kısa kızlar genelde boya takılıp uzun erkek arıyorlar. uzun kızlar çok sallamaz bu durumu. boyundan dolayı değil ama boyunu taktığın için düşen özgüveninden dolayı sevişemeyebilirsin. özgüvensiz erkeğin kokusunu alır kızlar buz gibi soğurlar. takma onun için. senden biraz daha uzunum ama benden uzun kız arkadaşlarım oldu
spora başla biraz hacimlen hiç takmazsın boyunu. değiştiremeyeceğin şeyleri takmak yerine değiştirebileceğin şeylere çalış. kız bulmak için değil kendin için yapman önemli. bilgi olarak fizik olarak kendine değer ver kendi değerini arttır, eksik bulduğun taraflarının üzerine git. kız zaten sonra kendiliğinden gelmeye başlıyor.
@bahtsizjokeer evet işte tip yine önemli ama biraz daha ikinci planda karşı cinste bizdeki gibi değil. sık yapılan hata onları da kendimiz gibi düşünmek. takmayın bu kadar
Yaşar niye yaşamasın ki önemli olan boyu değil boy devede de var önemli olan adamın cinsel organını nasıl kullanıyor olması
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne ezik bir soru ya, birde kullandigi fotoya bak, adam o kadını güzel diye yanında taşımış, kadının memesi bile yok erkek gibi resmen, demekki bu işler boya vs bakmıyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben koymadım ki p fotoyu, başlığı da değiştirmiş site, tuhaf
ortalama bi tipim var, konuşmayı bildikten sonra her kadın düşer, benim boyumu beğenmeyen kaç kadını düşürdüm, bu boy vesaire olayı hayatlarında kimse yokken belirttikleri kriter, ama tanıştığında muhabbetin güzel olduğunda kriter kalmaz
kanka çok öğretilcek bişey değil aslında ya, yani karakter yapısıyla ilgili, ben eskiden beri flörtöz bi adamdım zaten ağzım laf yapardı hep. İnan dün 3 farklı kızla görüştüm