günümüzde eşinin ilki olma isteği olanların alternatif olarak gördüğü anal ilişki ne kadar doğru sizce , yapılmalımı yapılmalı derseniz korunmalımı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben erkek halimle bile böyle bir yolu tercih etmedim şimdiye kadar, yüzeysel şeylerin dışına çıkmadım ilerde sorun vicdan azabı yaşamasın diye,. Bu yönden kadınları anlamıyorum illa bir şey girsin istiyorlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
kendimi eşime saklamalıyım kafasıyla anal ilişkiyi kabul etmek bir kadın için onur kırıcı olmalı. iradesi neyse insan onu yaşamalı. eğip bükmemeli.
bekaret kaygısı çok ahmakça bir düşünce. iki yüzlülüğün en çarpıcı örneği.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
+1 yılYani kişinin inancı veya sağlığına bağlı. Bir şey demek zor.
12 Yorumla- +1 yıl
Dediğim gibi biraz da aslında ek olarak denemek isteyip merak eden veya eşi başkasına bakmasın tatmin olsun diye kabul eden varmış. Kapalı olup her gece yapan da olabilir 5 vakit namaz kılan veya tam tersi açık olup mini etekli ama hiç yapmayan da. Net bir şey demek zor.
Anal ilişkiyi seviyorum erkeğin ilki veya sonu olmaktan ziyade kendimi onun altında güvenli hissediyor muyum buna önem veriyorum
00 YorumlaAnal ilişki bilinçli yapılırsa çok zevkli ama bilinçsiz yapılırsa kadın seksten soğutulur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılG0t deligi iyi hoş ama kadın için saglıklı degil cogu kadın ayrılmasun diye ya da deli gibi sevdiginden tamam diyor. Zevk alarak yapak kadın yok
10 Yorumla
+1 yılHic anal iliski yapmadim. Bana anti-hijyenik geliyor. Bu yuzden hic tercih etmedim. Yapacagimi da pek tercih etmiyorum. Bakire biriyle anal yapacagima bana guzel bir oral yapip agzina bosaltmasi daha keyifli oluyor benim icin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım anlın yanında bir çoğu sevişmede doğru kişiyi bulursa karşılıklı eşsiz zekler yaşayabiliyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki hariç her şeyi yapıp sonra bakireyim demek ne kadar saçma bir şey.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan iki tarafinda bunu istiyor olmasi sonrasinda erkek partnerin bilincli kadin anatomisine hakim olmasi cok önemli
00 Yorumla Bence kadin istersen erkegin cok hosuna gdiiyor bence iliskide her sey serbest olmali 🙃🙃anali. kim sevmez.
10 Yorumla
+1 yılAnal kadına şiddettir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. seks te sınır tanımam ama anal ılıskı ye karsıyım
10 YorumlaBence tercih meselesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben anal olmazsa yapamam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil.
11 Yorumla
+1 yılYaşamadım ama yapılmalı bence
10 Yorumla
+1 yılAnal sağlıklı değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tercih meselesi
08 YorumlaBen denemezdim
02 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi