Şimdi nişanlıyız evlilik gecesinde hoşuna gidecek şekilde mutlu ettiğimde hep aynı performansı bekler mi?
Ben hep aynı modda olamayabilirim çünkü sürekli aynı şey
Ben hep aynı modda olamayabilirim çünkü sürekli aynı şey
Beklenti olarak düşünme sadece onu mutlu etmek olarak da düşünme eğer ki ortada bir zevk varsa onun kadar sen de zevk alacaksın yapacaksın karşı taraf için değil kendi zevkin içinde yap
Kadınların kafasına çok takılan çok mantıklı bir soru. Her gece, her ilişki birbirinden bağımsızdır rahat ol. Zaman gelecek onun seni mutlu edemediği isteksiz olduğu vb geceler olacak. Genel durumunuz iyi olsun yeter
rahat ol arkadaşım ve hep içinden geldiği gibi davran sakin kendini kasma ve acaba ne der diyede bekleme erkek yatağında hayat kadını ruhlu kadınlardan çok etkilenir inan bana
Sürekli aynı olmaz zaten tecrübe kazandıkça farklı şeyler yaparsın birbirinizin vücudunu tanırsınız, nelerden hoslanirsaniz artık, çekinme istediğini yap
Cevap
15Cevap
Seks eşini mutlu edeceğin bir şey değil kendinde mutlu olacağın bedeninin ihtiyacı olan bir eylem kadınların da orgazm olduğunun ve bunun muhteşem bir haz verdiğinin farkında mısın?
Gire bikir alisirsa hep isder ayni performans veremezsiniz zamanla
Yani mutlaka yapacağın şeyler hoşuna gidecektir bir daha isteyebilir ama sürekli olmaz tabi. Zaten aynı şeyleri yaparsanız sürekli oda sıkılır
eşin de hep aynı modda olmayacak, karşılıklı anlayış işi evlilik.
Daha evlenmeden sıkıldın mı 😄
İlk gece çok mutlu edemezsin zaten ve hep aynı şekilde o da istemez korkma
Evlilik gecesinde de mutlu olmayacaksanız ne zaman olacaksınız?
Girmez de zaten birbirinizi mutlu etmek için evleniyor musunuz a q
eşinden sürekli aynı modda olamayabilir. anı yaşa. düşünme başka birşeyi.
Mutlu edersin mutlu olursunda
Edende adam seni her gece...
çok mutlu etme beklentiye girmesin
Her sevişmede aynı performans olmaz zaten
Kimse o moda olamaz sürekli
Evrt
Girer hep ister
Bekler
evet... iyi olur