sevgilimin penisi kısa (14 cm) ve 3 dk sonra boşalıyor. 3 aydır çıkıyoruz ve ben onu çok sevmeme rağmen artık tatmin olamadığım için sevgilimden soğumaya başladım... eski sevgilimle hiç böyle sorunlar yaşamamıştık. sizce ayrılmalı mıyım sevgilimden yoksa bu sorunlar düzeltilebilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben burada anormal bir durumdan ziyade bir karşılaştırma durumu görüyorum açıkçası. Çünkü tam anlamıyla sertleşmeyi sağlayabilen 14 cm'lik bir penis tıpta bile normal kabul edilir. Üç dakika meselesine gelince; daha önceki deneyimlerinizde süre daha uzunsa, bu süre size yetersiz gelebilir. Bunun çözümü için şu anki sevgilinizle konuşup çözüm yolları aramalısınız. Ama ben sorunuzun genel ruhunda eski sevgilinizle olan cinsel uyumunuzu özlediğinizi görüyorum..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl1-dünya geneli genel ortalama 12-16 cm 14 tam ortalama oluyor yani çocuğun organında ki sorun ebatı değil
2- 3 dk da gelmesi sıkıntı ama çözümü gayet de olan bişey ki günümüz ürologları da cinsel terapistleri de psikologları da çok sık karşılaşıyor bu vakalarla sence çözülmeyen bişey mi?
3-eğer yetenekli değilse kusura bakma da hatanın yarısı da sende çocuk kahin değil ne seversin sevmezsin söylemezsen bilemez ki öyle bi zorunluluğu da yok sen ona açıkça söylemiyosan (söylüyosan yok say dediğimi) cinsellik iletişim ile olur.
afedersin sen ne istiyosun tam olarak eğer hayalin 20 cm üstü ise kusura bakma onların sayısı dünya nüfusunun %5 i. ayrıca hiç kimse de saatlerce penetrasyon yapamaz boşalmadan ortlama penetrasyon süresi 5-15 dk arası ilk posta için (ön sevişme falan dahil değil)00 Yorumla
3 dakika kabul edilemez, alet boyu eh diyebiliriz. Sana yetiyorsa problem değil ama bana göre en az ysrimsaat sevisme oral, en az yarım saatte en az 4 pozisyonda dikiş yapılması eh idare eder, süre uzun olursa tam tatmin olursun, seninki 2 gitgelle şu koyuyor, aletin büyüklüğünün küçüklugünü algılamayın pil bitiyor, motor ısınmadan stop oluyor, takdir senin
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence problem penis boyu değil kendisi seninle nasıl ilgilenecegini bilmiyor yani cinsellik bilmiyor halbuki bilse 3 dakikada boşalması bile sana saatler gibi gelir seni zevkten delirtir ama bilmiyor işte 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
31Cevap
+1 yıl14 kısa değil. Boşalmak için sende çaba sarf etmen gerekiyor. Ama eski sevgili ile olmadıysa bence bu durumu yeni ile konuş. Sevdiğin şeyleri söyle ona. Yoksa bilemez ki
20 YorumlaBende karşımdaki insanda böyle bir eksiklik görürsem diye korkuyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSorum bu
Ne zamana kadar böyle mutsuz olacan?00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. boyutu hadi neyse ama erkenden boşalması cok sacma evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ayrılman gerekiyor dostum. Aslında ilk sevişmeler önemlidir 3 dk dediğin cidden aşırı az bir süre
00 YorumlaNasıl düzelteceksin? Penisine takviye mi yaptıracaksın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik senin için ne kadar önemli. Sorunun cevabı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeresini düzelteceksin 14 santimin gübre mi vereceksin 😅😅😅
04 Yorumla
Soran+1 yılonu erken boşalma için söylemiştim
Cevap sahibi+1 yılHadi erken boşalmayı pis kokuyu çözdün diyelim çözümü var 14 santim yetm3z be gülüm
Soran+1 yılpis koku yok ki
Cevap sahibi+1 yılPardon çok kötü sevişiyor demissin onu da duzelttin diyelim öğrettin neyi nasıl yapacağıni 14 cm tatmin için yetmez ki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl14 kısa değil ki, şimdiki arkadaşının ne kadar? Büyük seviyorsan twiterdan zenci bulacaksın o zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarar senin elbet kardeş sevmiyorsan yol ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeç boşalmanın çaresi var tatmin olmuyorsan ayrıl uzun penisli erkek bul
00 Yorumla
+1 yılBoşalmaya çözüm bulunurda boyundan memnun değilsen ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılGec boşalır dert erken boşalır dert ne tatminsiz yaratıklarsınız siz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl14ün nesi az benimkinin 10-12 arası ni şey
33 Yorumla
Soran+1 yıl10 12 çokk kısa tr ortalaması 13 zaten
Cevap sahibi+1 yılNapim seviyorum
Cevap sahibi+1 yıl@1Ardasorsun hayır bazı insanlar sevişiyor bazıları sevişmiyor sayın ahlak bekçisi. ama siz türkiyenin en ahlaklı kişisi aynı zamanda sevişmek için resmi nikahı bekleyen ve sadece tek kişiyle evli olma fikrini savunan birisiniz sanırım
Eğer sık yaptığınız halde 3 dk ise sıkıntı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. On sevişmeyi uzun tut
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Düzelmez bence yeni birini bul...
00 Yorumla
+1 yılCinsellik çok şey ama her şey değildir.
00 YorumlaYarın getir dükkana uzatalim 😁🤣😁😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. At bir parmak hemen 2cm daha uzar ;)
00 Yorumla
+1 yılDuzeltmez o bencil vitaminsiz
00 YorumlaParasini yiyorsan sorun yok
00 Yorumla
+1 yılSorunlar düzelir biraz anlayışlı ol ona karşı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeciktirici falan kullanın
00 Yorumla
+1 yılNasıl düzelecek sence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yardımcı olmak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha yenisiniz zaten. Öğrenir daha ablası 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalmasından mi? Boyuttan mı şikayetçisin
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünya ortalaması 14 zaten kısa değilki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 kisami
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 nasıl
00 Yorumla
+1 yılof cok komik
20 Yorumla
+1 yılGarip
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı