Evet arkadaşlar erkek arkadaşımla yaklaşık 6 aylık tanışıklığımız var 2 aydır ilişkimiz devam ediyor özellikle son zamanlarda beni sürekli evde davet ediyor, neler istediğinden ve artık sabırsızlandığından bahsediyor. Sevgilisi olarak cinsel isteğini başka yerlere yöneltmesini istemiyorum, ben de artık gitmek istiyorum seviyorum onu artık zamanının da geldiğini düşünüyorum ama daha sonrasında ilişkimiz kötü etkilenir mi hani istediğini alıp bırakmak bırakma durumu olur mu yoksa birbirimize bağlanıp ilişkimiz daha mı güçlenir onu bilemiyorum size danışmak istedim teşekkür ederim şimdiden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim 6 yıldır tanışıklık var onu bir geç önce iki aydır sevgilisin bana erken geldi eve git tamam ama o işe bulaşma hatta ev erken daha biraz naza Çek ve evi ertele iki ay diyorsun çok çok erken biraz tanı bakalım bu arada ben ahlak bekçisi değilim yazıp görüş istediğin için yazdım doğrusu bu iyi tanımadan yapılan şeyler siz kızlarda müthiş pişmanlık yaratır hele birde yararsan bilemedim bakiresin her halde? Abi daha yapmam deme o ortama girince bir den olur karşı koyamaya bilirsin bu şimdi kestiremezsin olabilir olmaz deme olmuyorsa bekaretini kaybeden bunca bayan nasıl kaybediyor ben burada süreye taktım kafayı iki aydır tanıyordun daha en azından iki aydır sevgilisin bilirsin duymuş gerçek hayatında okumuşsundur belki bayanlar hep yazar sonra bakire değilim şimdi sevgilime geçmişte olanları nasıl açıklarım diye sorar görüş isterler ben yapma etme demiyorum birşeyler oturdun yerli yerine aşk sevgi ilgi gibi kavramlar ondan sonra yap istersen ama naçizane görüşümü sorarsan evlilik gibi bir olay ciddiye binmeden yapma İnan son pişmanlık fayda vermez
(Bana bakire olmadığını açıklarken o kafede onun yüz ifadesini görmeni isterdim beter bir durumdur ölüyordu nerdeyse )00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi kere ilişkiniz guclenmez. Seni bin defa aldatsada o ilişkiden sonra. Ağlayıp tekrar onu isteyeceksin. Neye güvenerek hareket ediyorsun bilmiyorum ama. Aklı başında insanlarsınız. Lütfen hayatınızı karartmayın. 2 gün sonra çok kötü bir hayat yaşarsın. Lütfen kardeşim. Bir abin bir arkadaşın bir kankan olarak gör beni. Ben kardeşimin ben dostumun gözünden bir damla yaş akmasını istemiyorum. Hiç bir kadının gözünden yaş gelmesin istiyorum. Maalesef hem cinslerim 5 dakika uğruna. Yıllarını hayatlarını bir ömür pişmanlık içinde yaşıyorlar. Ama bu erkeğin umrunda değil. Lütfen kardeşim. İyi düşün
22 Yorumla
Soran+1 yılİşler yolunda gitmezse neden onu isteyeyim ki bağımlilik değil bu sonuçta kaç senedir evli insanlar tek kalemde boşanıyor
Cevap sahibi+1 yılBosananlar a sor bakalım. Geçimleri nasıl. Hadi onu geç çocuklar perişan. Yaşları büyüdükçe intihar eyilimi artıyor. Bir adım ilerisini düşünme. 40 adım ilerisini düşün. Yapmakta istediğini yapmakta özgürsün. Ama unutma özgür olduğunu düşünürken tutsak olduğunu anladığın an. Hayat senin için son bulmuştur. Kurumuş yaprağı tekrar yesillendirmek bu kadar diyeceklerim.
+1 yılİlişkiye girmek ilişkinizi kuvvetlendirmez güçlendirmez onu biliyorum kesinlikle her şey seni elde edene kadar olabilir günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
+1 yılİstediğini alma kısmına katılmıyorum böyle bir şey yaşanırsa sen istediğini almış olmayacak mısın?
Bence akışa bırak kontrolü bırak20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBırakır tabi ve o yatmalıktı şimdi evlenmelik kız arıyorum der dikkat edin...
12 Yorumla
Soran+1 yılİnsan evleneceği kişiyle de öncesinde birlikte olmak istemez mi hem insanın sevdiğini arzulaması normaldir
Cevap sahibi+1 yılevet ama bizim toplum bunu kabul etmiyor o şu an yatağa atmak için 40 takla atar ama ya sonra giderse? Yani dünyanın sonu değl ama dünyanız yıkılmasın sonra diyorum. Ayrıca sık sık eve davet ediyor sabırsızlanıyorum diyorsa adamın niyeti belli yani...
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam evime gelince benle yatani zevkimden sonra ayrilirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHenüz hazır değilsin bence
12 Yorumla
Soran+1 yılBen hazırım sadece daha sonrası için endişelenmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Acele karar verme
Gizli Üye(25-29)+1 yıleve gidipte pisman olarak evden cıkma
00 Yorumla
+1 yılArkadan mi onden mi girsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBu mu sorun şimdi?
- +1 yıl
Daha başka sorularim da var 😂
Soran+1 yılSoruyu ben soruyorum ya yallah başka yere
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok erken.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşım eve davet ediyor, ben de gitmeyi istiyorum fakat yanlış bir karar mı olur, kötü etkilenir miyiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat