İstemiyorum ve kendimi biriyle düşünmek bile bana çok abes geliyor
Abartılan bir zevk oyunu sadece
Abartılan bir zevk oyunu sadece
Hayır, değil. Cinsel dürtülerin olmaması anlamına gelen aseksüellik, tedavi gerektiren bir hastalık değil, eşcinsellik gibi bir yönelim. Cinsel perhiz veya cinsel isteksizlikle sıklıkla karıştırılır. Aseksüel bireylerin de cinsellik içermeyen romantik ilişkileri olabilir.
Millet gri zkali ya hemen aseksuel filan yazmislar akli uckurunda olan cogunluksa anormal yazmis beyinsizler gayet normal kuzum aynisi bendede var ve evlenmeden hicbisey yasamak istemiyom yapmadimda zaten ne aseksuelim ne anormalim asil anormal olan tipler evlenmeden once hayvan gibi bunu yasayan arsizlar burdaki aptal insanlara bakma sen gayet olagansin kuzum
Teşekkürler 🌼
Ne demek canim <3
Şimdi böyle yazdın diye pp ile seni çok eleştiren olur takılma buna. Muhtemelen libidon düşüktür ya da seni yükseltecek bunları arzulayacak kişi ile denk gelmedin
Zorunda değil ama hormonal sıkıntısı yoksa isteği olur, mesela ben bedensel engelliyim var ama yaşayamıyorum
Cevap
21Cevap
Hayır değil ama cinsellik aşırı zevk veren bir şeydir yine de kişinin kendi tercihi
uhm aseksüel heteroromantik?
tamamen doğal nasıl istiyorsan öyle ilişkin olur tabii bunu kabul eden biri lazım
Hayır zorunda değil, sende değilsin. Kimin ne söylediğini takma bu konuda
Yani kimse yaşamak zorunda değil tabiki ama annen baban senin gibi düşünmediği için şu an burada bu soruyu sorabiliyorsun.
Doğruya doğru kardeşim.
😬😬😬😬 gül gül. Bazen böyle şeyler olur
Sen şimdi soruya cevap mi verdin yoksa laf mı soktun yoksa laf sokup düşürmeye mi çalıştın?
Son cümlede cevabın “abartılı bulduğuna göre” aradığını bulamayan hayalkırıklığı yaşayan bezginlerdensin
Profilnde kullnadigin foto sana aitse, foton ile yazdiklarin cok celiskili
Ne alaka ya
İstismara uğradım 14 yaşındayken
Midem bulanıyor
Tam ne yasadin bilemiyoruz ama oldukca agir bir istismar basindan gecmis olmali, cinsellik sözkonusu olunca cinselligi degil, basindan gecenler aklina geliyordur. Tedavi oldun mu bu konuda, yardim aldin mi? Almadiysan uzmanlik alani cinsel istismar olan bir piskologtan yarim alman gerekli, psikologunda mutlaka kadin olmasina dikkat et.
Yardım almak istemiyorum o anları tekrar yaşamak istemiyorum yaşadığımı tahmin edemezsin o yûzden bu öyle öyle ordan oturarak konuşmakla olmuyor doktora gidip antideprasan kullnanmak iyice kafayı yemek istemiyorum
Kacmak saklanmak cözüm degil , ilaclik bir durumun zaten yok, psikolojik tedavi tekrar yasayacagin bir durum degil, bu hayatini mutlulugunu engelleyen durumdan uzman yardimim ile kurtulman icin. Kokurlarini endiselerini berbaer analiz edip rahatlaman icin berbaer cözüm yollari bulacaksiniz.
Güven bana, psikolojik yardim, sunaki saplantilarindan seni kurtaracak, hayata, insanlara bakis acini degistirecek, tedaviden sonra en kötü durumun simdiki durumundan cok daha iyi olacak.
Teşekkür ederim düşüncelisin ama dediğim gibi istemiyorum şu an böyle gayet iyiyim
20
Uzun bir süre gecmemis ama yillar gectikce tedavin zorlasir, teavin daha uzun sürebilir. Beni dinle, korkacagin birsey yok, psikolojik yardim ile aklindan, hayatindan o olayi tamamen silmek belki mümkün olmaz ama, onunla yasamayi ögrenirsin, hayata, akrsi cinse bakis acin degisir, 10 yil sonra keske yarim alsaydim diyecegin bir durum olmaz. burada sorduguna göre , hayatini oldukca etkiliyor, bu etkiden kurtulam icin profesyonel yardim al.
Değil tabi ki kardeşim ama yine de sen küsme, belli mi olur hayatın sana ne güzellikler getireceği.
Bedenler büyüyor, zihinler çocuk.
Ya aseksüelsin, ya da çocuk :D
cinsellik konusunda katılıyorum soruna
#Loren
Aseks olma olasılığın var mı acaba?
Sanmıyom ya sadece ilişki olayları bana uzak saçma geliyor
Sanırım
Hayır yaşamak zorunda değil.
İstemiyorsan yaşamassın
Bu kadar basit diyorsun
@Azitro3434 evet istemiyorsa buna kimse zorlayamaz zaten isteksiz şeyden sakat çocuk doğar derler
Kesinlikle ama illa bı gün yasiycak nie kasıyor anlamadim
Sen bayağı yorulmuşsun canım ya
Bi baksan tadına müptelası olursun
İhtiyaç be Sadece zevk içinmiş gibi gösteriliyor
Tamam abla en aseksüel sensin
Degil
İstemeyen yaşamasın
sen sadece mastürbasyon yap
Değil elbette
Hayır zorunda değil
Değil
Zorunda değil ama seninle hoş olurdu