Göğüslerim büyük olduğu için dikkat çekmemek adına dik duramıyorum, sürekli öne doğru eğilmeyi alışkanlık haline getirdim, karşı cinsten birine sarılmak istediğimde göğsümü geri çekiyorum ve eminim benimle aynı durumda olan çok fazla kadın var. Geçenlerde göğsü hafiften açık olan bir kıyafet giydim, yaşlı amcalar bile dönüp bakıyordu. Ben anlamıyorum ya hepimiz doğar doğmaz annelerimiz tarafından emzirilmedik mi o bakan dayıların eşi, çocukları yok mu? O memelerin altında atan bir kalp yok mu? Neden kötü bakıyorsunuz? Birini arzulamak, cinsel açıdan çekici bulmak doğal bir şey fakat bahsettiğim bu değil bahsettiğim olay cinsel açlık. Bu kadar ucuz olamazsınız, her gördüğünüzü arzulayamazsınız özellikle hayatınızda biri varsa, eşiniz, çocuklarınız varsa, karşı taraf bu durumdan rahatsızsa... Açık giyinen herkese yiyecekmiş gibi bakamazsınız, insanları gözlerinizle taciz etmeye hakkınız yok! Biz ne ara bu hale geldik arkadaşlar...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu hareketi ben de yapıyordum biliyor musun son zamanlarda gösterim çünkü bayağı genişlete ve birazcık kambur duruyordum çünkü çok aşırı belli oluyor ama durmuyorum artık ya çünkü sonuçta bunlar olan bir şey meme kelimesi de gayet normal.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılMeme cinsel organ değildir, bu bir. Hastaneye gidip göğsüm ağrıyor dediğinizde sizi meme ile ilgili uzmana değil, göğüs hastalıkları polikliniğine yönlendirirler, memeniz ağrıyorsa sol (veya sağ) mememde ağrı, şişlik vs var demelisiniz. Evet, erkekler için memenin cinsel cazibesi vardır, ancak yiyecekmiş (veya s.. ecekmiş) gibi bakılmaz. Meme dekoltesi olan bir kadın taciz edilmez, rahatsız edilmez. Kadın ne isterse giyer, görmek istemeyen başını çevirir. Dekolte görünce azan erkek arızalıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEstetik, güzel seyler insanın ilgisini ceker. Begenebilir diye düşünüyorum. Ben de bakıyorum kısa bir güzelmis bakışı atar devam ederim.
Ama o kadına düt gibi bakanların bakışı bir erkek olarak beni de rahatsız ediyor.14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSapıklık
Cevap sahibi+1 yılBu arada düt yerde. i kecekmis gibi bakanlar yazıyordu
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen yorumlarımda ve görüşlerimde göğüs kelimesini kullanmam. Bunun adı memedir, meme denmesi gerekir. Bilimsel literatürde de memeliler sınıfı vardır göğüslüler değil.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Kelimenin normallesip normallesmemesi umurumda değil ama binlerce yıldır var olan bi organın normal olmayan tepkiler alması garip geliyor o ayrı
12 Yorumla
+1 yılben de artık insanlara meme yazdığımda vücuttakini anlamalarından bıktım #memeyinormalleştir
10 Yorumla
+1 yılInsanlar bakıyor diye eğik yürüme
Sırf elalem ne der düşüncesi yüzünden
Sağlığından olucaksin10 Yorumla
+1 yılBen genelde bakmam
Belki çok nadir
Ama bön bön asla
Bu egitimle ilgili bir şey10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. kambur olursun, sağlığın bozulur, dik dur ve yürü benim tavsiyem. kimler nasıl düşünür boş ver gitsin. o düşündükleri kötülükler bir gün onlarında başına gelir
10 Yorumla
+1 yılHaklısın da bunun değişeceğini düşünmüyorum Ahlâk seviyemiz yerlerde
04 Yorumla- +1 yıl
Haklısın da bu eğitimi baştan vermek lazım sapık sayıya istediğin kadar ders ver bilinçlendir anlamazlar Allah sonumuzu hayredsin
- +1 yıl
maalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılMemelerin büyük ve hafif dekolte veriyorsan bakılması normal ama yiyecek gibi değil tabii ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMedeniyeti soyunmak zannettiğimiz günden beri bu hâle geldik.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılinsanın giyinme özgürlüğü olduğu kadar benim de bakma özgürlüğüm var
laf atmıyorum taciz etmiyorum açık giyinen kadına bakarım benim bedenim benim kararım01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani ama aşırı abartı giyinmemek lazım harici size katılıyorum
00 Yorumla
+1 yılnormal olmayan bir şey kaldı mı zaten? yıl 2022 edep ahlak namus kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuyguyu bilmedigin icin anlayamazsin anlamaya calisma , soyle dusun sende vuxudunu belli edecek seyler giyme kapan ozaman deseler ne dersin
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDuzgun giyinince okadar bakilmiyor demekki soylediginden o anlasiliyor kardes, rahatsiz oluyorsan giyme ya bu kadar basit arkadas yok illa giyecem dersen bakarlar hatta bakmasalar bile gider kadinlar gotunu erkeklere surter bakmiyor diye neyi ogretmeye calisiyon sen bize turşu
Cevap sahibi+1 yılIstedigin kadar yirt biryerlerini birgun sivri dilini kuytuda keserler gorursun ananin bacak arasini
Kambur olursun yapma böyle
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Meme bu bakılır yani çok şaaapma
02 Yorumla
+1 yılMerak ettim gerçekten
00 Yorumla
+1 yılDik dur yav eğilerek dursan da bakarlar tr deyiz
00 YorumlaSen de büyük meme varsa normalleştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemmmememememmemememememememememe
00 YorumlaAlt tarafı meme
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGöğüslerim büyükten sonrasını okumadım:(
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılSalladım ortaya
00 Yorumla Normalleştirelim
00 Yorumla
+1 yılMeme az gelir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026