Kızlar Bir Adım Öne eşimle evde ayrı takılıyoruz o bir koltukta ben bır koltukta izlediğimiz filmler bile farklı konuşmaya çalışsak illa bi yerden tartışma konusu çıkıyo artık çok üzüyo bu durum sadece cinsellik konusunda yanaşıyo sonra arkasını dönüp yatıyo konuşmuyo onun dışında kendı kendıne takılıyor ya oyun oynuyo ya da ailesiyle telefonda konuşuyo
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sana hediye, çiçek vs alıyor mu? Doğum günü, evlilik yıldönümü gibi günlerde neler yapıyor?
Hayır hiçbir şey almıyor yapmıyor ilk sene yaptı sonra daha yapmadı bir şey
Peki 7 sene sen bu duruma nasıl katlandın? Çocuk İçin mi? Kalbini ruhunu kadınlığını unutturur insana böylesi… Çok sabırlıymışsın çok..
Çocuk nasip olmadı maalesef evet fazla odun
Kadın dediğin erkeğin hayatına yapılan en muhteşem dokunuştur halbuki. Bir de böyleleri var işte, sadece kendisi için yaşayan. Sevgililik dönemi geçirmeden evlendin büyük ihtimal Yoksa anlardın yani ve hiç bulaşmazdın bu hikayeye
Aynen bize burada anlattığın gibi kocana anlat. Bu durumdan bunaldım, sen ne diyorsun diye bir sor.
Anlattım herkes aynı durumda napalım dıyo
Sen de o zaman kendi keyfine bak.
Ama çok sıkılıyorum ailemde bana uzakta kımsem yok başka
Bir şeylerle uğraşmak için illa ailenin yanında olmasına gerek yok ki. Hatta başka insanlara bile gerek yok.
Ne yapmamı önerirsin
Yürüyüş, yoga, meditasyon, spor, yemek/tatlı/salata yapma, el işi, resim, vb, kitap, müzik, film, alışveriş, bahçeyle uğraşı, çiçek, evcil hayvan edin, güne katılabilirsin. Bunlar ilk aklıma gelenler, çok fazla şey var. Ama kocana tavır alarak değil, kendinle ilgilenmek için, keyif için, huzur için yap.
Teşekkurler
O kadar iyi anlıyorum ki yazacak cok sey var ama olmuyor işte sadece şunu söyleyim olmuyor arkadasim bir yerde kopuyor
En Güzeli nibende öyleydim
Cinsellikte nasılsınız anlaşabiliyor musunuz
Birtek onda istekli dıyebılırım
Seni mutlu edebiliyor mu o an
Cınsellıge onem verin
Kötü bir durum ne denir ki
O nasıl evlilik ya.
Çok monoton
İnsanlar evlendikten sonra iyice kwndilerini salıp eşlerine olan ilgiyi kesiyorlar. Asıl o heyecanı yaşatabilmek için evlenince daha da çaba göstermwk ilgi göstermwk gerwkir.
olamaz mı
ee
Normal mı
en harika şeyy yaa
o olmadığı günler
daha rahat değill misin
Yok neden rahat olayım
daha özgür daha yanlız
O zman evlenmek neden
ama sizin yaptığınız
evliliğe ters değill mi
Evet
yaşlar nsll
30 33
Yanıma gel
Boşan
Kaç yıllık evlisiniz
8 senelik
Bir tartışma bir kavga sonrası mı böyle oldu yoksa zmaanla mı böyle oldu?
Zamanla
Dönem dönem olur böyle, sıkılmıştır, hayatında başka kadın yoksa bir şey olmaz, eskiye döner ilişkiniz