#heartoffire

Mumlarla aydınlatılmış banyoda harika sekss yapılır. Nasıl mı? Klozet uzerine oturup partnerime oral seks hemen ardından partnerimin lavobaya tutunup bna domalması ve ona rimming yapmam harika olur. Aynı şekilde onun bna rimming yapması. Ayakkta birbirimizi köpükleyip vucudumuzun her zerresinde köpüklü parmak ucunu gezdirip tahrik edip azdırmak. Islak ıslak oral seks yapmak testislerinden akan suyu yutmak.
Ilık suyla penisine basınç uygulayıp uyarmak. Kuvet uzanıp öpüşmek öpüşürken penisini köpükleyip okşamak kuvvetin önünde oturması ve kuvetten köpüklü ayaklarımı çıkartıp penisini ıslak sıcak kaygan ayaklarımın arasına almak gibi bi çok fantezi yaşayıp yaşatabilirim.
Şömine sıcaklıgın etkisiyle direkt sonuca yönlendirir çok kısıtlayıcı ve hoş değil.
Şömine olsun sıcakta ayrı bir eriyorum ben
@heartoffire bebeğim teşekkürler💋
Rica ederim bebeim ❣💋
Önce şömine önünde post üzerinde çıtır çıtır alevlerin hafif sıcaklığında doyasıya önsevişme ve sonra duşta en sert şekilde sınırsızca ayakta offf 🤪🔥🥰😎
İki tercihden birini seçen arkadaşlar kaç kere şömine önünde sevişmişte beğenmeyip banyoyu tercih ediyor asıl merak konusu bu. Şömine şu değil;
Cevap
81Cevap
Banyoda üstten hafif hafif akacak su ben duvara yaslanacağım sonra dooggggyyy
Sen bu işi biliyorsun kral
İzmir'e gel kralini yapalim
@İZMİR_REEL Kız Toronto'da, İzmir'e nasıl gelsin canımsın? 🤣
Selam gadası 🙃
Banyoda düşme tehlikesi var. Ama şömine önünde ateşli bir sevişmeye hayır demezdim.
Şömine bence
Kesinlikle şönine önünde ateşin çıtırtısıyla tutkulu ve ateşli bir sevişme ve birleşme hafif caz müzik mumlar yanmalı etrafta küçük küçük tütsü yakılmalı alabildiğine zevkin tutkunun şehvetin lezzetini doruklarda yaşamalı teninin tadını kokusunu ciğerlerine doldurmalı sondada içeri patlamalı mutlu son ve ufak ufak tatlı tatlı öpücük kondurulmalı vücuduna partnerinin
İkisinin de tadı başka ama banyo pozisyon açısından biraz sakat şömine önü daha konforlu
Adam akıllı sevişecek biri olduktan sonra mekanın önemi yok. Lakin soruya cevap mahiyetinde banyoda sevişip çıkıp kurulanip şömine sıcağında doyasıya bir çok yapmak daha zevkli benim için
Banyonun yöntemini biliyorsan banyodan iyisi yok gibi.
Ama daha deneyimsizlere önerim şömine olur.
aman dikkat! Şehvete kapılıp ateşe yuvarlanmayın. ;)
Banyo sıkıntılı kaygan zeminde kucağa almak tehlike arz eder. Şömine önünde daha güvenli. Kimsenin kolu bacağı kırılmaz
Duş zor oluyor sakatlanma riskide cabası
Ama şöminenin kızıllığı sıcaklığı ve rahatlığı of diyorum
Odunlar çıtır çıtır yanarken oradan gelen ateş ile altında ittirdikçe çıkan sesler birbirine karışması ayrı bir keyif olur
Tenlerin çarpışma seslerine duyarlıysan duş, diğer türlü kesinlikle şömineyi tek geçerim.
Mumlar içinde şömine yanında ve banyo da sıcak suyun altında 🙈 Ikisi de bence ayrim yapamayız 😊
Seks için heryer her ortam müsait… ortam değil alınan zevk önemli😎
banyo tabiki ben ünideyken kızları eve getirip hep banyoya sokardım
Şömine ney la güzine sobası gibi bir şey mi😅
Bence cevap sevişmek kesinlikle.
Şömine önünde öpüşmek daha ateşli, daha tatlı, daha heyecanlı.
İkiside cazip değil. Biri çok sıcak biride kayıp düşeceksin sakata gelmeye gerek yok. Rahat rahat istediğin yerde yap, ama sıcağa gelemem ben.
Benim tercihim banyo sonrası şömine önünde olurdu yani 😊
İkisi de , ilk önce banyoda , sonra ıslak ıslak şömine karşısına geçip devam :)
Bence şömin önünde sevişip banyoda oynaşmak güzel olur
iki gönül bir olunca samanlık seyran olur şömine önünde başlayıp banyoda son bulur
Rahat rahat yatak kanepe varken ne diye zorluk çekiyoruz ki. Şömine bu havada terletir.
Kar yağar iken o tipi havada, şömine çıtırtısı eşliğinde olabilir.
Banyo kesinlikle dokunuşlar daha uyarıcı ve haz verici oluyor
Şömine de ateşli, tutkulu herşeyli olur banyoda cılgınca sadece😁
Şömine kırmızı şarap güzel bir aydınlatma ve sevdiğim kadın cenneti tarif ettim galiba
Böyle bu tarzdaki sorulara da hastayım. Yabancı sitelerden al çevir yapıştır gitsin.
Türkiye'de kaç evde şömine varsa artık :)
Birde sevişecek birisini buldukta yer beğenmiyoruz ya da seçemiyoruz :)
Sevişmekse şömine, seks yapmaksa banyoda.
Sana duşta suyun altında arkandan dayanıp soft bi şekilde pompalamak güzel olur
İkiside güzeldir ama şomine önü daha loş her şey göze görünmez sadece içindekini ve üzerindekini yaşarsın veya yaşatırsın
Şömine önünde çok cazip geldi şu an.
ikisini de yaşadım, sabah duşta akşam şöminede.
hadi
Kesinlikle şömine isterdim.
Banyoda pozisyon rahat olmaz ama şömine önüm hem romantik hemde rahat olur
Banyo tırt, yapabileceğin pozisyon sayısı çok kısıtlı..
Şömine önü @SonDildarbesii😜
yapacaklarımız arasına koyalım o halde :D
Eveeett😊
İkiside çok güzel tutku olduktan sonra
Şömine iyyidr.
Şömine önünde🔥
Duşta ılık ılık akan suyun altında
Nefes alıyorsa fark etmez..
Zevk nerde gelırse orada guzel
Gari bulduk da mekanı seçmesi kaldı
Şöminede başlayıp banyoda da bitebilir 😅
Şömüne önünde popomuzu kızdıra, kızdıra:)
İkisi de çok hoş ve güzel olurdu.
Soğuk kış aylarında şömine de
Her ikisinide severim
Banyo hamam dusun zevki hicbiryerde yok.
İkisi de bana çok uzak
Banyoda. Yazın
Kışın Şömine
Banyo d muhteşem oluyor yaa
Kışın şömine
Yazın banyo
Önce şömine sonra banyo😎
önce şömine sonra banyo
Müzik iyiymiş teşekkürler
En çok istediğim şey şömine başında sevişmek
Şömine
Hiç farketmez