İnsanların cinsel istekleri çok farklı. Kimi ister kimi istemez kimi öyle türler türedi ki. Bunu öğrenmenin tek yolu karşı tarafa sormak.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dugunume 5 ay var nisanlimla cinsellik konusunun c si konusulmadi hiç imam nikahimiz olmadığı icin dogru bulmuyorum ama merak ettim burada sormak istedim
Dediğim gibi konuşulmadan bilinmez. Böyle şeyler çekinilse de konuşulmalı. Çünkü bir hikaye var. Adamın biri kızını evlendirecekmiş Oğlan karşısına geliyor babası başlamış sormaya evin var mı var demiş Araban var mı var demiş İşin gücün ne durumda iyi kazanıyor musun demiş iyi kazanıyorum demiş Adam da vermiş kızına kızı bir ay sonra babasının evine dönüyor ne babasına diyor ki baba sen beni nasıl bir insanla evlendirdim adam daha gusül abdesti almayı bilmiyor o yüzden hiçbir şey için geç kalmamak adına Bence her şey konuşulmalı bunun ayrımı olmuyor muhafazakârlığı da aynı serseri dediklerimiz de aynı çıkabiliyor durumlar konumlar bazı istekler karşısında ortak paydada buluşa biliyor. O yüzden dikkatli karar ver.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İnsanların cinsel istekleri çok farklı. Kimi ister kimi istemez kimi öyle türler türedi ki. Bunu öğrenmenin tek yolu karşı tarafa sormak.
Dugunume 5 ay var nisanlimla cinsellik konusunun c si konusulmadi hiç imam nikahimiz olmadığı icin dogru bulmuyorum ama merak ettim burada sormak istedim
Dediğim gibi konuşulmadan bilinmez. Böyle şeyler çekinilse de konuşulmalı. Çünkü bir hikaye var. Adamın biri kızını evlendirecekmiş Oğlan karşısına geliyor babası başlamış sormaya evin var mı var demiş Araban var mı var demiş İşin gücün ne durumda iyi kazanıyor musun demiş iyi kazanıyorum demiş Adam da vermiş kızına kızı bir ay sonra babasının evine dönüyor ne babasına diyor ki baba sen beni nasıl bir insanla evlendirdim adam daha gusül abdesti almayı bilmiyor o yüzden hiçbir şey için geç kalmamak adına Bence her şey konuşulmalı bunun ayrımı olmuyor muhafazakârlığı da aynı serseri dediklerimiz de aynı çıkabiliyor durumlar konumlar bazı istekler karşısında ortak paydada buluşa biliyor. O yüzden dikkatli karar ver.
Tesekkur ederim uzunca zaman ayirdiniz icin 😊
Rabbim gönlünce dilediğini nasip etsin sana. Rica ederim. 👋👋
Amin Allah razi olsun seninde kardesim 😊
Her erkek oral sevmez ya da yapmaz ya da yaptırmaz bu zevk meselesi 😊
Tabiki ister. Merak eder, hoşuna gider eşiyle herşeyi yaşamak ister. Lütfen eşlerinize elinizden geldiğince ilgi gösterin.
Evet ister kendisine yapilmasini bu umut ile mutlu hisseder Hep hani yapmanı ister sen yapmazmiydinki 😀
İllaki. Ve her iki cinste bunu yapmalı. Biri yapar biri yapmazsa soğur. Ya ikisi yapacak ya da ikisi de yapmayacak
Cinsellikte olması gereken bir şey zaten bu
Yok herkeste bu istek yok çoğunlu ister ama
İstiyorsa kısa sürede söyleyecektir
Hayır herkezın dantazısı ayrıdır
Şahsen hayir
Evet
Erkekler yaptırmak ister ama yapmak istemez.
Bende de tam tersi 😊
Sormadık.
Peki
Genelleme yapmayalım
Abazanlar damlamasın.
Abazan değilim. Bu konuda genelleme yapma dedim.
Sana ne dingil?
İstemez her erkek.
Sınır olmamalı
Taşımaz evladım
Olabilir
Taşır
Biliyorsa ister
çoğu taşıyor