Çok saçma değil mi sorularda görüyorum erkekler bile diyor evlenene kadar verme diye neden biz kendimizi tutuyoruz neden erkeklere bekle yapma kullanır seni demiyorlar neden kızlar kullanılmış oluyor da erkek tecrübe edinmiş oluyor yazıklar olsun böyle anlayışa tüküreyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir kadının birileriyle çıkmadan birşeyler yaşamadan evlenmesi bence daha tehlikeli, gözü hep dışarda olacak başka erkekleri merak edecek, kocasını beğenmeyecek sonra da aldatacak. Bir erkek için nasıl normalse kadın için de normal olmalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇünkü zekası düşük toplumumuz ahlak fikrini kadın bedeni üstüne işlemiş ve bunu da kazara fartkettikleri kızlık zarı ile yapmış.
Kızlık zarı olmasın, kimin ne yapacağını kim nereden anlayacak ki?02 Yorumla
Soran+1 yılYa artık biri sorunca bakire misin diye direkt konuşmayı kesiyorum bu ne ya böyle kendileri oh tüm zevki tatsın sen kimseye bakma bile. Önceden hep üzülüyordum kimse benimle evlenmez diye kafama öyle aşılamışlar sonra bi kendime geldim ya bunlar beni bunun için alacaksa demekki sevmiyorlar bu ne saçmalık
- +1 yıl
Biri seninle bakire olduğun için evleniyorsa zaten evlenmemek lazım. Çünkü senin kim olduğuna değil ne olduğuna değer veriyordur.
Seni tanımak değil ilgisi, seni elde etmek ki bunu hiç kimse istemez
+1 yılAslında karaketer meselesi erkekte yapmalı,
Bir kızın da cinselliği yaşama hakkı vardır sadece bu süre gelen bir tabu nedeni cinsel hastalıkların oluşmasına engel koymaktır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen onune gel3ne ver bos bos konusma bende senin zihniyetine tukureyim. Kendi degeri, kendine saygisi, inanci icin evlenmeyi bekleuen kizlara laf ediyosjn. Sen kimin altina yatarsan yat maneviyati olan biri bekler, sana giren cikan ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılDangalak mısın nesin diyorum ki erkekler beklemiyor kızlar neden beklesin
+1 yılcok haklisinn bu konuda kizlarda yapmali tecrube edinmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl ki ağzı açılmış içinden 1 yudum alınmış kolayı marketten almıyorsak , bu işte öyle. midenin kaldırma gücüne dayalı bir iş. herkesin midesi kaldırmayabilir bunda abartacak bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılBir kadın evlenmeden iliski yasadiysa toplum buna kirlenmiş gozuyle bakar amaa kadınin bedeni nasil kirlendiyse erkegin de ayni sekilde kirlenmistirr sonucta arı cicekten alıyor arı da pek temiz olmuyor
011 Yorumla- +1 yıl
O yüzden bunun artık kirlilik olarak görülmemesi gerekiyor
- +1 yıl
bu devir de temiz kirli diyerek seven az kişiler var , ama tabiki devir degisti diye insanlar da degismek zorunda degil , daha dogrusu dunya nin dönmesi gerekirken insanlar dönuyor g. tü ayri başı ayri dönuyor biraksalar da dünya bunu yapiyor sadece insanlar sabit kalsa oldugu gibi temiz, saf, ahlakli
- +1 yıl
Problem şu ki temiz, saf, ahlaklı kavrtamları evrensel değil toplumsal kavramlar. O yüzden gözde ahlaklı içinde ne pis insanlar var. Ama dışarda ahlaksız denilip, ne güzel insanlar var.
- +1 yıl
orasi oyle tabii insanları dış gorunusuyle de yargiyalan cok kişi vaar ama bazen temiz ve guzel buldugun bir elmanin içi çüruk cikabiliyor ya da güzel ve temiz bulmadigin bir elmanin da içi temiz cikiyor ama yine de insan kendini kirden ve haram seylerden elinden geldigi kadar uzak tutmalı her insan da hata yapar gecmişe bakmamak lazım
- +1 yıl
O yüzden bir kadında bekarete bakmak düzgün bir davranıs değildir. Ben gelecek kuracaksam geçmiş bataklıgına bogulmamam lazım. - +1 yıl
o kadın 1 degil birden fazla hata yaptıysa tabi hata diyebilirsek kendi istegiyle de birden cok kez yaptiysa biraz bakmak gerekiyor ama pişman olup tovbe etmesi de onemli sonra yuva kuracaksa o zaman tabi gormezden geleceksin
- +1 yıl
Ben buna hata demiyorum işte. Hayattaki bazı şeyler tercihtir.
Benim kaldıramayacğaım şey sürekli one night, fb ya da eskortluk durumları. Ama sevgilisi ile olmus bir şey için yargılamak hoş değil
Soran+1 yılKendi isteği ile çok kez yapmış olunca hata olmaz bu ne alaka ayrıca bunu yaptı diye de insan pişman olmamalı zevki tattın oldu bitti konu kapandı
- +1 yıl
Tek sevgilisi ile olduysa tabi gormezden gelebilirsin ama birden fazla olduysa bilemiycem
- +1 yıl
Zevk dediginiz haram neyse her koyun kendi bacağindan asilir o yuzden bir sey demiyorum
- +1 yıl
Hata dediğim gibi yoktur, tercihler vardır.
Ayrıca soruyu soran arkadaşa katılıyorum bir konuad. Sevgiliyle yapılıyrsa zevkine bakılır ve kapatılır sevgililik bitince.
Ne haramlar işleniyor dünyada. En son bakılması gereken bu. Ama mevzu kadın bedeni olunca herkesin dilinde sadece bu var.
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Toplumun ve ailenin dayatmasının getirdiği alışkanlık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızların suçu. Siz tecrübeli erkek isterseniz öyle olur tabi. Sizde namuslu erkek isteyin o zaman
00 Yorumla
+1 yılDüzen öyle kadınlar bu feodal düzeni yıkmalıdır
00 Yorumlabencede böyle bişey olmamalı
00 Yorumla
+1 yılbeklemsinler vermek isteyene verebilri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeklediklerini kim söylüyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen haklısın öyle diyenlerin penisine tükür 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Haklısın erkek yapıyorsa kızda yapmalı
00 Yorumla
+1 yılOlmasi gereken o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kimse beklemiyorki
00 Yorumla
+1 yılAnlasam ?
00 Yorumla
+1 yılÖğlemiymiş ilginç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhaha
00 Yorumlasaçma tabi ya
00 Yorumla
+1 yılEvet