Seni çok parmakla dolar galba... saf olanları kandirin siz patlak gelen adet bisine getirip öyle gerdeğe girip ayy kanamam var demeniz bu tuza düşen çok😁😁😁😁😁
@C4yourself Maalesef kardeşim gerçekten üzülüyorum hem gerçeği kendini itiraf edemiyor hem böyle olmaması gerektiğini biliyor ama kendisi bunu yaşadıktan sonra psikolojik sıkıntıya giriyor istiyor ki kendisi bu durumda bütün kızlar da böyle olsun ya da böyle olduğunu düşünmeye başlıyor kendini buna inandırmaya başlıyor Gerçekten çok üzülüyorum Umarım hala bu durumu yaşamamış olanlar illegal şekilde yaşamazlar
Noldu lan angutlar hangi kadın sizi bakireyim diye kandırdı /kandıracak özellikle @c4yourself sen umarım genelevden çıkmış kişiye evine kadın yaparsın😂
@C4yourself 26 lık ezik bakir eminim o kadar çirkinsindir ki parayla bile kimse vurdurmuyordur sana. Ha bir de bamyasın yüzde yüz🤣gelip buraya kadınlara öfke kusuyorsun beter yaratık hobbit seni😂
@soran 10 saat beni mi bekledin, nasilda hemen geri yazdi 😂
Gizli hesapi olan sensin. Kuyrugna basdik diye hemen triplere argolara girmene gerek yok kro. Edepli konusmayanla cahillerle isim olmaz, ve sen baya itici konusuyorsun.
Bekaretini kayip ettin diye, burada cakma macho yaparak kayip ettigni tekrar geri kazandirmaz.
@C4yourself bekaretimi kayıp ettim etmedim beni ilgilendirir. Ha senin gibi bir eziğe bağlanırsam ileride bozdurdum diyelim gider 2.000 e diktiririm tek derdimiz bu olsun 🤣
@soran Ezik ne oldugnu bile bilmiyorsun, asil yapdigin sey eziklik denilir. Halt ye, sonra diktiririp bir insani kandirmak amacli evlenmek, asil eziklik budur. Agliyacagin durumuna gulerek duruyorsun ya, baya aklini kacirmis gibi duruyorsun birde 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Erkek için değil de Allah için bakire kalmak daha mantıklı zaten
Gerek yok kalmasın kızlar
Gerek olup olmadığına sen karar veremezsin. Isteyen kalır, istemeyen kalmaz. Şahsen birinin bekareti beni ilgilendirmez.
Bakirelik önemli benim yönünden başkasının girdiği yere ben niye gireyim ilki ben olayım
Ahah olamayacaksın ama
Bir de 33lük kartlama istiyor bunu
Mal evliyim zaten dengesiz
Karın kaçıncı eldi
İlkim sevdiğim kişi 6 senelik esim
Banane
Kapak güzel oldu demi şimdi 🤔🤔🤔
Ne kapağı senden önce kim bilir kimler parmakladı karını parklarda
Seni çok parmakla dolar galba... saf olanları kandirin siz patlak gelen adet bisine getirip öyle gerdeğe girip ayy kanamam var demeniz bu tuza düşen çok😁😁😁😁😁
Sen nesin karın kim bilir nasıl kandırdı seni enayi
Boş laf yapmana gerek yok batlak gelen gez sen etrafta tor toor diye 😁😁😁😁😁
Komşu karının ağzına vermiş
Şimdi sana vercen ben loplop
Sg ak dayısı
Lafın iade sana
biriyle tanışıncada rahat rahat vuruyoruz yani iyi oldu
Evet acaba gelecekte ki karın dün gece kimin altındaydı
bakalım bakalımmm
Yani
kader kısmet bu işler
👍🏻
%1 var aslında iyi birsey gerdekte korku heyecan yaşamıyorlar önceden bozuldukları için
İyi tabi kizlarinda seks e ihtiyaci var
Yine bir algı çalışması var sanırım
@C4yourself Maalesef kardeşim gerçekten üzülüyorum hem gerçeği kendini itiraf edemiyor hem böyle olmaması gerektiğini biliyor ama kendisi bunu yaşadıktan sonra psikolojik sıkıntıya giriyor istiyor ki kendisi bu durumda bütün kızlar da böyle olsun ya da böyle olduğunu düşünmeye başlıyor kendini buna inandırmaya başlıyor Gerçekten çok üzülüyorum Umarım hala bu durumu yaşamamış olanlar illegal şekilde yaşamazlar
Noldu lan angutlar hangi kadın sizi bakireyim diye kandırdı /kandıracak özellikle @c4yourself sen umarım genelevden çıkmış kişiye evine kadın yaparsın😂
@C4yourself 26 lık ezik bakir eminim o kadar çirkinsindir ki parayla bile kimse vurdurmuyordur sana. Ha bir de bamyasın yüzde yüz🤣gelip buraya kadınlara öfke kusuyorsun beter yaratık hobbit seni😂
@paraçalayıcı baya dogru tespit etmissiz, baksana zehir akitiyor 😅
@C4yourself noldu lan bamya cesaretin varsa aç mesaj kutunu
@soran 10 saat beni mi bekledin, nasilda hemen geri yazdi 😂
Gizli hesapi olan sensin. Kuyrugna basdik diye hemen triplere argolara girmene gerek yok kro. Edepli konusmayanla cahillerle isim olmaz, ve sen baya itici konusuyorsun.
Bekaretini kayip ettin diye, burada cakma macho yaparak kayip ettigni tekrar geri kazandirmaz.
@C4yourself bekaretimi kayıp ettim etmedim beni ilgilendirir. Ha senin gibi bir eziğe bağlanırsam ileride bozdurdum diyelim gider 2.000 e diktiririm tek derdimiz bu olsun 🤣
@soran Ezik ne oldugnu bile bilmiyorsun, asil yapdigin sey eziklik denilir. Halt ye, sonra diktiririp bir insani kandirmak amacli evlenmek, asil eziklik budur. Agliyacagin durumuna gulerek duruyorsun ya, baya aklini kacirmis gibi duruyorsun birde 😅
Önemseyen kaldımıki eakortfuhuşmeslegi bitirdik
Karında mı
Evet
Ne guzel kac para
Senelerce sakla isteklerin arzularınla şavaş 5 dakaiçindebozulsun ileride aldatıl degermiymiş
Ne değeri 1 saatte yenisini yapıyorlar🤣
Yaaa bakk
Bakire kalmamış mı hiç?
Hayır bitti
Olsun, benim için mahsuru yok
Ben bakireyim yalnız neden bitti diyerek emin konuştun? Herkesi kendin gibi mi sanıyorsun
Al işte, bitmemiş?
@Mlee_sts aynen g0tün kara delik olmuş vurdurmaktan vajinan bakire olsa ne yazar
Bilmem hayirlisi artik
Nasıl yani biraz daha açıklayıcı olmayi denesen?
Nasıl yani
Ne alaka ya.
Aynen çok iyi
Okşamak mı lazımdı
hiç de iyi değil
İyidir iyi
nasıl kalmadı 45 yaısda kız biliyorum
G0tü kız olan mı