Cinsel Yaşam Erkekler, kadında en seksi bulduğunuz şey nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yorumları alalım Erkekler, kadında en seksi bulduğunuz şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sayabileceğim çok şey var. Sevgilimin bir bakışına bile tav olabilirim. Yeter ki duyguyu göreyim.Fiziğine dikkat etsin kafi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Benim külotlu çorap ve etek sana sıradan gelebilir bendeki hastalıkta bu işte ve kalça olayı kalça candır bana göre göğüs sonra gelir 1 0 Yorumla
Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hangini birini sayayım :)) 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Bir yerden başla Yorumla Rookie_99 +1 yıl Fizik olarak mi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Rookie_99 +1 yıl Göğüs ve kalça beni benden aliyor mesela Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olmalı Yorumla Rookie_99 +1 yıl Dolgun olmalı biraz Yorumla Soran +1 yıl Nasıl büyüklük yani Yorumla Rookie_99 +1 yıl Normal büyüklük Yorumla Rookie_99 +1 yıl Seninkiler nasıl? Yorumla Rookie_99 +1 yıl orada mısıııın Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bacakların arasındaki boşluk (Tight gap) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç duymadım daha önce Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl İnce detaylar bunlar 😈 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Memeler, ayaklar tabii ayaklar güzel olacak 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olmalı göğüs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dolgun, yuvarlak Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demekk 😋😋 Yorumla
Gubazi Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Dolgun göğüs ve dışarıdan belki olan vajina 1 0 Yorumla
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Zeka ya güzel ama canım beni irrite ediyor 1 0 Yorumla
HardAktif Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dolgun kalça diri göğüs ve minyon olması 1 0 Yorumla
Sarhosmuolsak0008gs Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Göğüsler 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olmalı Yorumla Sarhosmuolsak0008gs +1 yıl Ne çok büyük ne çok küçük olmalı tabiri caizse avuç içi büyüklüğü olmalı bana göre Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Sarhosmuolsak0008gs +1 yıl Ricaederim Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Gögüsler 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oomalı Yorumla romantikseraeri +1 yıl Gereyfut büklüğünde dik diri sert uclar sivri sert halkalar pembe Yorumla romantikseraeri +1 yıl Heleki o göğüs catalı derin v seklinde kuyugibi ayy tuhafoldum Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Kadınsı çekici bir bakış 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Göğüsleri 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kendinde neyi seksi buluyorsun?Seni uyutmayan ne bu saatte Yorumla Soran +1 yıl Değerlendirebilmeyi bildiğinde kendinde her şey seksidir bir şeye indirgeyemem, beni uyutmayan merakım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olmalı bu arafa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sarkık olmasın da orta ya da büyük farketmez. Ama ideali orta büyük arası, dik, sert olması. Delirtir direk. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu hayali, wow dedirten ama.Sevdiğim kadının genel olarak her şeyi seksidir. Ama göğüsler işte Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Thigh gap sanırım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey mi var sporla mı oluyor Yorumla technocrates +1 yıl Nasıl oluyorunu bilmiyorum ama müthiş etkileniyorum. Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Mini etek ve bacak 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İç giyim. 1 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. Gögüs dekoltesi 1 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Agzina almasi.. 1 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Sayabileceğim çok şey var. Sevgilimin bir bakışına bile tav olabilirim. Yeter ki duyguyu göreyim.
Fiziğine dikkat etsin kafi.
Benim külotlu çorap ve etek sana sıradan gelebilir bendeki hastalıkta bu işte ve kalça olayı kalça candır bana göre göğüs sonra gelir
Hangini birini sayayım :))
Bir yerden başla
Fizik olarak mi
Evet
Göğüs ve kalça beni benden aliyor mesela
Nasıl olmalı
Dolgun olmalı biraz
Nasıl büyüklük yani
Normal büyüklük
Seninkiler nasıl?
orada mısıııın
Bacakların arasındaki boşluk (Tight gap)
Hiç duymadım daha önce
İnce detaylar bunlar 😈
Memeler, ayaklar tabii ayaklar güzel olacak
Nasıl olmalı göğüs
Dolgun, yuvarlak
Teşekkürler
Ne demekk 😋😋
Dolgun göğüs ve dışarıdan belki olan vajina
fizikten baska ne olur
Zeka ya güzel ama canım beni irrite ediyor
Dolgun kalça diri göğüs ve minyon olması
Göğüsler
Nasıl olmalı
Ne çok büyük ne çok küçük olmalı tabiri caizse avuç içi büyüklüğü olmalı bana göre
Teşekkürler
Ricaederim
Gögüsler
Nasıl oomalı
Gereyfut büklüğünde dik diri sert uclar sivri sert halkalar pembe
Heleki o göğüs catalı derin v seklinde kuyugibi ayy tuhafoldum
Kadınsı çekici bir bakış
Göğüsleri
Sen kendinde neyi seksi buluyorsun?
Seni uyutmayan ne bu saatte
Değerlendirebilmeyi bildiğinde kendinde her şey seksidir bir şeye indirgeyemem, beni uyutmayan merakım
Nasıl olmalı bu arafa
Sarkık olmasın da orta ya da büyük farketmez. Ama ideali orta büyük arası, dik, sert olması. Delirtir direk.
Teşekkürler
Bu hayali, wow dedirten ama.
Sevdiğim kadının genel olarak her şeyi seksidir. Ama göğüsler işte
Thigh gap sanırım
Öyle bir şey mi var sporla mı oluyor
Nasıl oluyorunu bilmiyorum ama müthiş etkileniyorum.
Dudaklar
Göğüs dekoltesi
popo
Esmer ten rengi
göğüs ve kalça
Mini etek ve bacak
Zeka.
Fenerbahçeli olması
İç giyim.
Gögüs dekoltesi
Güzel bacak
bakımlı ayak