Boga burcuyum. Valla yukselme konusunda bi sıkıntım yok. Ama en sonki yasadigim cinsellikte asiri isteksizlestim cunku birden fazla sebepleri vardi. Ama genel anlamda tabi ki sahsim adina soyluyorum bogalar gercekten uçamayan hayvanlardir ama burc olanlari yuksekten ucar sanirim 😄
Oyle oluyo evet libidosu yuksek de baska biriyle de yapmaz biliyorum ama endisem alimli bi kiz gorse ona da yukselir mi libidosu. Beni fizigimi cok begeniyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Boga burcuyum. Valla yukselme konusunda bi sıkıntım yok. Ama en sonki yasadigim cinsellikte asiri isteksizlestim cunku birden fazla sebepleri vardi. Ama genel anlamda tabi ki sahsim adina soyluyorum bogalar gercekten uçamayan hayvanlardir ama burc olanlari yuksekten ucar sanirim 😄
Sadık erkek bile başka *mlar için yanar tutuşur. O iki *m için seni bir çırpıda harcar. Çok da düşünme üstüne...
Sevince sadık onun dışında harbiden çoğu zaman istekli
Evet hep istekli sevgilim ne zaman beni gorse masallah dimdik ayakta ama sadece bana mi merak ediyorum. Ben de cok istekliyim ama sadece ona
Bilemem artık. Benim genel halim dimdik olduğu için yorum yapamıyorum buna. Muhtemelen o da sadece sanadır ya
Bende oğlak Burcuyum kız arkadaşım boğa burcu ilişkimiz biraz ters gidiyor ya
Ben boga yim libidom yuksek Ve bir cok kisiye yukseliyorum
kişiden kişiye değişir ben sevdiğime özelim ve sadığım mesela
Boga burcuyum ama genelde yukselirim hep fakat sevdigime karsi ayri ihtirasli olurum. Apayri olurum
Sevince sadık olur sadece
Herkese yukselir sadık degildir
çapkındır ama sevdiyse tam sever sevdiğine sadıktır
sen ne burcusun
Seveden imkansız gibi bişe
benim budy boğa harikadır
herkese yuksegım ama sevgılıme asırı yuksegım
sen hangı burç?
Ikizler
aa kız arkadasım da ıkızler
Yaa nasil gidiyo iliskiniz
ılk seksten sonra cok seks odaklıya donduk sızın?
Yani bizde ama o cok istiyo konu hep sekse geliyo ama baska seyler de yapicaz bakalim. Olum neden baskalarina da yukseliyon ya uzuldum bak simdi
Seviyo musun peki
sevıyorum ama tek kısılı hayata ılk defa gectım zorlanıyorum
sız nasıl basladınız pekı
Birbirimizi gorup tanistik 1 yila yskin devam ediyo iliskimiz seviyoruz ciddiyiz diyim. Sözune guvendigim arkasinda duran biri
ilkin miydi?
Sekste ikimizin de ilki birbirimiziz
acemsınız sız :D
Evet cok
Ne zamandır kaç günde bir yatıyosunuz dikkat edin hamile kalmayasın
Farkli ilde okuyorum ayda 1 2 kere birlikte oluyoruz korunuyoruz
Anladım güveniyorsun değil mi biraz uzakmışsınız kötü olmuş o açıdan
Sık sık geliyorum gelmeye calisiyorum o da calisiyo o yuzden 2 haftada bir falan bulusuyoruz seviuoruz guveniyoruz aldatmiycagina inaniyorum
umarım ıstedıgın gıbı olur boga bıraz abazadır ama uzakta olmanız kotu olmus
her gorustugunuzde seks dısında bırsey yapamıyosunuzdur
Oyle oluyo evet libidosu yuksek de baska biriyle de yapmaz biliyorum ama endisem alimli bi kiz gorse ona da yukselir mi libidosu. Beni fizigimi cok begeniyo
tabıkı yukselır :)
Burçla ilgisi yok
Değildir
Herkese yükselir