Gizli Üye(18-24)+1 yıl170-176 boy arası
beyaz tenli
kumral ya da sarışın
renkli gözlü olsun isterim
kilo fark etmez obez olmadığı sürece sorun yok
omuzda
bir de penis 18-22 arası kalın isterdim211 Yorumla
Soran+1 yılPenis isteğiniz dışındakiler Türkiye'de mevcut ama o kısım da epey büyük değil mi?
Cevap sahibi+1 yılvalla ben büyük isterdim o yüzden dedim bir de büyük olmasa bile kesinlikle kalın olmalı
Soran+1 yılBen evde kaldım o zaman ajalsldld
Cevap sahibi+1 yılne alaka sizde bu adı üstünde bir tercih hani illlaha bunlar olsun diye bir şey yok
önemmli olan kafa yapısının uyması tabi ki
Soran+1 yılKafa yapısı tabii ki de önemli ama dışı beğenilmeyenin içi merak edilmez. Beğenilen kişinin de kafa yapısına göre ya tamam ya devam; yani kadınların geneli en az 1.85 boyunda, yakışıklı, geniş omuzlu, büyük penisli, esmer veya kumral, mavi veya yeşil göz rengine sahip erkek istiyor. Tabii ki de herkesin istek ve kriterleri var ama benim sıkıntım bu özelliklerin hiçbirine sahip olmamam; yani evde kaldım. Hiçbir kadın beni ve benim gibileri erkek yerine, erkeği geçtim insan yerine koymuyor; koymayacak da. Dünyada o kadar istenebilecek, hayal edilebilecek şey varken benim en çok istediğim şey mutlu ve huzurlu aşk evliliği, bir de çocuk ama işte yalnız göçeceğim bu dünyadan. Sevilmek istiyorum. Neyse çok uzattım, kusura bakmayın.
Cevap sahibi+1 yılya bakın genele vurmayın hani
ALLAH umarım size de nasip eder istediklerinizi
Soran+1 yılGenelleme yapıyorum ama genellemek herkes demek değil biliyorsunuz fakat artık kimsenin kimseye tahammülü yok yani herkes en iyisini istiyor. Dilekleriniz için de teşekkür ederim; umarım ALLAH sizin de istediklerinizi size nasip eder.
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim sağ olun
ama herkes en iysini istemeden önce dönüp bir kendine bakması gerek
Soran+1 yılHaklısınız; zaten öyle olsa ben de sevilirim nssmsösö
Cevap sahibi+1 yılumarım sevilirsiniz istediklerinize kavuşursunuz
Soran+1 yılUmarım 😐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılYani boy kendi kendine uzayan bişey biz bi boy dedik diye insanın boyu ona göre uzamıyo maalesef o yüzden saçma bence
10 Yorumla
+1 yıl1.5 metre kadının 1.85 boyunda erkek istemesi kadar anlamsız bu yaşadığımız hayat.
10 Yorumla
+1 yıl190 olsa
12 Yorumla
Soran+1 yılO boydaki erkekler şanslı yani her kadın öyle erkek istiyor.
- +1 yıl
Evet
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar