#tutku 🖤

Hayır değildir ama ağzının tadını bilen kabul eder kurallarına göre olursa anal Seks güzeldir bence tek şart anal spontane olmaz öncelikli hazırlık şart ve ayrıca anal olunca vajinal vajinal oluncada anal seks olmaz
en HARİKA cewap
Sadece anal seks değil ki, kadının istemediği hiç bir şey meşru sayılmaz.
Evli diye her şeyi yapma hakkı vermiyor. Bu Zorbalık ve tecavüzdür.
Zaten anal seks kadına acıdan başka bir şey vermiyor. Üstüne bir de zorla yapma olursa, kadın için tamamen bir cehennem olur.
Umarım insanlar artık biraz daha saygılı ve bilinçli olur.
Umarım
Kadın böyle bir teklifle karşı karşıya kaldığında; tabiki bunu reddetme hakkı vardır. Aksi takdirde erkek, karısına zorla tecavüz etmiş olur ki; bu durum evlilik birliği içinde dahi gerçekleşse kanunen suçtur. Hiçbir kadın, istemediği bir cinsel ilişki türüne zorlanamaz.
Kimse zorunda değildir bir şeye ama ben hemen boşanırim ederim diyen tayfayi anlayamıyorum yani açık söyleyeyim bu benim düşüncem ben günah diye istemem sadece. He ayarını tutturup ben istemeden de yaparsa boşanmam yani. Zorla ilişki olsa da boşanmam farklı bile gelebilir nedir yani
Bence de direk boşanma sebebi olmamalı
Denemiş mi olurum diyorsun
Beni sadece bu konuda günah konusu tereddüte koyuyor onun dışında karşı değilim açık söyleyeyim tabiki asla sık yapılmaz ama çok karşı değilim işte birkaç ayda bir renk katabilir.. zaten kalça güzelse mutlaka erkek eni sonu onu düşünecektir :)
@Karizma_14_ dediğim gibi tek sıkıntı dini boyutu benim için. Tabiki sık yapılamaz ama ne bileyim eşimi çok geri çevirmek istemem nasıl desem içinde kalmasın yapsın sonra tövbe mi ederiz ne diyeyim 😂
Anladım teşekkür ederim yorumun için 😊
Ama böyle düşündüğünü eşin bilirse seni ikna eder gibi
Rica ederim, evet eder :)
Evlimisin bilmiyorum ama her erkeğin aradığı kadınsın en azından denenebilir diyorsun
@Karizma_14_ seks konusunda çok hassas olduğum için evli değilim. Çok güzel olmalı beni bağlayıcı nokta olmalı orası o ihtirasta biri pek çıkmadı karşıma. İnsanlar yasakları günahları merak ederler eşim sonuçta asla yapamazsın edemezsin vs bu şekilde soğutucu cümleler kuramam zaten insansa o da bu tür ilişkiyi sürekli istemez çünkü gerçekten ceremesi var sonradan
Vay seni gerçekten tanımak isterdim tutkulu kadınlar iyi olur
@Karizma_14_ iyi oldukları için hiçbir zaman hak ettikleri ellerde olmazlar.. boş ver sende tanimayiver :)
Aynen doğru böyle tutkulu kadınlar hep ayda yılda bir aklına gelen adamlara düşer
Cevap
84Cevap
Zorunda değil bunu zevk için kabul etmeli ama kendi tercihi her zaman
şimdik şöyle durumu izah etmeye çalışayım ;
bizim atalarımızda dötçü , biz savaşa gider iken bile civelek ordusu kurup öyle gitmişiz.
saray zamanı osm kastedıyorum istanbulun hamamları (oğlancı) meşhurmuş.
şimdi gelelim günümüze , millette dedelerinin izinden gidiyor , erkek ergen arizona kertenkeleleri evlenmeden önce önü , evlendikten sonra arkaya merak sarar.
dini , hijyen sağlık diyenleride aldırıs etme ılla yasamış kurcuklatmıstır , yapmıyorsada partneri eşi arizona kertenkelesi olup heyecan yapmış abanmış canını yakmıştır .
işin ehli deneyimli profesyonel bir hard silkeleyici ile çalışırsan , çift uyarım ile sana galaksideki yıldızları saydırır.
buraya kadar tamam ;
velev ki evli olunsada , eşler bırbiırıne saygı onemlı ve bır taraf ıstemıyor ıse bu ısın zorlaması ustune gıdılmesı olmaz tatsızlık cıkartır . hersey karsılıklı anlasma ıle yapılır.
zaten seninle aynı hisleri paylastıgımız ıcın acıklamaya nokta koyuyorum .
Aynı fikirdeyiz 😀
Civelek ordusu hakkında bir açıklama rica edeyim?
Osmanlı ordusunda eşcinseller Yeniçerilere hizmet eden "civelek" olarak tanımlanmış, savaşlarda ihtiyacı karşılamak üzere civelekler taburu oluşturulmuştu. Civelek taburunda yer alan askerlerin her birini bir yeniçeri sahiplenmiştir. içoğlanlarda denir , sivilde ise İstanbul başta olmak üzere hamamlarda da hamamoğlanları meşhurdur.
bu durum cumhuriyetinn ilk tarihlerine kadar sürmüştür. tabi sonrada cumhuriyette çiçek gibi açan civeleklerde meşhurdur. bunlar padişahın onayı ile olmuş durumlar tabi yasal :)
derlerdi ki; elinde tespih evinde oğlan sıfat tamlaması bile meşhurdu.
neyse mide kalktı bu kadar bilgi bugün sana yeterli.
Gerçekten aydınlanmadım şu an 😀
hissettim bende !
Erkek olarak söylüyorum. Kadının rızası olmadan asla erkek bunu yapmamalı yapamaz. Erkek istediğini yapar diyenlere de şunu söylüyorum. Hadi bende bele bağlamalı penis istiyorum. Seni bir erkeğin becerdiği gibi becermek istiyorum dese? Acaba erkek domalp hötünü verirmi?
Kimse anal seks için zorlanamaz hoş istemediği hiç bir şey için zorlanamaz. Evli ya da değil fark etmez
Eşinin sözüne uygunsa ve güzel bir dille karşılık vermelidir yani şöyle diyeyim ben bir kaza geçirdim ve ondan sonra exeşimden sürekli anal istedim ve bana yanlış şekilde beni kırarak veya benim dağa çok istememe sebep olacak şekilde yok diyip durdu ancak anal seks de dinimizce yüksek bit derecede haramdır bunu unutmuşum bhju bana söylese vazgeçerdim zaten
Anal seks denilen şey zaten olmamakla beraber olgu olarak varsayım dayatmalarıyla ortaya çıkmış erkeklerin bencilce isteğine karşılık vermektir. dolayısıyla kesinlikle kabul etmek zorunda değilsin hatta bu bir boşanma sebebidir kimse kimseye zorla anal yapmak zorunda değil kendisine biri yapsın bakalım acısına dayanabilecekmi mesela benimkini yiyebilecekmi görelim bi çapını
anal bir cinsellik değil bir rezalettir özellikle kadın başta olmak üzere erkeğe de sağlık sorunu yaşatan bir iğrnçliktir. kadın bu anal yüzünden ömür boyu sağlık sorunu yaşayabilir.
asla hiç bir erkek eşine bunu teklif edemez. bırakın yaşamayı teklif edilmesi bile boşanma sebebidir. bu hem hukuken hem dinen bir haktır.
değil kadın istiyosa tamam olur ama istemiyosa olmaz ha ama şöyle de bişey var mesela sen adama bunu reddettin diyelim o zaman o da senin istediğin bişeyi reddedebilir (haklıdır demiyorum yapabilir diyorum) o zaman da çok şaşırmamak gerek.
Yorumundan haklılık payın var bence de
eyvallah
Kişiden kişiye değişir ama bende anala karşıyım hem pis hemde gereksiz anal ne zevki varki kadına sadece acı verir zevk vermek ve almak istiyorsan vajina yeterli
Soran kişi sen ne diyorsun analmı vajinamı
Tabiki kadın istemedikten sonra ısrar edilmemesi gerekiyor.
Sana teklif edildi yani
Buradan nasıl bunu çıkardın
Yoksa böyle soru sormazdın
Kabul etmemekte özgürdür ve ayrıca boşanma sebebidir. Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz. Kabul edip etmemek tamamen kadının hür iradesidir. Zaten bu konularda her şey karşılıklı hemfikir olunduktan sonra zevklidir, keyiflidir ve eğlencelidir.
Maalesef tam tersine bazı kadınlar bunun kendisine yapılmasını ısrarla istiyor diyebilirim sağlam bir araştırmama göre. İnsanlar çok ilginç gerçekten; saklı tutkulara sahipler…
Herkesin vardır saklı tutkuları 😀
Hayır kadınlar obje değil istemediği hiçbir şey yapılamaz aksi türlü isterse kocası olsun tecavüze girer.
Anal bölge cinsel organ değildir, fantezidir. Fanteziler de iki kişiliktir, oral sekse zorlayamayacağı gibi anal sekse de zorlayamaz.
Ancak vajinal seks vazifedir, her iki tarafta da bundan kaçıldığında doğrudan boşanma nedenidir.
anal seks ne kadar sağlıksız ve günah da olsa aşırı keyifli ve ben çok seviyorum ama ileride eşimi çok seversem kıyamam galiba düzgün kadınlar anal sevmez ve tercih etmezler çünkü
İki tarafın da istemediği her şey yanlıştır, ilişkiye zarar verir ve hatta suçtur.
Tek taraflı bir talebin karşı tarafa diretilmesi, bunu yapmaya zorlanması her şeyden önce saygısızlıktır...
Teklife bile gerek yok. Bir erkek eşinin buna yakın ya da uzak olduğunu bilir ona göre adım atar. Şimdi bu olaya uzak bakan eşine baskı yapan adamı ne yapmalı, tek celse de boşamalı.
Zorunlu diye bir şey yoktur boşanma sebebi ve dini boyutunu düşünmek gerekir amma
Daha önceden yaptığını biliyorsam veya anladıysam o zaman isterim
Elin oğluna verirken veriyorsa banada vereceksin
Hayır zaten anal Allah tarafından büyük günah kılınmış
Kadın ve ya erkek istemediği hiçbir şeyi yapmak zorunda değildir. 😏
Bir sıkıntısı var ve istemiyorsa erkeğin zorlaması doğru değildir. Hatta, sıkıntısı yoksa bile, istemiyor ise zorlamaya hakkı yoktur.
Karı koca ilişkilerinde azami istekler karşılanmalı bence... kolay kolay hayır denmemeli.. ama bu istenmeyen şeylerinde yapılacağı anlamına gelmez...
Zorunda değildir ama kabul etse güzel olur. Kadınlarda analdan zevk alıyor sonuçta tecrübeler o yönde
Değildir tabii ki. Karşılıklı istek olmayan hiçbir şey diğer tarafın kabul etmek zorunda olduğu bir şey değildir
Anal seks kıza zevk veriyormuymuş ki her ne olursa olsun iki tarafında istemesi lazım ki sonu mutlu bitsin tutkulu devam etsin
Hiçbir konuda zorunluluk olmaz hele böyle konuda ısrar edilmez. Kimse köle değil, esiri değildir eşinin.
Hickimse hicbirsey icin zorunlu tutulamaz. Zorunluluk hissediyorsaniz evliloginizi ve kafa yapinizi sorgulamanizi tavsiye ederim
zorunda değildir, çünkü dinen de günahtır, o kadına kalmış birşeydir ama bazı kesimlerde zorla yapan erkekte vardır
eşin seni zorladomı
Bunu istemeyen kadın haklıdır. Kanunda yeri var. Bu teklifle geldiğinde kocasından boşanmayı bile talep edebilir. Sebep sayılır.
Anal hariç zorla seks yapmayı kabul etmek zorunda bile değildir iki kişinin ortak kararı ile olmalıdır
Hayır tabii ki. Zorla yapılırsa tecavüze girer ve haklı bir boşanma sebebidir ve tek celsede evlilik sonlanır.
İstemediği hiçbir şeyi kabul etmek zorunda değildir.
İsterse kabul eder öteki türlü böyle bir zorunluluğu yok olmamalı da
Tabiki de ret etme hakkı vardır. Zorla olması zaten tecavüze girer
zorla olmaz ama kendi karısı ise tecavüz olmaz
Kimse istemediği birşeyi yapmak zorunda değildir arkadaşım.
Seksin hiç bir türünün bir zorunluluğu yoktur ki.
Bir kadını zorlamak nedir ya.
Zorunda değildir tabiki de ama koz olarak kullana bilirsin
Kadın istemiyor diye illahki yapabilirsin diye bir şey yok kaldiki acı çekiyorsa asla yapmamak gerek
Boşanmalarda direk onaylanıyor anal istemek. Yapmak zorunluluğu yoktur, aklı olan zaten yapmaz.
Türk kadını daha normal cinselliği yaşamıyor birde anal teklif yapmak 😃
Niye kabul etmek zorunda olsunki eşler arasında saygı bitmemeli kocası buna saygı duymalı
Zorla kimse kimseye yapamaz tartismaya kapali bi konu
Değildir elbette zevk iki kişi arasında olmali bencilliğe girer
Kişiye göre değişir
Ben dini boyutuna bakıyorum
Allah rahmeti ile bakmıyor demiş peygamber efendimiz
Her işin bir üslubu olur ve cinsellik içinde bu üslup normal penetrasyondur
Hayır iğrençtir
Kadına zarar verir
Erkekler bu konuda bencil olmamali
Daha guzel bir yer varken bence baska fantezi dusunsun.
Kocasına vermeyip başkalarına veren kadın sayısı da az değil 😃
Kabul etmek zorunda değil hatta zorla normal ilişkiye bile giremez..
Değildir. Evli dahi olsa zorla cinsel ilişki tecavüze girer.
Asla etmem ve bosanirim ısrar ederse bence sapkın bunu isteyen
sen yine boşanma güzel dille red et :)
Değildir, evlenceğim ve eşim olacak, anal yapacağım. Ne günlere kaldık arkadaş hak yolu varken bok yoluna ne gerek var...
Kadının her zerresi değerlidir ama kabul etmek zorunda değildir
Kadının vajinasına ve anüsüne oral yapabilir
O da kabul edecekse olur😄
Nasıl yani 😬😄
Bencee anladın🙄😄
Anlıyorum peki 😬😀
Erkekteki farkli ama biraz haksizlik bu
Hayır böyle bir zorunluluğu yoktur, kimse istemediği bir şeye zorlanamaz.
zorunda değilsin tabi * kırma adamcağızı bırak hevesini alsın
Zorunda değildir , zorunda olursa ilişki olmaz ki her şey karşılıklı olmalı.
Bırak analı hiçbir şekilde ne olursa olsun zorlayamaz
Kabul edip etmemekte özgürdür
Asla zorunda değildir.!
Zorunda falan değildir
Bu durumda dini nikah düşüyor diye biliyorum.
Oyle bisey duymadim sadece gunah diye biliyorm sebeide hijyen ve kadinin duydugu aci
@Ergenlikbasabela kadının erkeği boşamasına iftida denir. İftida için belli koşulların sağlanması gerekir. Bu koşullara erkeğin kadını Allah'ın emrine aykırı fiillere zorlaması da geçerli sayılır. İslamda kadın erkekten asla boşanamaz diye bir şey yok ama erkeğin kadını boşamasından biraz daha zordur.
Nikah düşmüyor. Oraya dokunmadan devamke
@Cicekhasan oraya dokunmazsan düşmez
Dokunursan da düşmez. Ama dokunmamalisin livata hariç istediğin şekilde yanasabilirsin
@Cicekhasan bunu bilmiyordum. bak. elle mudahele yapilirsa peki? Iki tarafin istegiyle tabiki
@Ergenlikbasabela iki tarafın isteğiyle de olsa yasaktır kardesim emir demiri keser.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?