Sevgilim polis 30 yaşında. Ailede bekar tek kalmış ailesi annesi özellikle evlen diye baskı yapıyormuş.. Senelerdir böylemiş ama. Bikac gündür morali bozuk canı sıkkın ters davranıyor bana. Evine yerleşecektim bi aydır arkadaşı onda kalıyor. Benimde ailemle problemlerim var sınavım yaklaşıyor ders çalışmam gerekiyor hem evine hemde gerçekten ona ihtiyacım var sevgisine ilgisine… zaten genel anlamda çok görüşemiyoruz haftada iki en fazla 3. E şimdi arkadaşından dolayo eve de gidemiyoruz seks yapamıyoruz resmen haftada bire düştü..: ben aşırı rahatsızım bu durumdan ne diyeceğimi bilmiyorum. Ailesiyle görüşmeye gitti geldi memleketine de akşam yemek yiyelim dedim.. nasıl davranmalıyım sizce?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen nerde yaşıyorsun
Problemleri çözmek için ılımlı ol
Ev sorunu çözülen kadar Arkadaşı yokken buluşun seksi aksatmayın soğursunuz
Ailemle yaşıyorum ben sert olmak istemiyorum ona karşı ama bıktım
Seni ciddiye almadığını sağlamadığını mı düşünüyorsun
Düzenli olarak seks yapmak istemiyor mu
Daha çok sen istekli olan taraf gibi görünüyorsun
Evet adamın umrunda değil gibi tamam diyor işte süreç böyle oldu napim şu bu ne öldürüyor ne güldürüyor bende anlamadım ki
İlişkiniz ne durumda ayrılmak istiyor olabilir mi
Seks hayatından memnun musun
Nerede kalıyorsun sana ev bulayım Boş ver onu kafana takma sen
Karsina alip ciddi şekilde konusmalisin cozemezsin yoksa ciddiyetini rahatsizligini anlayacagi sekilde dile getirmelisin
Tamam ciddi ama nasıl? Konuşmadığım şeyler değil hep söylüyorum bekle diyor? E bıktım ama yani yeter
Ya burada pek acik konuşamıyorum ciddiyetini anlamasi icin bazi seyler söylemem gostermen gerekir diyemiyorum herkes goruyor ve hesabima zarar gelebilir
Gizlisin zaten açıkça yazabilirsin
Farkindayim gizli oldugumun fakat adim gizli yorumlarım acik isteyen herkes goruyor acikca yazarsam burada ulu orta olmaz ki
Ailesiyle olan sıkıntısını veya işle ilgili problemlerini sana yansıtmamalı sen gene alttan al ama konuşmak daha iyi çözüm
Ne diyecem ki konuşup gitmeden önce konustuk dedim sen bende bu ilişkide değilsin.. Evet sorunlarım var dedi
Sorunları varsa sana yansıtmamalı ama
Yani kendi yansıtmadığını sanıyor ama yansıtıyor soğuk davranıyor falan biraz uzaklaşsam mı diyorum yoksa konuşsam mı bunalır mı ki?
Akışına bırak devam ederse konuşursun
hafta da 1 seks kesmiyorsa seni tamam sdfs
Düzenli seks hayatımızın olması gerekmiyor mu? Evi var
hafta da 1 yeterli bence sen her gün istiyormuşun gibime geldi
Haftada 3 olabilir mesela
arkadaşının evde olmasını umursamayıp yapacaksınız knka çok istiyorsan
Seni o mu bozdu?