Cinsel Yaşam Memelerim büyük, evlendiğimde kocam sorun yapar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 90 cup b giyiyorum göğüslerim büyük eşim sorun eder mi cok büyük der mi? Memelerim büyük, evlendiğimde kocam sorun yapar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Brazerssdakikeladam Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Yo aksine bence çok hoşuna gider mesala sırt ustu yatarken goguslerinin arasina al ellerle birlestir ileri geri yaparken Agzina bosalt yuzune vs bak nasıl delirecek 0 0 Yorumla
lavitadifarfalla Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl İkiniz arasında aksine çok hoşuna gider ama kıskanç olursa dar üst kıyafetler giymende, yazın bikinide falan sorun çıkarabilir. 0 0 Yorumla
sosyopsikopatadam1 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Etmez. Daha iyi olur ama erkekten erkeğe de fark eder. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Alt taraf onemli olan gögüs büyük genelde severiz erkekler olarak 0 0 Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Tam olarak ne kadar oluyor bı futbol topu kadar var mi 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. genelde erkeklerin isteği bu yönde ama bilemedim :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kilolu değilsen bence kendini şanslı hisseder 😂 genetik mi bğyüklüğü peki 🤔 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yani kocanı bilemeyiz nasıl sever ama çokta büyük hoş durmuyor bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Senle evlenecek kişi zaten görünce az biraz anlar görünüşünden onların nasıl bişi olduğunu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evet çok sorun yapar. hatta hayata küser veya cinsel tercihini değiştirir 0 0 Yorumla
nedemekcanımmmm Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ben etmezdim memelerin arasında boşalmak daha zevkli olur çünkü büyük olunca 0 0 Yorumla
Vahşi_Kobra Takip Et Xper 5 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl 90 b büyük meme değilŞişmanlık demek 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok yaa ben kendim 55 kiloyum Yorumla Vahşi_Kobra +1 yıl Bacım 90 sütyen ölçüsü şişgo demektir. Yorumla Soran +1 yıl Yahu zayıf biriyim sadece göğüslerim büyük. Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Yapmaz büyük göğüs seviyorsa 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aksine mutlu olurum 😋 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. İyi işte daha ne istiyon 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Eşin olunca ona sormak lazım nasıl bulduğunu 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. seven seni olduğun gibi sever takılma buna. 1 0 Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. evlendiyse begenmistir zaten 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. hayır aga 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. sever 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Eşine sor 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İyi bişey? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Yo aksine bence çok hoşuna gider mesala sırt ustu yatarken goguslerinin arasina al ellerle birlestir ileri geri yaparken Agzina bosalt yuzune vs bak nasıl delirecek
İkiniz arasında aksine çok hoşuna gider ama kıskanç olursa dar üst kıyafetler giymende, yazın bikinide falan sorun çıkarabilir.
Etmez. Daha iyi olur ama erkekten erkeğe de fark eder.
Alt taraf onemli olan gögüs büyük genelde severiz erkekler olarak
Tam olarak ne kadar oluyor bı futbol topu kadar var mi
genelde erkeklerin isteği bu yönde ama bilemedim :)
Kilolu değilsen bence kendini şanslı hisseder 😂 genetik mi bğyüklüğü peki 🤔
Yani kocanı bilemeyiz nasıl sever ama çokta büyük hoş durmuyor bence
Senle evlenecek kişi zaten görünce az biraz anlar görünüşünden onların nasıl bişi olduğunu
evet çok sorun yapar. hatta hayata küser veya cinsel tercihini değiştirir
Ben etmezdim memelerin arasında boşalmak daha zevkli olur çünkü büyük olunca
90 b büyük meme değil
Şişmanlık demek
Yok yaa ben kendim 55 kiloyum
Bacım 90 sütyen ölçüsü şişgo demektir.
Yahu zayıf biriyim sadece göğüslerim büyük.
Yapmaz büyük göğüs seviyorsa
Aksine mutlu olurum 😋
İyi işte daha ne istiyon
Eşin olunca ona sormak lazım nasıl bulduğunu
seven seni olduğun gibi sever takılma buna.
evlendiyse begenmistir zaten
İki kişi yer artık 💋
Ooooooh ne güzel yapmaz sorun falan
Büyük seven biriyle evlenin siz de.
Yapmaz sorun
hayır aga
Keşke benim karım olsaydın
sever
Evlenmedende görür anlar merak etme
Eşine sor
Bence çok iyi yaa, 😅🔥😅
Memnun olur