Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
12
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bi olgundur gidiyor biz niye buruş buruş olgunlarla birlikte oluyoruz herkes kendi dengiyle birlikte olsun iliskide estetik bizim icinde onemli hem gencler daha eglenceli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendilerini daha çıtır ve genç hissederler onların yanında
Tam yaş aralığını bulmuşsun bnce. Hem dediğin gbi daha olgun düşünceli olurlar. Sen daha genç olduğundan dahada hassas olur sana yaklaşırken yaşıtlarına nazaran. Hemde ilişki anında emin ol çok daha nasıl desem. Çok daha sana değer vererek sevişir. Sende tamamiyle kendini ona teslim edersen aklın almayacağı kadar zevk alırsın
Misal biri var diyelim 35 yaşında ya da senle yaşıt 22. Hangisiyle evlensen. Hangisi seni sarmalasa üzerine çıksa. Düşündüğünde yaşıtın mı yoksa 35 yaşındaki mi seni zirveye çıkarır
Tabiki kişiden kişiye değişir. Ama yaşıtın sadece sevişme odaklıdır. 35 yaşındaki bilinçli bir olgunsa eritir seni önce. Nekadar çok istesede seni kıvamına getirir öyle çıkar üzerine. Sende kolunu boynuna ya da omzuna doladın mı o hazla ilişki başlar. Öyle tadını alırsın ki. Eritir seni altında bence. Sence?
Önce ilişkiden önce az çok bi şekilde sevdiğin sevmediğin şeyleri öğrenir. Misal bence kesinlikle dilini kullanmak ister üzerinde. Tüm tadını almak ister. Yok dersen bozulma ihtimali var 😃
İlk gecende çok utanma olur mu yoksa öpüşmeyle birlikte direk teslim olur musun olgun adama. Çünkü emin ol çok büyük olasılıkla ilk gün seni soyunca direk öpüşme sonrası tüm vücudunu yalamak isteyecektir. Özellikle başını arana yaslayıp dilini sana hissettirmek ister. Çok utanırmısın düşündüğündü 🙃
Geçenlerde kız kuzenle konuşuyoruz. Sevgili istiyorum ama olgun isterim ben dedim. O da 28 yalında bakire. Erkekle yakınlaşması bile olmamıştır bnce. Dedi ki fidemek yaşlı seviyosun bende öyle. Dedim sana 30 olur. Ne 30u 50. 30 çocuk olur dedi. Dedim 50 nedir ölmesin adam dedi beni alan yaşar. Dedim yaşatırsın adamı yani. Evet yaşayırım dedi. Olgun tadını seven çok var heralde 😃
Kızlar Ne Diyor
Bi olgundur gidiyor biz niye buruş buruş olgunlarla birlikte oluyoruz herkes kendi dengiyle birlikte olsun iliskide estetik bizim icinde onemli hem gencler daha eglenceli
Kendilerini daha çıtır ve genç hissederler onların yanında
Ondan mı yani 🙄
Hem de şımarık olmaz yerinde ve ağırlığını bilir
Sende olgun ister misin. Mesela kaç yaş fark olabilir
Evlilik için 35e kadar hemen hemen yolu var bende
Senin yaşın kaç ki
22
Tam yaş aralığını bulmuşsun bnce. Hem dediğin gbi daha olgun düşünceli olurlar. Sen daha genç olduğundan dahada hassas olur sana yaklaşırken yaşıtlarına nazaran. Hemde ilişki anında emin ol çok daha nasıl desem. Çok daha sana değer vererek sevişir. Sende tamamiyle kendini ona teslim edersen aklın almayacağı kadar zevk alırsın
Ben de tam olarak böyle düşünüyorum daha çok kıymetimi bilirler hem
Misal biri var diyelim 35 yaşında ya da senle yaşıt 22. Hangisiyle evlensen. Hangisi seni sarmalasa üzerine çıksa. Düşündüğünde yaşıtın mı yoksa 35 yaşındaki mi seni zirveye çıkarır
35 olan tabi kişiden kişiye değişir ama genel anlamda diyorum
Tabiki kişiden kişiye değişir. Ama yaşıtın sadece sevişme odaklıdır. 35 yaşındaki bilinçli bir olgunsa eritir seni önce. Nekadar çok istesede seni kıvamına getirir öyle çıkar üzerine. Sende kolunu boynuna ya da omzuna doladın mı o hazla ilişki başlar. Öyle tadını alırsın ki. Eritir seni altında bence. Sence?
Doğru tabii
Önce ilişkiden önce az çok bi şekilde sevdiğin sevmediğin şeyleri öğrenir. Misal bence kesinlikle dilini kullanmak ister üzerinde. Tüm tadını almak ister. Yok dersen bozulma ihtimali var 😃
Her 35lik böyle değildir ama
%90ı öyledir. Tabiki senin fikrini alır ama çoğu kesinlikle heryerini yalamak ister emin ol. Sevmiyor musun ki sen
Sevmemezlik gibi durum değil sadece kesin konuştunuz ona şaşırdım
Hiçbişeyde kesin konuşulmaz ki herkesin fantazisi ilişkisi isteği farklı ama çoğu ister bnce :)
İnşallah öyledir
Hele sende seviyosan emin ol daha içine almadan aklını alır yerinden. Eritir seni oralla 🙃
Olgun adam genç kızla yatakta ve ona çok oral yapmak istiyo diyelim. Kızın kabul etmeme sevmeme olasılığı çok yüksek değil dimi. Çoğu zevk alır🙃
Zannetmem reddetmez herhalde
İlk gecende çok utanma olur mu yoksa öpüşmeyle birlikte direk teslim olur musun olgun adama. Çünkü emin ol çok büyük olasılıkla ilk gün seni soyunca direk öpüşme sonrası tüm vücudunu yalamak isteyecektir. Özellikle başını arana yaslayıp dilini sana hissettirmek ister. Çok utanırmısın düşündüğündü 🙃
Utanırım tabi zamanla olacak şeyler
Tabi utanma olur adamdada olur sende tani kızsın daha çok olur ama öpüşüp sevişmeyle beraber kendini direk teslim edersin bence 😃
Geçenlerde kız kuzenle konuşuyoruz. Sevgili istiyorum ama olgun isterim ben dedim. O da 28 yalında bakire. Erkekle yakınlaşması bile olmamıştır bnce. Dedi ki fidemek yaşlı seviyosun bende öyle.
Dedim sana 30 olur. Ne 30u 50. 30 çocuk olur dedi.
Dedim 50 nedir ölmesin adam dedi beni alan yaşar. Dedim yaşatırsın adamı yani. Evet yaşayırım dedi.
Olgun tadını seven çok var heralde 😃
Öyle bir kriterim yok
Yapı olarak kendimizden üstün olanları severiz
Ben yasıtlarımdan hoslanıyorum
Evet
Yoo ben çıtır seviyorum
Yaşın kaç ki. Daha küçükleri mi istiyosun 😃
Kendimde çıtırım 25 yaşındayım, yaşıtlarımı seviyorum işte 1-2 yaş kğçükte olur sonuçta erkekler olgun gösteriyor.
Evet sende çıtırmışsın 😃 Bilinçli erkekse çok zevkli olur doğru😅
Sonbahar olsa olmamı?
Kanka o diğer soruydu sjsjsj
Sonbahar? 😃
Arkadaş soruyu karıştırdı da bişi yok sjsjsjs
@frenchgirl16 🤦🤦
Diğer soru neydi 😃
Yaz mı Kış mı diye bir soruydu ya senle peşpeşe neyse önemli drğil görünce güldüm kusura bakma görüş sahibi sjsjs
Anladım. Olur öyle şeyler 😃
zengin seviyorum
Olgun ve dolgun
Hoşlanmıyorum
Hayır