#heartoffire

Tek kelimeyle betimleyenmem ama şöyle anlatabilirim böyle ilk önce hani ufak hissiyatlar geliyor kendini geri çekiyorsun ama bir taraftan da devamını canın istiyor daha sonra gidiyorsun geliyor gelmekte olan böyle hafif bir sıcaklık geliyor ama bir taraftan da bir üşüyor gibi oluyorsun böyle bütün organlar ağızdan çıkacakmış gibi oluyor sonra hepsi birden böyle aşağı doğru çekiliyor sonra hani yavaş yavaş içemeye başlıyorsun diyorsun geliyor😂 sonra da o mükemmel son heleki orada dört saniye filan bir titreme var Allahım oraya kalbimi bırakıyorum😂
Hani en sevdiğin çikolatayı yersin veya dondurmayı o an bitmek üzere olduğunu görürsün bu sefer de az az yemeye çalışırsın o an ki aldığın tat ve zevki aynı düşününce tadı her seferinde damakta kaldığı geldi aklıma nedense
Kadınlar genelde taklit yapar. “Şu ömrü hayatımızda bir orgazm mı gördük” ( Demet Akbağ-otogargara) 🙂
Fiçcccuii 😂
😂 ahah aduket gibi oldu bu babem
😂 ahsh ben bilmem babem 🙈🙉🙊
ahsh bilmem dememin lafın gelişi olduğu gibi babem 😜💋
😂😜🙊
Rica ederim bebeim :) :*
Cevap
32Cevap
Selam gadası 🙃
En yüksek daha çıkıp, koşarak aşağıya inmek gibidir.
Dünyanın en mutluluk veren duygusu
Kızlar Bir Adım Öne boşalmak
olduğun durumu unutup dünyadan kopma kendini sürekli düşüyormuş gibi ama hiç düşmeyecekmiş gibi hissetme durumu olarak tanımlayabilirim
Nefessizlikten can çekişen bir balığın suya ulaşması gibi. Orgazm yeniden doğuş değil yeniden diriliştir
Kendi orgazmımdan çok partnerimin orgazmı benim için daha keyif verici bu sebeple benim için bu kelime ‘’erillik’’
(Uçmak) sevdiğim kadını orgazm etmek isterim ama öyle birisi yok 😂
nir vana olur libidosu yüksek bir kadın ise cennet olur çok söz var
içimdeki sıvıların boşalması anında aldığım zevk ve yüz hatlarımın gerilmesi
ohhhhh diye bağırıp gözlerimin kayıp daha da sertleşip hızlanmam
Bazılarında kasılırken devam ettiğim, bazılarında ıslandığında anladığım bazılarında hiç anlamadığım bir olgu
Kısa süreli felçlik , bilinç kaybı
Bulutların üzerinde yatmak gibi.
Civciv yuvası gibi 🐣
Titre ve gevşe … pamuk
Şampanya
En mantıklı cevap
şuurun bilincin kaybolması inleme sesleri 😊
Ben de bir tanımı yok
Bungee Jumping
Spor
Uçaktan paraşütsüz atlama😅😅
Arınmak, rahatlamak.