Sözün Özü çok fazla kişiyle yatıp kalkmak bir marifet değil hatta tam anlamıyla bir rezalet
Fazla kişi ile seks yapmak tecrübe midir?
Sözün Özü çok fazla kişiyle yatıp kalkmak bir marifet değil hatta tam anlamıyla bir rezalet

Tecrübeli biri, 100 kişi ile yapması değil
Istersen 300 kişi ile yap, aynı yerde kalırsın.
Ama şu şekil... erkek ile kız aşırı farklıdır aralara
Kızların tarafında
-bakire bir kız, ilk cinselliğini yaşamaya, tecrübeli bir erkek den daha güçlüdür, güçlü derken süresini sınırsızdır, ta ki seks sürerken vajinasına fazla sulanmiyor, sulamamaninca, ağrır, ağrında dur der.
Ayrica Daima sulandığı zaman, orgazmlarini yaşarken... sınırsızdır, bir parti seksten 1, 2, 3, yaşar. Devamlı sürerken 5 kere, 10 kere, 15 kere.
Ama her kadın aynı değiller, bazı 3 orgazmı yeterli, bazı daha çok bitirene kadar, fışkırsa bile devam edebilir
Diyom ya her kız/Kadın farklı bir şekilde davranıyorlar ve hissediyorlar.
Maksimum ıstekli bir kadın 2 saat sürebilir (az bi ara verse). 1 saat daha zor yapar çünkü o zamanda fazla sulanmiyorlar, acı hissetmeyi kadın var ama nadır.. diğerleri de dur der.
Erkek tarafında
Kendi vücudu anlamadiğina sürece, ve de kendi kontroluna ayarlamazsa... 2dk bitmiş bile
Orgazm geldiği zaman tutabilmiyorlar ( geldi... bitsin... bitince devam... devam ederken... penis indi bile)
Kız de sınırlenıyor neden uzun süremedi... O zaman diyebiliriz sadece kendi düşünüyor..
2 farklı bir kız ile sürekli yapsa 1 aydan
Aynı yerinde kalır taa ki
Kendi vücudu anlamayan ve kendi kontrollü olmayan sürece acemi biridir.
Sanırım yazdıklarımı millet beni inanmazlar, deli der falan...
Kım kimseye beni mecburle inandirmaya yapmıyorum ve de abartmıyorum
Gerçek yaşadıklarımı söylüyorum
Hayır zannetmiyorum hatta uyumsuz biridir diye düşünüyorum ve bu iş doğru kişiyi bulamamaktan kaynaklanıyorsa bir şey diyemem ama zevk için ise bence iğrenç bir şey yani bu şunun gibi bir şey bir çaya 10 kişi parmağını soksa herkes pis der içmez ama bir bedene 50 kişi dokununca bir şey olmuyor, ilginç.
💙💙
Birisi bir işi 4 kez yapmayla öğrenir, kimisi de 20 kez yapsa bile akıl danışır. Kişi sayısı değil, yaşadığın andan öğrendiğin şeyler daha önemli bence. Araba veya bisiklet sürmek gibi düşün. Bisiklete 10 yıl binme, sonrasında tekrar bin ilk gün ki gibi sürersin. Bu durum da öyle bir şey...
Midesizliktir.
Cevap
72Cevap
Selam gadası 🙃
Bu işin tecrübesi olmaz. İnsan daldan dala atlarken birgün o dal kırılır. Ömür boyu HIV virüsünün esiri olur.
Deneyim ve tecrübedir
Genişliktir, midesizliktir başka bir açıklaması yok.
Tecrübe tek bir kişi ile de kazanılır. İllaki birden fazla kişi ile cinsel deneyim yaşanarak tecrübeli olunmaz. Asıl tek kişi ile uzun süre cinsellik yaşayarak kendini zevk aldığın haz duydugun yenilikleri keşfedersin.
Her gün başka biri ile birlikte olup tecrübe kazandım diyene başka bir şey diyoruz.
Kimse kusura bakmasın ama hatta profilimi kapattırmayı göze alıyorum bu düpe düz orrrospuluktur nokta şikayet edin profilimi kapattırın edepsizliğe gerek yok böyle bir düşünceyede saygı falan göstermem çünkü bu gibiler yüzünden kızlar evlenmekten kaçıyor ne evlenmesi ya nasıl olsa kondom satılıyor döşşettiriyorlar malı sonra öbürüne sonra daha başkasına derken follofoş oluyor ve hastalık kapma riskide cabası
Neyin tecrübesi pardon
Her gün farklı kisiyle yatıp ortalarda akıl hocası olarak uzman kesilmektense tek bir kisiyle amatör olarak kalmayı tercih ederm
Amerika rüyası degl burası herkesn prensipleri var
Tecrübe yenen kazıkların bütününe verdiğimiz ad. dolayısı ile fazla kişi ile yaşananlar eğer bir tecrübe ise size muhtemelen yüklü bir fatura ihale edilecektir. bu hastalık olur para kaybı olur he insanların çok küçük bir kısmını yakından tanıma şansı elde etmiş olabilirsiniz lakin bu ilişkide bulunduğunuz partnerleriniz diğerlerini kesinlikle tanımlamayacaktır.
Onunla bunla yatip kalkmak tecrübe kazaniyor anlamina gelmez, dahada çok hastalık bulaşır insana ve onla bunla yatip kalkmak sevmediyim şey, tecrübe kazanmak için konuşmak ve Film seyrederek aynilarini uygulamak gerekir, zaman geçtikçe insan ister istemez tecrübe kazaniyor
Tecrübe ikiye ayrılır;
1. Teorik de tecrübe
2. Uygulama da tecrübe
Çok kişiyle seks yapan kişi uygulamalı tecrübeye sahip olur
hayır farklı kişiler tecrübe oluştura bilir ama tam anlamıyla tecrübe sayılmaz.. bir erkek 100 tane kadınla her seferinde sadece aynı şeyleri yaşıyorsa bu onu tecrübeli yapmaz. ama bir erkek 1 kadınla her defasında yeni bir sevişme yaşıyorsa bu farklılıklar tecrübe kazandırır
3 kişi oldu hayatımda zaten tercübe kazandım ama en sonuncusu fb ydi bayagi büyüktü penisi birdaha asla görüşmem
bu sitede bir teyze var redacim aslında bu sorunun cevabını en iyi o verir 🤣🤣🤣🤣
Kim kim😃
Aaaa Bu sitenin cinsel ilişki fenomeni nasıl tanımazsın büyük kayıp 🤣🤣🤣
Abla sjjsjsj kraliçeee sjjsjs gelirse eig seçerim sjsjjs🤣
Yani baktığında sitenin bir çok erkeğinle beraber olduğunu düşünürsek değil eig madalya bile verilir 🤣🤣🤣
Tecrübe yaptığın kadar değil, kaptığın kadardır. 50 farklı kişi ile yaparsın ama hiçbir şey öğrenemezsin. Bir kişi ile yaparsın o senin öğretmenin olur.
Şahıslar güvenli ise tecrübedir deriz ama max haz için biraz duygu şart, duygu olmazsa tadında bir eksiklik olur, şoförün farklı arabalara binip performans yapar gibi olur
Yorumlara baktım da ne kadar kolay insanların yaptıklarını genişlik, midesizlik, alçaklık vs. diye nitelemek. . Bizim gibi olmayanlara tahammülümüz hiç olmayacak sanki
Ben çok kişiyle oldum ama gecelik olarak takılmadım. Gecelik takılmak pek hoş değil bence ya biraz zaman geçirmek önemli veya f*ck olmakta güzel
Herkesle ilişki yapanlara başka bişey diyorlar ama neyse burada demeyim şimdi. He bu arada baya tecrübeli oluyor lar
Al sana işin bilinmeyen yönleri
https://www.youtube.com/embed/DPiKfpNaF8YNe tecrübesi ya Allah aşkına. Düşünsene her erkekle yatan biri eşim oluyor ya da kendi açından bak her deliğe giren erkeğin eşin olduğunu 😒
Doğru ya da yanlış her deneyim bir tecrübedir.
Ama bence asıl tecrübe düzenli bir şekilde devam etmiş olmasıdır.
Tecrübeli olmak için ya çok seks yapmak lazım ya da çoğu kişiyle olmak lazım. Tabi çok derken seks yapmayı da bilmek lazım. 😎👍
çok sayıda yaşamak tecrübe değil , yaşadıklarından bir şeyler çıkarıp gerçeklere doğru yol alma fikirleridir tecrübe.
Değildir. Aksine aklını karıştırır insanın. Kadın erkek farketmez, sonuçta her insanın zevki başka. Tabi macera arıyorsa o başka.
O tam olarak tecrübe değil. Tecrübe çok yönlü deneyime sahip olmak demektir. Başka baska kişiler ile seks yapmak fantezi ve zevk meselesidir.
Hayır, bunu çalışan bi program gibi düşün program hep aynı işi yapınca tecrübelenmiş olmaz sjdj
Mantıklı kdnd
Evet ama illa seks yapmak gerekmez bence tecrübe için
Tabiki tecrübe tecrübe olmasaydı krallar kendilerine Harem kurmazdı
Paylaşımların son derece bilgilendirici ve yerinde gerçekten #reda teşekkür ediyorum :)
O sadece farklı işlev his ve tad almaktır tecrübe tek kişiylede kazanılır
Yunus Emre; sevelim sevişelim dünya kimseye kalmaz demiş. Dünyaya bir kere geliyoruz tadını çıkarmaya bakmak lazım.
Midesizliktir
kendine saygısı olmamaktır
Tecrübe yerinde önemlidir
En son ve en önem verdiğim kişide işe yaramazsa napam öyle tecrübeyi
Evet o da bir tecrübedir ama asıl tecrübe birlikte olduğun partnerini tanımak ve onun isteklerine göre nirvanaya çıkarmaktır
Aşırı fazla erkek içinde kadın içinde bence kaşarlaşmaktır
Evet tecrübedir. Ayrıca aşağıdaki yorumlara bakıyorum da, insanlar niye kimin kimle seks yaptığına karışacak cesareti kendinde görüyor anlamış değilim. İster 1 kişiyle yapar ister 100.
Aynı kişiyle birlikte olduğunda tecrübe kazanman zor. Ancak onu tanırsın.
Tecrübe farklı farklı şeyleri yaşamaktır. Her durumda ne yapacağını öğrenmektir.
skor lafı tuhaf ama , soyle kı teori ıle pratik başka , deneyimledikce bu ıste profosyenelleşirsin buda bir gerçek.
Onun bi adı var:bacım
Bencede hayır tek kişiyle çıkacağınız boyutlara tecrübe denir
bence çok yanlış bir düşünce çeşitlilik değil tecrübedir
Kisinin kendi tercihi
Hayır çok defa farklı pozsiyonlarda.
Ben sadece eskort kadınlarla ücretli seks yaptım. onlarla ön sevişme tam yapmıyorum.çok a zgın olduğum icin eskortlar bile memnun kalıyor.
10 sene önce falan bir eskortla 2 saat beraber oldum,2 saat sonunda yatakta sigara içerken kadına 8 aydır seks yapmıyorum dedim, kadının tepkisini anlatamam. şimdi 3 senedir yapmıyorum güncellemede yazdıkların çok iyi.
Tecrübe çok yapmakla değil işini iyi yapmaktır karşılıklı doymak iyidir
Tecrübe ve deneyimden olsa gerek
Kişinin ruhsal ve fiziksel dejenerasyonudur
Alakası bile yok bence.
Yok o başka bir şeye giriyor
Kaşarlıktır. Tecrübe yaşanmadan da elde edilir.
Fazla kişi ile değil sürekli yapmak tecrube
Serefszligin adı tecrübe olduysa evet
Fazla kişi ile yapmak pişmanlıktır 😥
Hayır tabiki işi bilen birkaç kişiyle olabilir
Kime göre fazla 19 yasindaki birine göre mi 33 yasındaki birine gore mi?
Ben cuckoldum. Kadınlar için güzel bir şey, birçok erkek olmalı hayatlarında
Erkek için öyle ama kadın için pekte öyle olmuyor gerçekçi olmalı
Bunu kadınlara sormak gerekir
Biz ona folloş diyoruz 😅😅😅
maymunlarda böyle yaparmış evet tecrübedir
Aptallıktır bana göre
kendini kullandırtmaktır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?