Cinsel Yaşam Yatakta dominant kadın mı tercih edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yatakta nasıl kadınlar ilgi ceker? Yatakta dominant kadın mı tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ne istediğini ve istemediğini bilen bunu da rahatlıkla dile getirebilen. 0 0 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Valla dominant kadının tadını merak ediyorum, daha beni şömine edebilen olmadı 0 0 Yorumla
sjksjkskj Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl dominant olsun , alsın eline kırbacı şaplata şaplata harcasın beni 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Dominant kadın pek ilgimi çekmiyor. 0 0 Yorumla
free19 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Dominnat olması benim için daha iyi olırdu böyle zevk alsın konuşsun vs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İkimizin de dominant olduğu... Kadının Dominant olması çok güzel bir şey bence. 0 0 Yorumla
sadecesor123 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Fark ediyor mu sanıyorsunuz böyle şeyleri 😂 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Dovsun beni sert olsunn 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. arada bi evet 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Fark etmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ne istediğini ve istemediğini bilen bunu da rahatlıkla dile getirebilen.
Valla dominant kadının tadını merak ediyorum, daha beni şömine edebilen olmadı
dominant olsun , alsın eline kırbacı şaplata şaplata harcasın beni
değişmeli duruma göre.
bütün zevkleri tadabilmeliyiz
Dominant kadın pek ilgimi çekmiyor.
Dominnat olması benim için daha iyi olırdu böyle zevk alsın konuşsun vs
İkimizin de dominant olduğu... Kadının Dominant olması çok güzel bir şey bence.
Benim kontrolüm altında olacak
Fark ediyor mu sanıyorsunuz böyle şeyleri 😂
karşılıklı bazen bende bazen ondan sen nasılsın yatakta
İstekli ve cilveli❤️
Becerebiliyorsa neden olmasın
İtatkar ruhlu kadın isterim ben
Domanant olucak sen nasılsın yatakda peki
Dovsun beni sert olsunn
arada bi evet
İtaatkat
İkiside olabilir
Fark etmez