Bakırköy meydanda defacto mu koton mu ne vardı orada denemiştim. Adam anladı sanırım. Kapıya vurunca daha da tuaf bi hal aldı. Ama adalarda çimenlerde millet piknik yaparken olunca hiçte keyifli değildi bence
En heyecanlısı parkta iki katlı şadırvan vardı karanlıkta biz üstte seks yaparken ses duyduk yavaşladık gençler geldi altta çekirdek muhabbet biz yukarıda sessiz sessiz seviştik aşırı riskliydi aklımdan her şey geçti ))
Ben yurtdışında üniversite okudum , (şuanda yurtdışındayım ) ama universitede okuduğum ülkede seks istemek su istemekten daha kolaydı. Okulun bahçesinde gece çok yaptım anfide yaptım cctv cam varmış güvenlik şak diye ışıkları açtı kozda bende zevkten bırakmadık onlarda yanaşamadı çok enteresan zamanlar geçirdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Public... AVM otopark, AVM bebek bakım odası, acil çıkış merdivenleri (kimse kullanmaz), seyir halindeki aracın arka koltuğu vs.
Publig öyle güzel değildi ama mağaza kabini iyiydi bak
Nereler olabilir mesela
Bakırköy meydanda defacto mu koton mu ne vardı orada denemiştim. Adam anladı sanırım. Kapıya vurunca daha da tuaf bi hal aldı. Ama adalarda çimenlerde millet piknik yaparken olunca hiçte keyifli değildi bence
Publig için adalara git ya da Fatih park orman
genelde ev ama bazen de kaçamak yerler olmalı :) heyecan gerekli
İkisi de uyar. Public de sevişmenin heyecanı ayrı :D
Public’çiyim. Ve bunu çok defa yaptım çok heyecanlı
Nereleri önerirsin
En heyecanlısı parkta iki katlı şadırvan vardı karanlıkta biz üstte seks yaparken ses duyduk yavaşladık gençler geldi altta çekirdek muhabbet biz yukarıda sessiz sessiz seviştik aşırı riskliydi aklımdan her şey geçti ))
Vay ne güzel
Ben yurtdışında üniversite okudum , (şuanda yurtdışındayım ) ama universitede okuduğum ülkede seks istemek su istemekten daha kolaydı. Okulun bahçesinde gece çok yaptım anfide yaptım cctv cam varmış güvenlik şak diye ışıkları açtı kozda bende zevkten bırakmadık onlarda yanaşamadı çok enteresan zamanlar geçirdim
Türk kadınlarıda çok horny bu arada
Türk değilim ben göçmenim Yugoslav
Türkiyedeki kadınlar olarak değiştiriyorum ) yani senin içinde olman önemli ))
He doğrudur
Söylediğim şeyin yalan olduğunu mu düşünüyosun婊子)
Diğer kadınları bilemicem o yüzden yorum yapamam nsjsjd
Geçen ay almanyadaydım clubtan bir arnavut hatun kaldırdım sizin balkan kadını kalçaları ve kucağıma aldığımdaki haz iyiydi dip not💋
Bende Boşnağım güzel oluyor Balkan kızları
Türk kızları horny ama balkan kızları yatakta 🔥😋 aklımdan çıkmıyor
Türkiyedemisin
Evet
public en iyisi istersen biraz heycanımız artsın
Public der tek geçerim çadır da olur
Kesinlikle public. Bazen basiliyosun ama olsun
Public Elbette daha güzel 🙂
Vayyy be ülkemizde ne ablalar varmış
public
Public ne.
Dışarıda