Partnerinizin vücut ölçüleri sizin için bir kriter midir?

Merhaba.. 7 aylık güzel giden bir ilişkim var hem cinsel olarak hemde partner uyumu olarak harika gidiyor.. daha doğrusu gidiyordu, geçenlerde gece mesasjlasırken birbirimize dürüst olarak soru cevap yapalım dedik kendi vücudunda en beğendiğim bölgeyi ve beğenmediğim bölgeyi sordu bende en beğendiğim bölgesinin kalçaları ve dudakları olduğunu söyledim beğenmediğin diye ısrarla sorunca "beğenmediğim değil ama göğüslerinin biraz daha büyük olabilirdi sanki yavrum ama böyle de güzel benim hoşuma gidiyor keyif alıyorum dedim" mesaj bu o günden sonra kompleks yapmaya başladı aramız biraz açıldı hatta iki gün önce beraber olduk ama o ateşli istekli kız gitmiş sanki yerine donuk bir şey gelmiş gibiydi yapıyoruz ama sanki orada değil gibiydi.. eskiden saatlerce defalarca yaparken sadece 1 saat bile olmadı hâliyle bende hissedince bunu ne o isteğim ne o sertliğim ikisi de kalmadı o da bunu farketti ve aramıza bir soğukluk girdi sanki.. böyle devam etmesini istemiyorum ve gerçekten istiyorum onu sizce yanlış mı yaptım dürüst olmakla ve özellikle kızlara soruyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Partnerinizin vücut ölçüleri sizin için bir kriter midir?