasına rğamen ben bu kişiye geçen yıl geldiğinden beri aramıyordum. Öpüştüğümüz için utanıyordum, muhattap olmak istemiyordum ama onu unutamadım da sonra dün bana yazdı ve sabaha kadar sabahtan akşama kadar uyumadan konuştuk. Ona açıkça ''seni reddettiğime pişman oldum'' dedim. Çünkü geçen seneden beri onunla ilgili erotik rüyalar kuruyordum. Bunun üzerine o'da tekrar gelmek istedi 😅 şöyle ki zengin bir aile kızıyım. İstediğim zaman rahatça 1000 dolarlık gidiş dönüş uçak biletini karşılayabilirim. Rahatça korede gezebilirim. Ben bile gidebilirim. Ailemde gezmeme hiçbir şey demez, ya da ortak bir ülke kararlaştırıp mesela ispanya'da buluşabiliriz. Ama bu rahat görünen hayatta çok aile baskısı hissediyorum. Bu yaşıma ķadar bekaret, namusun önemi ile büyütüldüm. Bir anda rahat bir insan olmam beklenilemez. Ben özgür olmayı istesemde gelecekte pişman olmaktan korkuyorum. Sırf arzularım yüzünden bunu yaşarsam sanki dünyanın sonuymuş gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?
Not : Para yardımı istemeyin sürekli çevremizdeki kişilere yardım etmeye çalışıyoruz.
Not : Para yardımı istemeyin sürekli çevremizdeki kişilere yardım etmeye çalışıyoruz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer