Cinsel Yaşam Kızlar, Piercing yaptırılırmı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 klitorise ve göğüs uçlarıma yaptırmayı düşünüyorum maliyeti ne kadar ve değermi acaba?yaşım 19 Güncellemeler+1 yıl ve nedeni Kızlar, Piercing yaptırılırmı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Klitoris bölgesine değilde göğüs uçlarını ben de yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım çünkü çok böyle aşırı acır diyorlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kararsızım Yorumla
SleepyPotato Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl ben de yaptırmak istiyordum ama bakımı ve iyileşme süreci zor olur diye vazgeçtim 1 2 Yorumla SleepyPotato +1 yıl göğüs uçlarından bahsediyorum Yorumla Soran +1 yıl Diğerlerinde problem olur mu peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka bir anlık acı düşün ben burnumu belli 3-5 kere deldirdim septum olarak sen düşün anlık acı bir kez aciyor sonra unutuyorsun hatta uyuşturuyorlar bile 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben bir ara yaptırdım çok hoş oluyordu.. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mutlaka yapp Yorumla
Aşkın50tonuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevmiyorum hiç 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nedeni Yorumla
mildhighclub Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl İğrenç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neresi iğrenç pardon? Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Klitoris bölgesine değilde göğüs uçlarını ben de yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım çünkü çok böyle aşırı acır diyorlar
Kararsızım
ben de yaptırmak istiyordum ama bakımı ve iyileşme süreci zor olur diye vazgeçtim
göğüs uçlarından bahsediyorum
Diğerlerinde problem olur mu peki
Kanka bir anlık acı düşün ben burnumu belli 3-5 kere deldirdim septum olarak sen düşün anlık acı bir kez aciyor sonra unutuyorsun hatta uyuşturuyorlar bile
Ben bir ara yaptırdım çok hoş oluyordu..
Gerçekten mi
Evett
Mutlaka yapp
Sevmiyorum hiç
Nedeni
İğrenç
Neresi iğrenç pardon?