Eski sevgilimin arkadaşıyla beraber oldugumda eski sevgilim sarhoşken onlara (arkadaş gruplarina) çok ateşli olduğumu soylemis?

Eski sevgilimin arkadaşıyla ilk sevismemizde her şey çok basitti duygusal bir bağ yoktu. Sarhoş ve üzgündum kendimi kontrol edemediğim bir zamandi. Sevistikten sonra bana eski sevgilin (isim vermicem) doğru söylüyormuş dedi ve böyle söylediğini anlattı benimle birlikteyken söylemiş bide bunu arkadaş ortamında içki masasında. Ben ondan sonra eski sevgilimin arkadaşıyla iletişimi kestim ama sonra bir süre sonra birbirimize karşı güçlü duygular hissedince beraber olduğumuzu açıkladık. Sevgilimle eski sevgilim şu an arkadaş değiller hatta kavgalilar benimle sevgili olunca ve bana aşık olduğunu söyleyince arkadaşlıkları bozuldu ama bu hala benim aklımda şu an sevgilime güveniyorum ama geçmişte nasıl bir muhabbet döndürmus olabilirler normal mi sizce sarhoşken öyle demesi.
Eski sevgilimin arkadaşıyla beraber oldugumda eski sevgilim sarhoşken onlara (arkadaş gruplarina) çok ateşli olduğumu soylemis?