yapim geregi surekli güzel suslu olmayi asiri seviyorum. simdiden evlenince evde giyiceklerimi aldim. her gun evde onu guzel karsilarsam bi süre sonra cinslllige bikar mi bu canım niye boyle seksi giyinmis diye dusunur mu sizce? Kdslidjdjskow
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer gün yaparsanız, eskisi kadar anlamlı gelmez. Doyabilir ve gözü dışarıya kaymayabilir ama ruhunun doyması da bir yandan kötü. Mesela sen 365 gün havuza girersen mi girdiğin de daha mutlu olursun yoksa 365 gün içinde 50 kez girdiğinde mi? Cevap muhtemelen 2. sidir. Ben demiyorum ki o istedikçe sürekli reddet, hayır. Ama sabah akşam tek yakınlaşmanız cinsellikten ibaret olursa, F*ckbuddy den ne farkınız kalır ki?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka ilk zamanlar sorun olmaz aksine çok hoşuna gider ama seneniz dolunca bir zaman sonra bıkar sürekli cinsellik mi diye yani sonuçta seni her öyle gördüğünde arzulama isteği olacak ve sana sahip olacak bazı günler kendini özletmelisin araya biraz mesafe koymalısın mesafe derken ilginden falan değil cinsel mesafe seni istemesi için ona gün bırakmalısın ama bu kişiden kişiye göre değişir tabi. Her zaman bakımlı olmak eşine karşı cezbedici olmak çok iyi bir şey devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekurlerr askoomm sonunda beni anlayan biri🙏yorumun icin tesekkur ederiim asiri haklisin zaten boyle diyorumda belkide bi zaman sonra cocuk mocuk derken ben ugrasmiyvam giyimle seyle jdoxnxjdknskos
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
Bu hayat pahalılığında boşa masraf yapacaksın yani? daha çok hızlı bir şekilde boşanırsın gibi geldi.
01 Yorumla
Soran+1 yılkime gore neye gore boş
+1 yılAlakasi yok gelmek istiyosa her sekilde gelir illa guzel sekilde olmana gerek yok ki
02 Yorumla
Soran+1 yıltamamda soru o degil ben oyle giyinmeyi kendim istiyorum illa biseyler yadamak icin yapmiyorum
- +1 yıl
Bu surecte cinsellikten bikmaz uzun sure oyle gider ve suslu puslu etkiler tabi onu
+1 yılYok bıkmaz da kıskançlık yapabilir. Dışarı falan da çıkıyorsun sonuçta.
00 Yorumlaİlk zamanlar zaten her gun seks zaten ondan sonrada duzene oturur
00 Yorumla
+1 yılCinsellikte önemli olan giyim degil
04 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorim bende onu diyorum ben giyinmeyi seviyorum sirf cinsellik icin degil ama oylr olunca yanlis anlasilirmiyim sorum o zaten
- +1 yıl
Ne kadardır berabersiniz
Soran+1 yıl1 bucuk yil
- +1 yıl
Evlenirseniz bir süre sonra normal gele bilir
+1 yılSen hergün yapmak mı istiyorusn 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılHayirrr
- +1 yıl
Ama birde ne giyeceğine bağlı o
+1 yılVer her gün bıkmaz merak etme dediğin gibiysen
00 Yorumla
+1 yılDüşünürse o kendi mallığındandır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYav hehe inş aldatmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAksine giymek daha güzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılHep böyle ol.
10 Yorumla İyi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok saçmasın ya
01 Yorumla
Soran+1 yılJsjdidkdkkdndkskwo
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok yuzne bkmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden bikar mi
Cevap sahibi+1 yılTabıkı
Öyle bir şey yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılHsidudisos evlimisin
Soran+1 yılEe ne alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılSesk için mi
00 Yorumla
+1 yılNe gibi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yakında evleneceğim, her gün evde süslü olursam kocam peşimden ayrılmaz mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat