Eski sevgilim terk etti 1 gün önce bile diyordu. Yaşım 20 ve İlk gerçek iliskimdi 2 ay sürdü ama çok seviyordum kullanmak için demiş olabilir mi? Öpüşme kıyafet uzerinden oksama oluyordu göğüs falan erken mi yapmisim sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşını çok fazla yanlış yazmışsın ksye 45+ görünüyor. Bilmiyorum ben böyle sen gibi kız bulsam kolay kolay terketmem ama sırf sevişmek için seviyorum dşyen çok olur ama bunu kadınlar istiyor gibi zaten kandırılıp yapmaya yani. Bir kadına senle sevişelim, bakireysen sadece sevişiriz vs açıkca söyle hatta aşk, meşk değil ihtiyaç gideririz de tersler ama seni seviyorum de iltifatları sırala hem sevişmeye kendi yanaşır hem de ayrılan o olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
+1 yılHerkes yalan söyleyebilir takma kafana, bir daha serseri erkeklerle takılmazsın olur biter.
02 Yorumla
Soran+1 yılSerseriye benzemiyordu
- +1 yıl
benzemiyor muydu yoksa sen mi benzetemedin
+1 yılHerkes yalan söyler hatta dürüst kimse yok, günümüz ilişkileri menfaat üstüne!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin bazı bilgi ve taktiklere ihtiyacın var. Ama tabiki bilge birinden.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmmm icin genelde söylüyoruz yaniii. yoksa kolay vermiyorsunuz..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeğe özgü bir durum değilki ben ne kadınlar gördüm erkeğin hayatına mal olana kadar rol yapıyor
00 Yorumla
+1 yılerkekler her poku yer
02 Yorumla
Soran+1 yılErken mi olmuş sizce bunlar
- +1 yıl
evet
Her seviyorum diyene inanma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler sevişmek için her şeyi söyler
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔
Gizli Üye(25-29)+1 yıl* için herşeyi Söyler
00 Yorumla
+1 yıl2 ayda ne ara sevistin
05 Yorumla
Soran+1 yılIliskiye girmedim opusme kıyafet uzerinden gogsumu oksuyordu boynumu öptü penisini esofmandan oksadim
- +1 yıl
Gögusu sutyen üstünden mj
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Oha. Ben onu ywoixak kiz bulsam 2 k veririm. Adam bulmuş terk ediyor. Ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılOgrenciyim üniversite hazirlikta
+1 yıllibidon yuksek mı?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası