Sürekli beni suzuyordu ruyana girdim mi demisti hoslandim kendisinden gittim bu durumu sordum kendisine hissin var mi diye bakislarini falan soyledim nee dedi ozur diledi rahatsız ettiysem dedi kanka bu nedir şimdi ya nasil yorumluyorsun
5ay bakiıştım eniştemin kuzeniyle, başka kızı istemeye gitdi, kız hayır dedi. Şimdi beni gördüğünde yine bakıyor ama ben artık ona bakmıyorum. Unutmak istiyorsan başkasıyla yazış. İşe yarıycak.
Kaç kez süzdü beni rüyana gircem girdim mi dedi bende dahası var... bende bana karşı hissin mi var işte bu tavırlarını sordum ona ne dedi rahatsız ettiysem özür dilerim dedi şimdi yüzüme bakmıyor 🤦🏼♀️
İşin trajikomik tarafıda bana karşı hissin mi var dedim bakışlarınız rüyana girdim mi dediniz dedim nee dedi rahatsız ettiysem özür dilerim dedi yüzüme bakmıyor şimdi bağladı beni kendine sonra tavrı bu 🤦🏼♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende öğle olmuştu.2seneye unutdum
Sürekli beni suzuyordu ruyana girdim mi demisti hoslandim kendisinden gittim bu durumu sordum kendisine hissin var mi diye bakislarini falan soyledim nee dedi ozur diledi rahatsız ettiysem dedi kanka bu nedir şimdi ya nasil yorumluyorsun
5ay bakiıştım eniştemin kuzeniyle, başka kızı istemeye gitdi, kız hayır dedi. Şimdi beni gördüğünde yine bakıyor ama ben artık ona bakmıyorum. Unutmak istiyorsan başkasıyla yazış. İşe yarıycak.
Bunlar neden yapıyor canım ya bakıyorlar sonra bakmamış gibi yapıyorlar
Takıntı haline gelmiş sende başkasını dene derim
Olmuyorr ya ondan başkasiyla olamıyorum🤦🏼♀️
Ne yapicam
Başka birini bul hem neden bu kadar düşünüyorsun ki onu bir sebebi mi var aşktan başka
Ya çok bağladı beni kendine kaç rüyana girdim mi dedi rüyamda bile onu görüyorum uyumak bile istemiyorum kafayı yicemmm😭
Oooo durumlar kötü
Nasıl bir şeydir bu ya o kadar yanas yanas sonra geri adım at
Yanaştı da ne oldu ki senin onda beklentin mi farklı onu anlamadım
Kaç kez süzdü beni rüyana gircem girdim mi dedi bende dahası var... bende bana karşı hissin mi var işte bu tavırlarını sordum ona ne dedi rahatsız ettiysem özür dilerim dedi şimdi yüzüme bakmıyor 🤦🏼♀️
En kısa zamanda başka birini sevmeye çalış takıntı yapmışsın sende nasıl dahası var onu anlamadım
Bana karşı ilgili hareketleri işte
Başak biri araya girdimi 2 saniyede unutursun
Ona rağmen unutamıyosan seninki takıntıdır
Sıkıntı orada başka birini hayatıma alamıyorum senin rüyana gitcem demişti dediği oldu rüyamda bile onu görüyorum😭
Acı çekmek hoştur takma kafana. Hem illa birini bulursun merak etme. Sadece diğerlerinede şans vermen gerekiyor
İşin trajikomik tarafıda bana karşı hissin mi var dedim bakışlarınız rüyana girdim mi dediniz dedim nee dedi rahatsız ettiysem özür dilerim dedi yüzüme bakmıyor şimdi bağladı beni kendine sonra tavrı bu 🤦🏼♀️
Yapacak bişey yok
Hoşlanmamiş dimi benden hoşlansa böyle yapmazdı resmen duygularimla oynamis
Evet canım öyle olmuş sanırım
Sürekli süzüyordu bide beni yaa