Cinsel Yaşam Libidom aşırı yüksek tatmin olamıyorum ne yapmalıyım? Mirya75 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Tatmin oluyorum ama doyamıyorum yetmiyor ne yapmalıyım hangi pozisyon kullanmalıyım Libidom aşırı yüksek tatmin olamıyorum ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
xhamdtar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Güzel bir taktik önerebilirim oral hazzını yaşayabilirsin kendi kendine ve farklı mastürbasyon teknikleri dene 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Fantezili ilişki yaşa çılgınca sınırsız ca dibine kadar tatmin olursun 0 0 Yorumla
DRANDAVER Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl En zevk verilen şeyler yapsın oral yapma gibi yüze oturma gibi veya sorun onda olabilir 0 0 Yorumla
YaLNızz_Adammmm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Libido yüksekliğin ve istekli olman sende sinir yapmış özele gel seni yatıştırayım 0 0 Yorumla
bilmeyen_bir_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bu gençlerin libido hep tavan valla bizim zamanızdakiler tırtı 0 0 Yorumla
Legend_Man_24 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Tatmin olacağın partner lazım sana uzun uzun seni doyuracak. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ağzına otur ve misyoner doggy saatlerce bassın sana. Basamıyosa yardım edeyim 0 4 Yorumla Mirya75 +1 yıl Etsiene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saatlerce ederim bağımlılık yaratırım sana emin misin ayak uydurman zor olur biraz Yorumla Mirya75 +1 yıl Sen yorulmadan sorun olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kondisyonum fazlasıyla iyidir. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kendinizi tanıyın, en keyif aldığınız bölgeleri keşfedin ve yoğunlaşın, er geç tatmin olacaksınız. Aceleci de olmayın. 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sağlam birini bul yükseldikçe indirsin yok karnına tekrarlayın bunu geçmezse beni bul 😀 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Partnerinn ne kadar süre dayanıyor ? 0 2 Yorumla Mirya75 +1 yıl 15dk Yorumla Keynesyen +1 yıl 15 dk mi? Çok azmiş.. en az 1.5 saat aralıksız devam etmeli Yorumla
Reorada Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tedavi ol reis kız bulunur elbet 0 2 Yorumla Mirya75 +1 yıl Aptal misin en kızım zaten sg sen de ne yaziosun Yorumla Reorada +1 yıl Sinirlerine hakim ol bro Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Edecek bulun arkadaşım 0 2 Yorumla Mirya75 +1 yıl Doyuramiyor Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Hmmm kanka sesli düşünüyorum tek kase çorbayla doymazsam double söylerim :) doymak için double yap :) Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevgilinle konuştun mu bunu 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Pozisyon değil partner sorunun var 0 0 Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Doggy pozisyonu güzeldir dene 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Partner bul seks yap cozümün basit 0 0 Yorumla
varmııı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Su veren itfaiyenin hortumu sii.. kkmm 😂 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sorun makenik değil ruhsal 0 0 Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. kaliteli bir sanal yap 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kiz kuduruk 2 4 Yorumla Mayakovski19 +1 yıl Kız azmış napsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Isi gucu yok heralde kizcagizin durup durup kendiyle oynuyo Yorumla Mirya75 +1 yıl Engelle ya Yorumla Mayakovski19 +1 yıl Erkeksizlik kötü Yorumla
hicetikdegilll Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bir telefon et iki saat sonra nirvanaya gidersin 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Coklu dene pampa 0 0 Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl film bak 0 1 Yorumla nullmosaic +1 yıl amaç ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Güzel bir taktik önerebilirim oral hazzını yaşayabilirsin kendi kendine ve farklı mastürbasyon teknikleri dene
Fantezili ilişki yaşa çılgınca sınırsız ca dibine kadar tatmin olursun
En zevk verilen şeyler yapsın oral yapma gibi yüze oturma gibi veya sorun onda olabilir
Libido yüksekliğin ve istekli olman sende sinir yapmış özele gel seni yatıştırayım
Bu gençlerin libido hep tavan valla bizim zamanızdakiler tırtı
Tatmin olacağın partner lazım sana uzun uzun seni doyuracak.
Ağzına otur ve misyoner doggy saatlerce bassın sana. Basamıyosa yardım edeyim
Etsiene
Saatlerce ederim bağımlılık yaratırım sana emin misin ayak uydurman zor olur biraz
Sen yorulmadan sorun olmaz
Kondisyonum fazlasıyla iyidir.
Kendinizi tanıyın, en keyif aldığınız bölgeleri keşfedin ve yoğunlaşın, er geç tatmin olacaksınız. Aceleci de olmayın.
Sağlam birini bul yükseldikçe indirsin yok karnına tekrarlayın bunu geçmezse beni bul 😀
Sağlıklı bir iletişim kurabilirsen partnerinle doyuma ulaşırsın
Partnerinn ne kadar süre dayanıyor ?
15dk
15 dk mi? Çok azmiş.. en az 1.5 saat aralıksız devam etmeli
Tedavi ol reis kız bulunur elbet
Aptal misin en kızım zaten sg sen de ne yaziosun
Sinirlerine hakim ol bro
Edecek bulun arkadaşım
Doyuramiyor
Hmmm kanka sesli düşünüyorum tek kase çorbayla doymazsam double söylerim :) doymak için double yap :)
Sevgilinle konuştun mu bunu
Pozisyon değil partner sorunun var
Doggy pozisyonu güzeldir dene
simdi yaptimm o isi 🙂
Partner bul seks yap cozümün basit
Libidosu yüksek kız candır.
Su veren itfaiyenin hortumu sii.. kkmm 😂
Tek pozisyon olmaz denemek gerek
Yalnız mı, partnerinle mi soruyorsun?
Sorun makenik değil ruhsal
kaliteli bir sanal yap
Kiz kuduruk