5 dk öpüşmeye başladığımızda bir avuç kadar su gelmeye başlıyor , öpüşmeye ben nasıl yönlendirirsem o şekilde devam ediyor, bakire olduğu için sürtünerek birlikte oluyoruz , aşkım penisin kuru diyip oral yapmaya başladı penisi vajina sanıyor sanki ıslak olmasını bekliyor sizce ilk defamı biriyle sevişiyor?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse o kadar cahil degilki ne bu ön yargı videodan ogrenmistir vs bilse öpüsmeyide bilirdi senin yönlendirmeni beklemez o seni yönlendirirdi
17 Yorumla
Soran+1 yılbende oyle dusundum ama herkes sallamış neler neler yapmıstır felan ben birlikte olurken sordum neden guvendın benımle bişeler yasıyorsun dedim? Sen bana hiç o sekılde yaklasmadın sana cok guvenıyorum felan dedi ve bana aşık olan bir kız bu
Cevap sahibi+1 yılMilletin lafina bakipta seni seven bi kızı kaybetme boyle dusunmen bile yanlış. Hepimiz izledik video vs oda ordan felan gormustur bisey yasayan kiz anlattigin gibi olmaz sende baska bisey yapms kızmış sevgilin yaziktir belki evlenirsiniz o gune saklayin
Soran+1 yılkardesım benı gerçekten seviyor aşık bende ona aşığım daha zaten 20 yasında benimle evlenmek istediğini soyluyor zaten sen biraz olsun içimi rahatlattın 5 kere birlikte olduk en sonuncuyu kendi istedi ama birden ağzına alınca ben şaşırdım doğrusu ilk basta öyle değidi cunku.
Cevap sahibi+1 yılIlk basta öyle degildi diyosun bak ilerleyerek oyle olmuş yazıktır böyle düsunme milletede bakma hepsi aptaal burdakilerin sadece kızı bozma günah vebale girme umarim mutlu olursunuz
Soran+1 yılkızı bozma gibi bir durumum yok zaten ben öyle bir yaklasımda bulunmuyorum oda izin vermiyor zaten kırmızı çizğim diyor bende ona göre davranıyorum ve bana cok guvenıyor normalde ağırbaşlı bir kız hayatında sadece 1kişi olmus. ama sadece ağzına alınca acaba dedim öncedemi yaptı felan gibisinden düşündüm normal olarak
Cevap sahibi+1 yılDusunme boyle seyler millet Şu an evlenmeye bakire bulamiyor resmen
Soran+1 yılmevzu bakirelik değilki kardesım herseyı yap ondan sonra bakireyim oyle bişe yokki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
+1 yılDostum sen de bu kadar şeyi bildiğine göre sen pek masum değilsin o yüzden bekleme yani sorma araştırma
23 Yorumla- +1 yıl
@PARS1910 kanka elimde değil yobaz erkeği bombalamaya bayılıyorum
+1 yılsevgilin bence isi biliryor sen kacincisin bilemem onun
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anladınız hocam?
- +1 yıl
icimden geceni dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürtünmedede ıslak olması gerekıyor sonuçta kaymıyor demekki.
28 Yorumla
Soran+1 yıltamamda kardeşim merak ettiğim konu penis ıslak olmaz vajına gibimi sanıyor penisi? bide öpüşmeyi bilmiyordu ben öğrettim diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılKendi kendine ıslanmasından bahsetmemıskı belkide senı etkılemek ıcın falan yapmıstır. Rahatca ıslak değil yalayayımda ıslansın dıyen kızın daha once sevısmedigini dusunmuyorum kusura bakma utanmasa tükürecek sjjsjsks
Soran+1 yılbakireyim diye takılıyor ama bencede senin dediğin gibi önceden sevişmişliği var bence.
Soran+1 yıltükürdü zaten biraz kanka.
Cevap sahibi+1 yılYolunda kanka yakında yanlışlıkla vitese oturdum demez inş
Soran+1 yılkanka cok çıldırdığı anlar oluyor yinede izin vermiyor içine girmeme
Cevap sahibi+1 yılİyi ten uyumu yakalamışsınız
Soran+1 yılkanka soyle bişe bu 4 defa oldu kendisi zaten istedi 3 ay konustuk ben hiç bu muhabbetleri açmadım ona oda bana guven verdiğin için seninle bişeler yasıyorum dedi. artık o diyor sevişelim felan aşık bana kendisi ama öpüşmeyi felan bilmiyordu yani , ben nasıl yon verırsem o sekılde ilerlemeye basladı öpüşürken dişlerini değdiriyordu o derece bu arada bana bayada güveniyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılEli atarsın ama
Biraz avuçlayıp inletirsen.. Daha önce neler yapmış neler02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anladınız hocam?
Cevap sahibi+1 yılBaşıma geldi.. Dili ağzım da geziyordu..
Eli attım biraz sulandı hiç bozacan delecen inciticen demedi direk inlemeye başladı elime boşaldı.. Çeşmeden su içicem bu suyun tadı niye böyle diyorum gülüyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana ne bakire mi değil mi ya da ilki sen misin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlabilir neden ona sormuyorsun
00 Yorumla
+1 yılçılgın bakire o
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri