Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yaş ile ilgi kurmak tam net doğru olmaz
adam öküzün teki ise filmleri gerçek zannedip kadına uyguluyorsa bunun yaşı ne olursa olsun adam olmaz
ama şu var ki cinsellik akıl ile bilgi ile olur. gerçekleri bilen araştıran tespit eden her ilişkide bir şeyler bilgisine katana tecrübeli denir.
kadını hem anatomik hem ruhen tanıyan olgun erkek elbette yaşıtlarınızdan daha idealdir. yaşıtlarınız size bencilce kendi zevkini öne alarak yaklaşır. hırçın ve bencil davranır.
olgun bilgili olan erkek ise ilgili sevecen yaklaşır kadının mutlu oluşunu hedef alır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOlgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
Tecrübeli biri neyin ne zaman yaparsan daha çok mutlu ederim iyi bilir ve işini ona göre yapar, acemi hemen girip boşalmak ister, seksin uzunu ve sindire sindire yapılması zevki artırır, buda tecrübeli olursa daha iyisini yapar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdama göre değişir. Sen deneyimli diye onunla hayat birleştirmeye kalkarsın, sonra bir bakmışsın adam erken boşalıyor yaşı nedeniyle. Sanma ki öyle her erkek de 45'inde sağlam sevişiyor. Söylediğim zorlarına gidecek ama çoğu erken boşalmaya başlıyor 40 sonrası. Yapabilen de çok tabi ama pili biten de çok.
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılSadece olgun olması yetmez, hem olgun hem de yıllardır aktif cinsel hayatı olan biriyse evet çok iyi seks yapıyorlar.
61 Yorumla- +1 yıl
Ee bz gençler ölelim o zaman
Onun olgunlukla alakası yok tecrübeyle alakası var, birlikte olduğun her kadından birşeyler öğreniyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOyle sanılıyor ama oek degil bu bilgiye ve karşındakinin arzularını düşünğp sıf kendini degil karsındakinide düşünülmeki kişilik karakter bilgi tecrübe
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer olgun erkek değil tabii ki. 3 dakika da boşalanı da vardır elbet. Yaşadığı cinsel hayatına bağlı her şey. Eğer yaşamıyorsa 2 - 3 dakikada biter hemen..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun olarak bilmem ama hiç cinsellik yaşamamış ya da 1-2 kez yaşamış birine gore deneyimli olan daha iyidir tabi ki
00 Yorumla
+1 yılHerkes aynı değil ama siz kadınlar doyumsuz libidosu yüksek olgun erkek istemiyorsunuz çünkü kendiniz yetersiz kalıyorsunuz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Elbette... yaş ilerledikçe erkek kendini kontrol etmeyi öğrenir... buda bir sonraki ilişkisinde başarıyı getirir...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar olgun olduguna gore degisir bazi olgun dediklerinin kalkmiyor bile olabilir belli bir yaştan sonra
00 Yorumla
+1 yılSana birsey soracagim asistan doktor mu iyi ameliyat yapar yoksa profesör doktor mu?
11 Yorumla- +1 yıl
@Hatuuunnn haksız mıyım?
+1 yılKişiden kişiye değişir bu, genellemek yapmak asla doğru olmaz
00 Yorumla
+1 yılgüzel ve seksi bir kadınla
göğüsleride küçükse neden daha güzel olmasınki00 YorumlaTabi ki tartışmasız. Hele ki akrep burcu olanlar offf. Yeme de yanında yat. :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğine göre değişir bence ama fazla tecrubesi olduysa evet
00 Yorumla olgun erkekler demeyelim yaşayanlar yapabilir tabi yaşayanlarda bile kötü olanlar çıkıyor
00 YorumlaTecrübeyi çok bilemem ama 40 yşndayım. Hafta da 2 istiyorum ve çok ateşli olmasını istiyorum
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok 22 yasindayim olgun erkekten daha tecrubeliyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sinirler ölmeye başladığından daha geç boşalır olgunlukta ziyade çok seks yapmayla alakalı
00 Yorumla
+1 yılBuradaki ergen kızlara ya da bakirelere sorarsan hayır ama yaşayana sorarsan tabi ki evet :)
00 Yorumla
+1 yılTaktikleri konuşturuyoruz çok fazla efor sarfetmeden
00 Yorumla
+1 yılTabii ki de evet. Profilin doğruysa sende olgun yaslardasin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılEvet ben doyuruyorum biliyorum kadının hassas yerlerini
00 Yorumla
+1 yılTecrubeli olabilir fakat bazilari genc gibi enerjik hissetmez
00 Yorumla
+1 yılgenel manada evet olgun bir erkek tecrübe ettigi kadarı ile çok daha profesyonel davranacaktır fakat bu daha deneyimsiz bir erkegin yatakta partnerini mutlu edemeyecegi anlamınada gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka çıkın şu kafadan yaparak gelişir her şey çokta zor değil karı zkmk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle evet Ben 35 yaşındayım iki tane sevgilim var ama ikisi de beni doyuramıyor yetmiyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Mesele olgunluk değil. Tecrübe ve yapma becerisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Seksi bilen erkekler daha iyi seks yapar
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok şu ön yargıdan vazgeçin artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli olan sekte sana karşı nasıl olduğu. Genç olur işi bilmez ama seni zevkten deli eder.
00 YorumlaHayır ama tatmin garantili
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz, değişken bir durum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. evet yaşadıgın en iyi seks olgun bir erkekle olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Biseyler oturmuş oluyor diyelim
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir bu
00 Yorumla
+1 yılEvet ama yas onemli yine bir yere kadar
00 Yorumla
+1 yılalakası yok tecrübeye değil bilgiye bakıyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. E tabi, cevabı vermişsin zaten "Tecrübe" ;)
00 Yorumla
+1 yılEvet genelde
62 Yorumla- +1 yıl
@hilalilith ağzının tadını biliyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aynen öyle kadinin hakkini verir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet tabiki istermisin
03 Yorumla
Soran+1 yılİsterim
Cevap sahibi+1 yılGel o zaman
Cevap sahibi+1 yılSustun
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle diyorlar zaten sen de olgun bir kadınsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu olgun sevdası nedir ya?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani daha tercübelidir senjn yaş kaç peki
00 Yorumla
+1 yılYakışıklı erkek olsun da
22 Yorumla- +1 yıl
Tip önemli
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Senden daha iyi anlar knk
00 Yorumla
+1 yılÖyleymiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. tartışmasız bence
00 Yorumla
+1 yılEvet tabii
00 YorumlaTabiki tecrubeliler acitmadan yani
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıldoyurucu olur
00 Yorumla
+1 yılTecrübeliler yapar
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle
00 Yorumla
+1 yılÖyle diyorlar😉
00 YorumlaEvet
00 YorumlaHayır
00 YorumlaYooo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet daha iyi yapar
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne