Penis pompası aldım, iki gün oldu, eğlence amaçlı aldım, penis pompası anlık ne kadar kalınlaştırıyor, pompa dan çıkarıp cinsellik yaşayınca şekil bozukluğu oluyor mu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kullaniyorum yas 22 . 2 ay olucak kullanali ve 2 cm uzadi 15 di 17 oldu. Ise yariyor ve duzeni kullanmak gerek
014 Yorumla
Soran+1 yıl30 saniye beklet on saniye dinlen şeklinde 20 tekrar diyor,5 dakika ve20 dakika bekleyince baya şişiyor penis, kalın duruyor, pompa kullanıp hemen cinsellik yaşadın mı?
Cevap sahibi+1 yılEvet yaşadım cinsellik. Ben 20 25 bazen 30 dk cikarmiyorum ve 10 dk oldunda dahada vakumluyorum sorun olmuyor agrisi acısı oluyor ama dayanıyorum. Suanda daha kalin daha uzun gözüküyor küçük hali bile cok etkisi var
Soran+1 yılCinsellik yaşarken o şık haliyle penis tam sertleşiyor mu? Boy olarak şişken aynı mı? Normal halinden ne kadar geniş oluyor seks yaparken yani pompa kullandıktan sonra, şişkin şekil bozukluğu oluyor, lastik kullanmadan yapınca alt tarafı darılmaz penisin
Soran+1 yılŞiş haliyle
Cevap sahibi+1 yılUzun ve kalın oluyor benimkinde sekil bozuklugu yok
Soran+1 yılPompadann çıkarken sis oluyor, alt kısmı lastik sıktığı için bir cm daha ince oluyor, sertleşiyor şekil nasıl oluyor? Kadınla cinsellik yaşarken yani, senin pompa dan çıkınca kaç cm oluyor? Kadınla seks yapınca kaç cm oluyor, benim 7 cm oluyor pompadan çıkınca, zaten kalın benimki
Cevap sahibi+1 yılEvet sıktigi icin o an ince oluyor ama bi sure sonra duzeliyor 17 cm benimki. Kadinla ilişkidede aynı
Soran+1 yılÇözdüm sebebini, lastikli ve lastikliz 20 dakika bekleyince üst tarafı fazla şişiyor, alt tarafı biraz daha ince oluyor, on dakika bekleyince aynı oluyor iki taraf, bir dakika dinlenip tekrar on dakika yapınca da eşit gibi oluyor,10_12 dakikayı geçmemek gerekir bir seferde, kalınlık kaç cm senin? Pompadan çıkarıp cinsellik yaşayınca kalınlık kaç cm oluyor senin?
Soran+1 yılBekim aldığım pompanın lastiği testisleri içeri çekmiyor, başka pompa alanlar lastiğini deliği dar ve vakum yapınca testisleri içeri çekiyor demiş, en uygun satan yerden aldım, aslında tetikli basmalı pompa başı gösteriyor fakat avuç içinde sokmalı göndermişler, benim aldığımız lastiği tam olması gereken, iç genişlik 5,7 cm, Dreams boş diye ürün var iç genişlik 6 cm, aslında önün silindiri ve tetiği daha iyi olur benim aldığımızda lastiği takılırsa süper olur, Hepsi buradadır 119,99 lira bir lastiği var ben vajina başlık ve üç lastikli diye 140 lira verdim, tek lastikli kremalı göndermişler, pompa basma tetikli gondermemißler125 lira bu ürün başkasında aslında, yanıltıcı resim koyuyorlar, aynısını 320 ye satan var, basit bir alet aslında 30 lira ancak eder.
Soran+1 yılİsmini vereyim sana Porcodile, bunun lastiği mucize, aslında içini 6,5 cm den az yapmamaları gerekir, kişiye özel olmasıgerekir.
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle
Cevap sahibi+1 yılBi tane lastik aldi 1 haftada patladı
Soran+1 yılpompadan çıkarınca seks yapınca kalınlık normal halinden kaç cm kalınl oluyor? Kalınlık ne senin? Pompadan ćikinca seks yapınca kalınlık kaç cm?
Cevap sahibi+1 yılHic bakmadim bakarim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılSertleşme sorunu yaşarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılSen kullandın mı?
- +1 yıl
Kullanmadın
onu bilmem de bisiklet pompası çok işe yarıyor
10 Yorumla
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı